Осмокласничка се сби с учител заради двойка

Инцидентът се разиграл във Велико Търново
171
Осмокласничка се сби с учител заради двойка
Снимка: TV7

Осмокласничка от Велико Търново се сби с учител. На следващия ден в чантата й е намерен нож.

Инцидентът се е разиграл в гимназията "Г. С. Раковски" в старата столица преди две седмици, съобщи TV7.

Случаят е отразен в Детската педагогическа стая и в Агенцията за закрила на детето. Регионалният инспекторат по образованието е разпоредил проверка. Учителят е бил преподавател по български език и литература и е работил в гимназията по заместване.

Самата ученичка обясни, че била ядосана, защото получила двойка, без да бъде изпитвана.

"Ударих го без да искам, защото се сдърпахме", обяснява Наталия, чието лице е скрито от камерата, защото е непълнолетна.

Тя не отрича, че е блъскала и ритала учителя, а след това го ударила в зъбите. Той пък стискал силно ръката й.

"Не беше много нарочно, но не съжалявам", коментира тя.

Семейството живее във великотърновското село Леденик. Майката на момичето твърди, че дъщеря й е ударила учителя в опит да отскубне ръката си.

Психолог работи с 14-годишното момиче и с родителите ѝ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


171
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
1
 
15
 
! Отговори
Аз преди 8 години
къв психолог бре, един як секс и е ок!
141
0
 
16
 
! Отговори
KD преди 8 години
Психолог е нужен на цялата българска нация, защото сънародници мои - сте много зле.
140
0
 
23
 
! Отговори
койчо преди 8 години
Тази недорасла трябва да бъде тотално смачкана в калта. Да и се отнеме правото да продължи образованието си в българско училище, което явно ненавижда. Да се даде урок на всички останали изсуляци, живеещи единствено с мисълта за собствената си непогрешимост и безнаказаност!
139
1
 
28
 
! Отговори
rr преди 8 години
Тази сутрин гледах директния репортаж от училището.Момичето е готово за всичко друго,но не и за учене!Тя просто трябва да изкара курс за някакъв занаят и...до тук.Да,в гимназия следва да учат само потенциални висшисти,а останалите-в дуалното!
138
9
 
15
 
! Отговори
teen преди 8 години
Кой имал право да ми пише двойка ? Че нещо не разбрах ?! Учител, който пише "по вече", разхайте на", "учителят Й" ! Този тотален илитерат ли може да ми пише двойка ? Я юмрук в зъбите му и да заминава да рови по контейнерите.
137
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нещо и е по-тъмна кожата , а и за двойка , е ясно какви познания има по граматиката . Без да те е изпитал , учител по заместване , няма как да ти пише двойка , а и лъжите на майката , ясно издават , от кое малцинство е мършата.
136
2
 
42
 
! Отговори
Възмутен преди 8 години
Как не ви е срамно! Как е възможно една недорасла, невъзпитана и недоучена госпожица ( дълбоко се съмнявам, че е госпожица) да си позволи да посегне на авторитета на българското училище. И всички вие, които коментирате и давате мнение за хората, които са ви учили- позор за вас, а не за хората, дали ви знание. А това моме, да си ходи в къщи при мама и тате, да си го гледат-нито няма място в училище- *** навън.
135
2
 
33
 
! Отговори
някой преди 8 години
Аз като бях в 8-и клас за едно неизвинено класният какви шамари зад врата раздаваше... не беше необходимо родителите да се тормозят.
134
1
 
28
 
! Отговори
Читател преди 8 години
И защо не и идва на ума тази енергия да използва за учене?! То не стига, че са прости, че не искат и двойки!
133
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Невинна е! Ръката и сама съгрешила. Сигугрно е бил гад този учител.
132
3
 
38
 
! Отговори
Bubbles преди 8 години
Малката *** да заминава в ТВУ, да върнат поведението и тоягите в училище!Щом родителите не умеят да си възпитават келешчетата, тоягата до даскала и бой до синьо!То бива свобода, бива простотия ама това вече на нищо не прилича!
131
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наглата ученичка,която е вбесена за двойката по предмета нищо чудно сега да обяви учителя за педофил.Учениците са винаги прави!
130
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
....то заплащане.За това и по-нахаканите ученици и посягат на нас учителите,имат пример от наглите си родители,за които няма нищо свято,само "шестичките"са важни.Учителят има само задължения и няма права,дори няма право да живее достойно,защото заплащането на труда им е жалко!
129
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм учител в селско училище,където 99.9% от учениците са роми.Децата са си деца,не учат и не ги интересува нищо,защото семейството определя съзнанието им.Но при нас проблема е родителя,който цяла година не знае от къде се влиза в училището,но сега в последните дни са активни,всеки ден идват но...за да ни заплашват със саморазправа ,инспектората по образованието,общинския кмет и не на последно място с преместване на гениалното отроче в друго училище.И това е благодарение заради диференцирано
128
3
 
23
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
МАКАРЕНКО: СЕГА ЗА ВЪЗПИТАНИЕТО Е НЕОБХОДИМО САМО БОЙ И БОЙ А НА ТАЗИ САМО СЕКС И СЕКС И ЩЕ МЛЪКНЕ !
127
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТАЯ САМО 1 ПЪТ ЩЕ Я МЛАТНА В МАЦУНАТА И ПОВЕЧЕ НИКОГА НЯМА ДА МОЖЕ ДА ГОВОРИ ОТ МОЗЪЧНИ УВРЕЖДАНИЯ. ПОСЛЕ НА МАТУРАТА 2КА И ЩЕ ИСКА ДА МИ ЯДЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ОТ ДАНЪЦИТЕ. ТАКИВА СА ЗА ТРЕПАНЕ
126
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До wwwНикой не би искал да го разнасят с подобна история. Сам казваш, че не знаем какво е станало, сега прегледай надолу форума и виж колко пъти е заклеймен човека - Те нека те напсуват на сестра пък ти ходи обяснявай после че нямаш такава. Колкото до ножа, не съм съгласен, нищо не го оправдава, то и *** дето намушка момчето отсреща в парка сигурно за самозащита е почнал да го носи в началото.
125
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо махнаха поведението? В училище скоро няма да има млади учители. Никой не иска да се занимава с ***. Кой ходи на работа за да се разправя с пубери, които нямат домашно възпитение и налитат на бой. По мое време ако ударех учител си отивах като стой та гледай в ТВУ. Сега обаче е демокрация. Затова на матурата 70% са двойките.
124
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бъдещето на България, ето от това нещо ще стане майка някой ден, ще нацвъка "чисти" българчета, с умствен капацитет и възпитание колкото нейните... А даже не е цигнака...
123
2
 
15
 
! Отговори
преди 8 години
Ooo boje zaradi edna dvoika boii... Ynikalni ste -_-