Европа е политическо джудже, бежанците го доказали

Имигранти към България няма да има, прогнозира Божидар Димитров
14 сеп 2015 09:52,
43
Европа е политическо джудже, бежанците го доказали
Снимка: архив Булфото

Кризата с бежанците показа, че Европа е политическо джудже. Това заяви в ефира на bTV историкът Божидар Димитров. По думите му това ще бъде така, докато общността не изгради своя армия.

Димитров още веднъж заяви, че в случая не става въпрос за бежанци, а за икономически имигранти. Доказателство за това е фактът, че потокът е основно към Германия, Швеция и Холандия.

Историкът прогнозира, че към България няма да има кой знае какъв поток от имигранти. "Една международна правозащитна организация показа един измислен филм, в който наши граничари ритат с ботуши бежанци, а нашите гранични полицаи не носят ботуши. И сега се носи слухът, че българската полиция бие и обира имигрантите", аргументира се той.

Той не разбира защо сред бягащите хора има толкова много млади и силни мъже, и защо тези мъже не останат в родината си, за да се бият с "Ислямска държава".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
19
 
! Отговори
Ади Шикългрубер преди 8 години
Просто, сега "ни го набутват" окончателно!!!
6
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Той не разбира защо сред бягащите хора има толкова много млади и силни мъже"======Горкият професор. Като не разбира да ме пита.Младите и силни мъже са нужни като матреал за една бъдеща война в Европа, след като сценариста изпрати профи-инструктори, за да ги организират. Кой е сценариста сами ще се сетите.
5
21
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А да припомняме ли на този политически *** кой му е на сърцето от българските политици и за кого агитира по медиите!?
4
11
 
3
 
! Отговори
онз преди 8 години
ако не са на политическото джудже кинтите, да топите мазни залци на държавна софра, ще ми едете политически гигантския полов признак
3
2
 
46
 
! Отговори
КК преди 8 години
И аз не разбирам защо тези млади хора оставят на друг да им върши тяхната работа.... И не ми харесва, че не се съобразяват с реда в страните, в които отиват и оставят там където минат мърсотия и *** и не се държат цивилизованно. Защо им го позволяваме? Защо позволяваме на САЩ да третират Европа така?
2
2
 
34
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
Да, ама сега като затварят границите къде мислите , че ще се настанят...Ами по периферията на ЕС, т.е. и в България!
1
1
 
41
 
! Отговори
bobo преди 8 години
PRAV SI BOZKO