Майката, изоставила бебето си: Никой не ме подкрепя

Нямаше къде да живея с детето, разкрива Лидия
Обновена: 19 дек 2015 10:04 | 19 дек 2015 09:57, Анисия Иванова
115
Майката, изоставила бебето си: Никой не ме подкрепя
Снимка: Нова телевизия

Лидия Делева, майката, която изостави 11-месечната си дъщеричка пред жилищна кооперация в Пловдив, заяви, че е била отчаяна. "Нямаше къде да живея с детето. Никой не ме подкрепя”, сподели тя пред Нова телевизия.

33-годишната жена има още две по-големи деца, за които се грижи баба й, с финансовата подкрепа на майка й и на бащите. Бабата обаче бе категорична, че не може да отглежда повече "деца без бащи”.

Още по темата

Свекървата на Лидия, в чийто дом жената живеела доскоро с малката Владислава и нейния баща, също не приемала снаха си и внучката си.

„В онази къща постоянно имаше скандали и побоища. Свекърва ми и девер ми постоянно настояваха мъжа ми да ме изгони заедно с детето”, разказа Лидия.

Преди да се настани във въпросния дом семейството живяло на квартира, но мъжът останал без работа и не можели да си позволяват да покриват разходите си.

Лидия разкри още, че бащата на Владислава все още дори не я припознал.

Майката отрича първоначално появилата се информация, че и друг път е изоставяла дъщеря си.

"Когато Влади беше на един месец, свекърва ми я завела при социалните и казала, че никой от семейството не иска да се грижи за нея. През това време аз бях отишла да видя другите си две деца”, казва Делева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
отвратен баща преди 8 години
В двора си имам цял сноп колци за домати.Така бих я подкрепил с най-дебелия от тях,че дълго време ще си спомня подкрепата!Срам и позор е тази "майка"!Не съм очаквал чак такъв срив на ценностната система след 26г.Костова "демокрррррррррация",но за съжаление това са фактите!
67
2
 
5
 
! Отговори
nina преди 8 години
В Блиц има интересна статия за тази майка..оказва се,че това детенце 8 месеца от 11 месечния си живот е прекарало в приемно семейство.Което означава,че Лидия изоставя детето само 3 месеца,след като го е гледала,на улицата в студа в 16 слеобед,когато вече се сдрачава...И сега дава интервю след интервю колко го обича?!
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Пипо 80 ОТЛИЧНО!ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИЯ УСПЯХА ДА УНИЩОЖАТ РОДИНАТА НИ.
65
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За презервативи или аборти, чувала ли е? След като не може да се грижи сама за себе си, защо въобще си позволява да създава деца? Отвратена съм от непукизма на част от населението ни. Как е възможно бе хора, осъзнайте се. С такива хора в нашата родина, далеч няма да стигнем...ФАКТ!!! А ако не може и презервативи да си купи, да не се ***!!!!!!!! Малоумница долна.
64
6
 
6
 
! Отговори
мутра преди 8 години
ама ти беше гот като се дупеше и лапкаше благия а.
63
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Boiko kade si da pomognesch na tasi jenizata moje i zz zvetanov ima 6 Apartamenta Zezo dai na jenata edinijat da jivee s dezata si kak moje be 2015 g takava miseria takiva neschtasnite ima v bG avoristszite ne 90 da otide na mainata si prostako moje bi maila ti si e otvarasch Krakata no ne ti e dala vaspitanie *** tipi4no bG gadno Kopeke si
62
4
 
12
 
! Отговори
F преди 8 години
Дано има повече такива българки, които да раждат бели и хубави деца и после да ги дават за осиновяване срещу заплащане от 10 000 лв. Това е добре защото: 1) децата ще бъдат гледани добре. 2) Ще доставят радост на бездетни двойки. 3) Ще запазят здравето си, защото няма да прибягват до употреба на хапчета и аборти. 4) Така ще надвием бързо размножаващите се *** у нас. Много е трудно да си осиновиш дете в България. В домовете са само ромчета, а българите не ги искат.
61
2
 
8
 
! Отговори
Мнение преди 8 години
Излизането не е като влизането
60
4
 
13
 
! Отговори
h преди 8 години
Нина, как да го издържиш? Нямам проблеми с хората, имам проблеми с глупостта им! Само и виж обезумялата физиономия! Мразя да съдя, но ако бог реши да ми даде дете, с нокти ще драпам, но ще си го гледам като писано! Таз коза има три-нямам думи
59
5
 
20
 
! Отговори
nina преди 8 години
Не можах да издържа цялото интервю по Нова-тази безмозъчна изрусена патица дори за миг не помисли ли,какво щеше да стане с това дете ,ако го беше намерил някой извратен психопат като онзи педофил-от Варна?Искала да отмъсти на родата,защото нямало помощ отникъде-е как от никъде,като баба й гледа другите й 2 деца??И цялата история се поднася точно преди Коледа...За това детенце ще е по-добре го осинови свястно семейство,отколкото да бъде под опеката на такава "майка".
58
4
 
23
 
! Отговори
h преди 8 години
Абе кажете ми на мен защо такива хора могат да имат деца? Разпрана работа, три деца от три мъже, няма нито работа нито образование както гледам.Нито едно от тях няма да израстне в нормална среда или да стане нормален човек. Аз не мога да имам деца, но пък имам условията да изгледам три без проблем. Няма грам справедливост за съжаление на този свят и по някаква причина, хора които не стават за родители и не трябва да бъдат такива, раждат на поразия
57
1
 
4
 
! Отговори
овеч преди 8 години
извинявамсе не е ,ромка.
56
6
 
17
 
! Отговори
Пипо преди 8 години
Нека направим един паралел наистина и да сравним. Християнски ценности - вярата в Бога и Христа и спазването на Божиите заповеди които се състоят в това да се постъпва правилно и справедливо и почтено, да постъпваш с другия както би искал да постъпват с теб, семейството като основна социална единица с глава на семейството мъжа. Западни "ценности" - "свободни" безотговорни сексуални връзки, сексуални извращения, кончити7, малцинства, толерастия7 към извратеното и странното, окултизъм и сатанизъм.
55
4
 
3
 
! Отговори
Пипо преди 8 години
До LanКак така казваш християнка съм, но не понасям войнстващи християни. Нали една от най-важните заповеди е да обичаш ближния си а кой ти е по-ближен от братята и сестрите ти в Христа? Сам Христос казва обичайте се един други - на учениците си, и по това ще ви познаят че сте Мои ученици. А ти казваш не понасям войнстващи християни?!?Ценностите не са общочовешки и това се вижда ясно като направиш паралел между християнските и т.н. западни ценности.
54
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отново проблема е безработицата и пазарната икономика след 1989 г. По-добре върнете БКП и държавната икономика преди 1989 г. , за да има държавна работа и пари за всички, а не само за депутатите и семействата на ГЕРБ. Тия частни фирми постоянно уволняват или държат роби без заплати.
53
4
 
6
 
! Отговори
Lan преди 8 години
Християнка съм и въпреки това не понасям войнстващи християни. Защото доброто, моралът и Бога, не идват автоматично с религията. Нея човек обикновено я унаследява от родителите си. Морални и добри хора има от всички религии. Истината е, че в днешното общество е почти невъзможно да се изпълнят всички християнски догми. А ценностите - те са общочовешки!
52
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лидия, не очаквай милост от никой друг освен Господ, прибери си детенцето, покай се пред Господ и Той ще ти помогне.
51
3
 
9
 
! Отговори
Пипо преди 8 години
До "до Пипо Индзаги"Нима? Значи християнските ценности са виновни че са тласнали хората в другата крайност? По какво го разбра? По 45 години атеистичен комунизъм и 25 години сатанизиращи "западни ценности" ли? Положението сега е заради износа на тези толерантности, сексуални извращения, атака срещу института на семейството, свободни връзки и т.н. от т.н. "западни елити" които са слуги на дявола. Приемането и прилагането на т.н. "западни ценности" води неминуемо до деградация на обществото.
50
1
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Когато добрите баба и дядо от комунизмът - вече не могат да гледат цяла детска градина от 3-5 деца -с пенсиика от 240 лв - накрая Евроценностите си казват думата - оставяме бебето в квартала и готово- Това са новите "ценности" - в Природата майката никога не изоставя детето си - тя е готова да умре за него и се бие до последен дъх - гладува за него като му носи храна -Човекът е друго същество - той не само изоставя най скъпото си- а дори се и самоубива -нещо което и най старото животно -не прави
49
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
demokraciq bace - bulgarite kucheta gi iali