Родната полиция: Шамари, шутове и реплики "Пръдло!"

Брутални кадри с полицейско насилие
Обновена: 7 юли 2015 14:16 | 7 юли 2015 09:30,
435
Родната полиция: Шамари, шутове и реплики "Пръдло!"
Снимка: Кадър "Господари на ефира"

Полицейски произвол, бруталност и абсолютно недопустимо поведение. Такива кадри излъчи Нова телевизия в предаването "Господари на ефира". В скандалното видео полицейски служители нападат момче и момиче. Обвинението им – младежите са пийнали.

Действието се развива в центъра на столицата, а улицата е "13-и март". Часът е два след полунощ, а записът е направен от терасата на жилищна кооперация. Първоначалната проверка започва кротко. Думите на униформените и двойката младежи не се чуват ясно. Полицаите искат личните им документи. Разговорът продължава тихо и не става ясно дали младата двойка представя исканите лични карти.

В един момент, предизвикан или не, единият полицай хваща грубо момчето за рамото, а младежът се отдръпва рязко. За отдръпването си получава мощен шамар от същия "пазител на реда". Напрежението се изостря. Единият от полицаите и момичето започват да си разменят обидни реплики, но словесната тирада е започната от униформения.

"Пръдло!", изкрещява служителят на реда. "Стига, че ще те наритам!", прозвучава и първата заплаха към девойката. А действията не закъсняват - няколко полицаи нападат беззащитното момиче и го повалят на земята. Единия рита падналата девойка. Следва блъскане в патрулката и закопчаване с белезници. Момичето започва да ридае, за което получава втори ритник.

Тъй като единият служител дълго не може да закопчае белезниците на момичето, въпреки че то не се съпротивлява, със сила е повалено на земята, където е брутално натиснато от двамата мъже, които сякаш разиграват арест на дълго издирван престъпник. Момчето започва да се моли да оставят приятелката му, но без успех. Въпреки молбите му и припомнянето, че е момиче, униформените без капка жал продължават да блъскат и удрят младата жена, чиито вещи вече са разпилени по земята.

Независимо, че част от ударната патрулна група седи безучастно и държи задържания младеж, униформените викат още един екип за подкрепление. Докато полицаите вкарват момичето в колата, момчето получава профилактично още един удар с юмрук в гърдите, въпреки, че не оказва абсолютно никаква съпротива.

Видеото спира, тъй като патрулите тръгват, явно към районно управление. "Престъпниците" са заловени. Работата е свършена. А какво се е случило в ареста и дали боят е продължил и там, вече при закрити врата, само задържаните могат да кажат. 

Скандалните кадри вижте тук!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


435
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
265
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
24-годишен видински ром ще лежи 5 дни в ареста, защото псувал и удрял полицаи. Наказанието на В.Н. е наложено с решение на Видинския районен съд, съобщава "Трибали". Инцидентът се разиграл около 16.40 часа в четвъртък в района на блок "Кокиче" във Видин.Побойникът пътувал с конска каруца, когато униформени го спрели и му поискали документ за самоличност. и" и "*** мръсни" В.Н. скочил на бой на полицаите пред погледите на случайни минувачи.Разгневен от полицейската проверка, ромът засипал
264
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бая коментари изчетох, гледах клипа, обаче полицаи не видях. имаше съветски тип милиция, събрана от резерват северозапад. не знам какво фъфлят някои тук, но аз помня поне 20 случая за последните 2 години на 'грешки' - спец. части, къртещи врати, осакатяващи студенти, ритащи бременни жени и обезвреждащи 'трафиканти' на 2 пакета цигари. чудя се къде стоят като изникнат проблеми в орландовци, гърмен, пазарджик и столипиново. мой приятел старши-детектив от англия ме пита 'от зоопарка ли ги събирате?
263
26
 
13
 
! Отговори
С преди 8 години
Като се държиш като човек с полицията и тя се държи като човек с теб!
262
6
 
14
 
! Отговори
ГЕРБО преди 8 години
Нашата(на ГЕРБ) полиция ви "пази", гази... Радвайте се че не са ги оправяли.... с два юмрюка се отървали.
261
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държат се така , за да изнудват , да плашат и да им се дадат ПАРИ .Иначе така не третират престъпниците - крадци и убийци ( тях ги вкарват в общежитие с 2 дни месечен отпуска , да си вършат престъпленията !
260
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези доблестни полицаи са истински. При значително численно превъзходство да биеш вързани хора - това е героизъм. Сигурно тази *** е на първите редове на протестите за заплати и ранно пенсиониране
259
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бой по чалгарските кратуни! Никаква милост за подобни пияни ***!
258
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицай е сложна диагноза от психиатрията.
257
1
 
34
 
! Отговори
шериф преди 8 години
На клипа се вижда че полицията удря момчето без да е провокирана, защо нали той се е легитимирал. Ударен е и след като е вързан с белезници и държан от двама полицай без да ги провокира и докато се опитва да успокои жената. На клипа се вижда че полицаите обиждат и ритат жената. 5-6 полицая "задържат" почерпили се мъж и жена в София, че и подкрепление им трябва. Това е индикация за подготовката и професионализма на българската полиция.
256
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Az sam stoqla sama po garite do 23:30 ch da si chakam vlaka, i nito edin policai ne se e zaql s men. Nito vav vlak, nito na garata. Lichna karta ne sa mi iskali. Samo sa me pitali za kade patuma i sa mi pojelavali lek pat. E, kak da vqrvam, che policaite sa loshi samo zaradi nqkolko sluchki. A te kolko pati na den gi obijdat vsqkakvi leketa - piqni, drogirani, prostituki , ludi i t.n
255
24
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 25 години на милиционерите не можеше да им противоречиш защото бой през гърба с гумените палки, и сега трябва така когато се отнасяш с неуважение към полицайте. Да си е дала л.к да е мълчала и чудо да не е видяла.
254
2
 
26
 
! Отговори
66607 преди 8 години
Каква полиция бе, тва си е еничарски корпус отвсякъде .
253
27
 
15
 
! Отговори
Ц преди 8 години
Абе хареса ми как я облъскаха тази превъзбудена дрипа.Какво се ежи....!!??Показвай възпитано лична карта и си карай работата.Пияна и нашмъркана аматьорка.Хахаха.....тръгнала да се показва коя съм аз, пред тези ***-комплексари,които само това чакат.Но не й се получиха нещата...Хахахаа...
252
1
 
30
 
! Отговори
загубената кауза преди 8 години
И великия български народ отново коли и беси и раздава правосъдие... по форумите. Не виждате ли, че тяхната наглост и простотия се корени в нашето бездействие и нашата апатия към случващото се. Такъв неспособен народ няма никъде... Хора се палят пред парламента, сметктие за ток и вода са надути изкуствено, храните са скъпи, несправедливо отношение е ежедневие, простотия и селяния до гуша... Ами, явно на българина му харесва щом не прави нищо по въпроса толкова години. Просто стоката не става.
251
1
 
36
 
! Отговори
Pomo преди 8 години
Глупавите полицаи са заедно със същите, които управляват и с онези дето минават на червено с мерцедеситте и беемветата. След като за притежание на марихуана дават 6 г, а за прегазено дете 4 не знам дали трябва да се стои повече в тази държава. Защо не направят нещо такова на някой виден "бизнесмен" който е ограбил я ддс, я някоя обществена поръчка е преборил. Те са сбъркани в главите всички тези, загубили са представа за порядъчност и морал, тя им се търгува за между 100 и 300 лв.
250
1
 
32
 
! Отговори
Американец преди 8 години
Вече три дни съм в България и се нагледах и наслушах на всякакви глупости.В САЩ на полицай можеш да му викаш,крештиш,поздрави на майка му и тем подобни и няма реакция от негова страна НО ако му посегнеш жална ти е майка и там са длъжни всячески да помагат на хората а тук няма такова нещо.
249
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
334 - Не може така механично да се прави сравнение с Америка В Холандия например можеш спокойно да покажеш среден пръст на полицай и нищо , той си отминава най спокойно , без никаква реакция
248
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прави си човек, в щатите, дори ако погледнеш полицая в очите може да приеме че го предизвикваш. И после ще те бие докато се умори, а пък ти ходи да си търсиш правата при арменския поп. Тука много хора нямат идея какво е да живееш в американска демокрация. Мислите си че това в клипа е полицейско насилие ... зайци сте и на акъл и по душа.
247
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само така! Шутове и бой за феновете на мафиота Орешарски!
246
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако на полицай от САЩ му кажеш *** off , директно ще получиш електрошок.