Оцелелият в Яхиново: Пихме, преди да тръгнем!

"Ти ще ми кажеш!", отвръщал шофьорът на молбите да не пие
Обновена: 11 май 2015 14:06 | 11 май 2015 10:23,
138
Оцелелият в Яхиново: Пихме, преди да тръгнем!
Снимка: bTV

Какво да става? Oт глупости, от тъпотии, ето какво става! Това заяви пред камерата на bTV Светослав, който оцеля след зверското меле в село Яхиново.

По думите му групата пила и после се качила на колата. Светослав цяла вечер ги убеждавал да спрат да пият. "Ти ще ми кажеш!", отвръщал шофьорът и го подканвал да си пийне и той.

"Каквото и да ви кажа, белята вече е станала. Но нали знаете, като сте в компания не може да не пиете. Затова пийнах малко и аз", признава оцелелият.

Още по темата

Светослав разказва, че скоростта наистина е била висока, но и пътят бил мокър, затова колата се подхлъзнала.
"Усетих, че се преобръщаме, после всичко ми е като на магия", споделя Светослав.

Четирима младежи и жена загинаха след сблъсък на автомобил в електрически стълб. Двама са ранените. Според първите информации автомобилът се е движил с около 180 км/ч.

По първоначални данни катастрофата е причинена от несъобразена скорост на "Фолксваген Голф". По тази причина водачът е загубил контрол и се е блъснал в електрическия стълб.

В резултата на удара, колата се е преобърнала, а част от пътуващите са изхвърчали от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Докато има хора, които мислят със задниците си, поради липса на мозък, дотогава ще има и жертви на пътя. Драги родители, възпитавайте си децата отговорно!
67
3
 
24
 
! Отговори
Защо не разследват преди 9 години
журналистите кой е подарил или предоставил автомобил на 19-годишно недисциплинирано ***? Точно този човек (или семейна двойка) носи най-голямата вина!Раждаш дете, възпитаваш го и когато стане пълнолетно, преценяваш какво можеш да дадеш в негова власт, доколко това пораснало дете може да носи отговорност?Интересно ми е, дали родителите на този 19-годишен убиец са прехвърлили на негово име дома си и всичките си спестявания? Или своите интереси те бранят, но за чуждия живот на пътя не им пука?
66
2
 
11
 
! Отговори
до 67 преди 9 години
Те не могат да четат..... Статистика - 33% българи са неграмотни. и да искат, няма как да знаят какво се случва по пътищата...
65
1
 
15
 
! Отговори
Шоп преди 9 години
До zhmТрябва да се въведе психотест и за В категория.Не може подобни *** да взимат книжки с 20 учебни часа, 300 лв и 1 прасе ...----------- Абсолютно правилно.
64
3
 
37
 
! Отговори
мияч на чинии преди 9 години
Нормално за народ обладан от чалга, прекланящ се пред Слави, Азис и Черната Златка! А това е само началото. Бог да прости невинните жертви!
63
0
 
21
 
! Отговори
Николай преди 9 години
"Но нали знаете, като сте в компания не може да не пиете" На това му се казва много слаба воля. Ако искаш ти самия да не пиеш, не пиеш. Няма как никой против волята ти да те накара да пиеш. Но за да се угоди, да не ти "го нацепи колектива", не се "цепиш".
62
12
 
7
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
този който е останал жив е бил без колан и това го е спасило а запалените фарове са абсолютна глупост в градски условия!!!Статистиката го доказва!!!
61
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Със социлог начело на МВР нормално.....нека ви газят ***....И другия път пак да си изберете Баце... и пак да обявяват по радио, телевизия и интернет кога и къде ще има операции и ше се проверяват коли, просто племе. Дано сами да се избиете по- скоро.
60
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БУБА ЛАЗИ, БУБА ЛАЗИ, РУМИТО БЪЧВАРОВА НЕ ПАЗИ!
59
15
 
4
 
! Отговори
Oптимист от ГЕРБ преди 9 години
Каквото и да си говорим , катастрофите намалява т се пътува по- спокойно откакто бат Бойко и Бучков забраниха на умирисницитев от КАТ да спират коли в нарушение на пътя.
58
2
 
24
 
! Отговори
Реалист преди 9 години
Изключително *** и необразован народ сме! Винаги сме били и най-вероятно винаги ще бъдем.
57
1
 
29
 
! Отговори
Идиго преди 9 години
Същите тези момчета не четат ли какво се случва всеки ден по пътищата и да не правят така?! Що за възпитание и преценка трябва да имаш? Какъв човек трябва да си, за да се качиш пиян и да караш със 180??!! Недоумявам......!! Всеки ден слушам случайни разговори на минувачи или в градския транспорт. Хората са АДСКИ ГЛУПАВИ И ПРОСТИ! Не е хубаво така да се говори, но за 25 години хората се превърнахме в истински *** от всяка гледна точка.....П.с. Виновни са и бабите и дядовците,майките и бащите
56
4
 
24
 
! Отговори
zhm преди 9 години
Трябва да се въведе психотест и за В категория.Не може подобни *** да взимат книжки с 20 учебни часа, 300 лв и 1 прасе ...
55
1
 
12
 
! Отговори
Спиро преди 9 години
До Решението е ....И да плащаме да си почиват ли? Да се отворят урановите мини, да видиш като те пратят да живееш в мината за 1 месец без право да виждаш слънцето, колко склонен ще е човек да се върне там
54
1
 
13
 
! Отговори
набюдател преди 9 години
Е как не помни кой е карал колата ?Всичко си спомня ето ""Ти ще ми кажеш!", отвръщал шофьорът и го подканвал да си пийне и той"
53
2
 
30
 
! Отговори
Предвидено.... преди 9 години
Махнете читалищата,направете образоваността смешна,децата от малките населени места да нямат никакъв добър пример, или възможност за друго , освен чалга и пиене и всеки ден ще четем такива новини!Нещастни продажници-политици послушковци-правят само това, което се иска от тях, а то е да станем територия, с която ще си правят каквото поискат.
52
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Войната по пътищата трябва да се превърне в приоритет на държавата.Цялото гражданско общество трябва да се включи в този стремеж за спасяване на човешкия живот.Крути мерки,без никаква толерантност,защото е много страшно по българските пътища.И става все по зле.А що се отнася ,че загиват неподготвените и недисциплинираните си е пълна наивност.И най-добрият може да стане жертва на инцидент.
51
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 31Прав си донякъде, но искаш ли да го обясниш на всички онези близки и роднини, чиито живот до известна степен е обезмислен след като поредното гъзе, син на тате си, е решило заради тръпката да си поиграе на "нийд 4 спиид", и след като е изтървало управлението на колата е помело пресичащи на пешеходна пътека или чакащи на спирка. И сега ще се отърве с условна, щото тате примерно е некакъв важен фактор в системата. Защото има заложена възможност за условна и за тълкуване на закона.
50
1
 
42
 
! Отговори
Решението е .... преди 9 години
Решението е да се строят ЗАТВОРИ.Затворите да се пълнят с тези ***. В момента, част от причините да не се осъждат престъпници е, че няма къде да излежават присъдата.Затвори НОВИ И НАПЪЛНЕНИ -- всякакви *** като тези, *** и т.н.В затворите се работи -- ако трябва ще чукат камъни по пътищата. Я колко свлачища има в момента.Това е!!!
49
1
 
29
 
! Отговори
Случаен преди 9 години
ПОМОГНИ СИ САМ, ЗА ДА ТИ ПОМОГНЕ И ГОСПОД. Не сядай зад волана , когато си пил! С риск да ти се обиди пияният, по добре му вземи ключовете и не му разрешавай да кара пиян! Не се качвай в кола с пиян водач! Не карай с несъобразена скорост! Ако искаш да стигнеш, за където си тръгнал, мисли и внимавай, пази себе си и другите на пътя! Ако всички постъпват така, няма да има жертви. А сега какво е? Война на пътя. Е, българи да помислим и помълчим, преди да се качим в колата! ВНИМАНИЕ!