Кметска щерка гушна 7 милиона от тотото

Късметът се усмихна на дъщерята на кмета на Симитли и съпруга й
Обновена: 26 юли 2015 19:06 | 26 юли 2015 18:00, Красимир Ангелов
100
Кметска щерка гушна 7 милиона от тотото
Снимка: Булфото

Дъщерята на кмета на Симитли Апостол Апостолов – Полина, заедно със своя съпруг Николай, са щастливците,  ударили джакпота от 7 095 423 лв. от тотото, съобщи bTV.

32-годишната жена и съпругът й Николай ударили внушителната сума с пуснат фиш в тото пункта на улица "Дойран" в Благоевград.

Именно Апостол Апостолов бе този, който разкри мистерията около късметлията, спечелил милионния джакпот. "Двамата не са редовни участници. Но нещо явно ги е "бутнало" да минат през пункта  и да пуснат фиш с 4 колонки за по 85 стотинки. Нека са здрави, за да си харчат спечелените пари. Техни са си“, заяви самият Апостолов, който ще се кандидатира за четвърти мандат за кметския стол в Симитли.

"Разбира се, ние със съпругата ми Мария също сме щастливи от късмета на дъщеря ни и зет ни", каза кметът, който посочи, че ще получи 100 лева подарък от щастливото семейство, за да се почерпи.

Ще държа дъщерята и зетят да инвестират сериозни средства, за да осигурят най-доброто образование на двете внучки. Защото е много важно децата да са умни и знаещи", допълни кметът на община Симитли, който преди години бе един от топ съдиите в родната А група.

Пред bTV съпругът на Паулина - Николай Динков, обяви, че наскоро се е събудил с усещането, че ще спечели от лотарията, но не е сънувал числата, с които играл. "Веднага ще използвам парите си по предназначение, строя един ВЕЦ, сега ще ми е лесно, няма да ми трябват пари от банката”, заяви щастливият тотомилионер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


100
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой задава ли си въпроса след като сме страна член на Европа защо не участваме в Европейското тото . Отговор. Защото бившите комунисти не мотат да манипулират играта . Хора не си давайте доброволно парите.
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мдам... всичко е случайно в тотото... Като онзи от Перник дето "спечели", а му ги взеха от НАП, щото ги дължал на тях, а нямало откъде да им ги плати...
67
0
 
4
 
! Отговори
73117 преди 8 години
Комай за поръчковия побой и други такива му се заплаща по този "законен" начин. От друга страна се чудя, как още при тегленето, водещия честити на късметлията с ГОСПОДИНЕ а не с Госпожо? И няма ли по голяма вероятност при толкова много участници, шестици да уцелят повече от един?
66
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ахахахаха що винаги при такива отиват парите ве хахах що аз един път не спечелих милионите залъгват хората с някакви няколко хичяди лева и те се хващат кат рибоци че се печели от тотото на късмет
65
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още няма новина в сайта им с анонимния печеливш има нещо театрално нещо
64
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пеевски има здраво и сексапилно тяло, това е по-важно от парите.
63
2
 
32
 
! Отговори
Хан Крум преди 8 години
Много бързо уредиха сделката - 7 милиона в брой срещу 7 милиона в бъдещи вноски.Спечелилият - истинскиат имам пред вид - прибира сумата веднага а "късметлията" кметски зет излиза на светло с 7 милиона и си прави ВЕЦ и си купува лъскава кола.Както се казва - и всички заживяха щасливо. И агнето цяло и вълкът сит.
62
5
 
40
 
! Отговори
Хо преди 8 години
Кметска щерка, едър длъжник към НАП......абе интересни профили имат родните тото милионери! Убеден съм,че тука нема шашма.:-)
61
1
 
30
 
! Отговори
Денис преди 8 години
Айде пускайте фишове и чакайте да ударите джакпота. Ако имате някой друг милион за изпиране може и да спечелите.
60
0
 
21
 
! Отговори
Шивачът от Панама преди 8 години
A, аз си мислех, че Ирен Кръства отколе няма нищо общо с тоталиазтора ... Уви ! :-) ахахаха
59
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо случайно няма в ***.
58
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДЕО ИЗГОНИ ИСТИНСКИТЕ ИГРАЧИ НА ТОТОТО
57
2
 
27
 
! Отговори
boc преди 8 години
Ха-ха!Строял ВЕЦ!Я си помислете, кой може да си построи ВЕЦ, Перка или панел?!САмо този, който е мноооого близко до властимащите, а за ВЕЦа, до ДПС, защото те(за жалост)владеят гората, водата и земята НА БЪЛГАРИЯ!!!Тези зет и кмет явно са българопредатели, близки до Пеевски и Борисов и затова им бяха дадени тези милиони за пред баламурниците.Избори идват ейййй!!!До изборите ще има още един многомилионен джакпот(нищо че парите ги няма в наличност в ТОТОто), но баламурници - ДАЛ ГОСПОД!
56
2
 
55
 
! Отговори
До 72 преди 8 години
Също изгледах интервюто и това, което ми задържа вниманието бе именно колко тежко фалшиво печелившият играеше пред камерата. Толкова неестествен, и фалшив смях не бях виждал никога, а от фалшивите му реплики лъхаше всичко друго но не и еуфория. Опитваше се всячески да изглежда еуфоричен, но с всеки опит все по-фалшиво ставаше.
55
1
 
10
 
! Отговори
гушна... преди 8 години
Аз гушна го свързвам само с букета.В друга комбинация не го познавам.
54
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само100 лв подарак махахахахахахаах ужас ужас
53
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Деоо пичага не ставаш за лъжец.Поне ги разкрий публично да те запомним с добро:)
52
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кмета на Симитли е от НДСВ, а те колеха и бесеха с ДПС, когато управляваха заедно! Поли, така е прякора на кмета е известен съдия в миналото срещу който са повдигнати над 30 обвинения в корупционни сделки! Пръв приятел на Пеевска и никак не е случайно, че зет му е избран за този цирк, който стана с мнимия щастливец, усмихнат до уши да ни разказва врели - некипели! Тото мафията е несломима, както и глупостта на тези, които вярват в извънземни, тоест, че имат някакъв шанс да спечелят милиони от то
51
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименТоя наистина се държа много селско заедно с део бяха много напушени део като чете постоянно се подхилваше няма такъв цирк тотото стая мело тв мания
50
0
 
31
 
! Отговори
докато има овце преди 8 години
Статистически вероятността да те удари гръм, два пъти на едно и също място е по-голяма от тази да познаеш числата от тото 2. Компютрите на тотализаторите са едни от най-мощните, за да могат да реагират светкавично и да напасват работите. А пък баламите нека да продължават да "ИГРАЯТ" на тото.