Кристалина Георгиева не може да нахвали Борисов

Кабинетът не се грижи само за инфраструктурата, а и за духовността
10 май 2015 14:48,
142
Кристалина Георгиева не може да нахвали Борисов
Снимка: Архив БТА

Вицепрезидентът на Европейската комисия Кристалина Георгиева заяви, че правителството на Бойко Борисов прави всичко възможно не само да има инфраструктура, но и да има подкрепа за духовността на България. Тя заедно с премиера Бойко Борисов бе на откриването на реставрирания Гигински манастир "Св.св. безсребреници и чудотворци Козма и Дамян Асийски", за който бяха отпуснати средства в размер на 700 хил. лв..

"Като човек, който отговаря за парите на Европа, искам да ви благодаря за това, че направихте отново възможно тези пари да идват в България и да служат на българските хора. Бяха спрени програмите, пари стояха и не работеха за България, но вашето правителство направи всичко възможно доверието на хората да се върне", обясни Георгиева, цитирана от "Фокус".

"Това, което най-много ме зарадва днес е, че видях как това правителство и вие г-н премиер правите всичко възможно не само да има инфраструктура, но и да има подкрепа за духовността на България. Това, че имаме манастири, училища – за това трябва да върви европейската солидарност", допълни тя.

Имаме 32 млрд лв. за следващите 7 години. В резултат на вашата отлична работа, на вашите министри, вече 10 млрд. са на разположение на България. Браво на бате Бойко!", завърши Кристалина Георгиева.

Премиерът също изрази радостта си от откриването на Гигинския манастир.

"Прекрасна църква. Започната е да се прави от 1930 година. Помните преди 6 или 7 години се разбираше, че тук има манастир по праха от колите, които се качваха нагоре. Вижте сега как изглежда!", каза Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До художника : О не можеш да *** европейски сладки пари без повод , а другите трева да пасат
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 38Знаеш ли колко много сме така като теб и моята дъщеря все за България говори, но много нейни приятелки от училището и дойдоха с родителите си в Англия. Лошо е че напускаме родината си, но тя нищо не прави да ни задържи.
31
31
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде покажете ми едно позитивно нещо, което Орешаро или Станишката направиха заедно с ДПС??? Това ви е супер проблем на вас че нещо се гради а не се руши...
30
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До художника каква угода в БГ бе ти луд ли си бе. В компа съм събота и неделя, защото преди 3 г напуснах БГ, за да живея някакъв нормален живот, а не в БГ със семейството си при родителите ми и да ми реват децата само за пари и дрехи. Е да сега ми реват за България, но всичко друго си го имат и на родителите си пращаме пари. Та за каква изгода говориш гнусна смрад такава
29
2
 
22
 
! Отговори
Катерин Бордолезов преди 8 години
Тези двамата трябва да бъдат наказани от ФСБ с полонии-210
28
3
 
44
 
! Отговори
бай груйо преди 8 години
ДА ДРУГАРКО СТАЛИНКЕ. ЧОВЕКО СЕ ГРИЖИ И ЗА ДУХОВНОСТА НА БЪЛГАРИТЕ. АКО ЗНАЕТЕ КОЛКО БЪЛГАРИ ПРЕДАДОХА БОГУ ДУХ БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГОВАТА ГРИЖА ЗА ДУХОВНОСТА!!!!! И ОЩЕ КОЛКО НАРОД ЩЕ ПРЕДАДЪТ БОГУ ДУХ ДОКАТО Е НА ВЛАСТ ДРУГАРЯТ ПОЖАР БЕДНА ТИ Е ФАНТАЗИЯТА ДРУГАРКО СТАЛИНКЕ.
27
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В крайна сметка Кристалина показа истинското си лице.
26
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Гошо...ТъпотоНе съм съгласна. Вие избрахте повторно този който ни доведе до най-лошото време от новото време. Изгонини от държавата, за да му пълним хазната, която тази гнусна *** да краде. Но родителите ни трябва да се хранят и да плащат големи данъци и такси, така че пълним хазната и ревем, за хубавата ни иначе страна, която нашата простотия съсипва всеки ден, тя затова ни го връща де. Сама се бори срещу ***, такива бедствия последователни не е имало
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До художникахудожника=политолог=икономист=платен ***.
24
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен Краста е еврейка, а ББ ционистко мекера. Не досягай народа.
23
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БЕЗСРАМНИ ЛИЦЕМЕРИ И Г..ЛИЗЦИ!
22
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простотията наистина има невероятни измерения. И е безкрайна като времето!! Добре, че тези изчадия все пак са с ограничен ресурс. Дано Бог им го съкрати!!!
21
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименЕдин велик български писател е написал на времето един роман за народа си ПИЯНСТВОТО НА ЕДИН НАРОД. Е ние винаги сме били такива сега сме и малко дрогирани. Левски е отрязъл плитката си и я оставил на майка си да има спомен от него с думите, като знае какъв народ сме няма да стане никой да го защити или да му намери гроба, всеки ще се покрие. Така че каквото българина му се върти в главата трябва да избира неправилното, за него, то това ще е правилното.
20
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
комунист 1 хвали комунист 2, нищо ново от 50-те на миналия век
19
0
 
26
 
! Отговори
Petar, NY преди 8 години
Защо си тръгнах от България...
18
1
 
31
 
! Отговори
ъ преди 8 години
нали знаете че нов бардак със стари к...и не става !!
17
2
 
30
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 8 години
Кристалина ако я...гласят за президент,Боко ще се хване за...палците;мина времето,когато,ако и...магаре да беше издигнал,щяхме да го...изберем.
16
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един престъпник и по точно слуга я на ДС, я на някоя групировка, на 50г никога не може да се промени и да стане нормален.
15
3
 
35
 
! Отговори
Спеца преди 8 години
По новините върви информация за очакван скок на цените на храните , тока ,горивата , отоплението ....на всичко!Така че наближава времето Борисов спешно да си стяга багажа , а Кристалинка да вземе да свърши нещо и за България - Бойко и без това го хвалебстват във всички телевизии!Каква воня се носи от тоя ГЕРБ , от Борисов , Плевнелиев......как вони платения им пиар и как се разминава с реалността!
14
3
 
31
 
! Отговори
user преди 8 години
Не съм гласувал от много години, но ако тази я издигнат за Президент, определено ще отида и ще гласувам наказателно.