"Топлофикация" е като африканско племе – ще те изяде!

Монополистът осъди актьора Славчо Пеев за 4000 лв., без той да знае
Обновена: 26 фев 2016 14:55 | 26 фев 2016 13:22, Анисия Иванова
77
"Топлофикация" е като африканско племе – ще те изяде!
Снимка: Bulgaria On Air

Няма справедливост в правосъдието, няма справедливост в съдебната система на България, коментира актьорът Славчо Пеев, който в момента води дело срещу "Топлофикация" за неизплатени задължения в размер на 4000 лева.

"Получих една сметка, отивам да тегля пари и се оказва, че са ми запорирани всички сметки. Без да знам съм бил осъден", разказа големият български актьор в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR.

Той изрази възмущението си, че подобен сценарий е възможен и дори се усъмни, че преднамерено не е бил уведомен за казуса.

По думите му има такава професия, която умишлено цели да не те намери, за да те уведоми за делото. "Къде има такова правосъдие? Може би само в африкански племена, за да изядат човека", попита актьорът.

"Къде го има това - да ти искат пари, да те мачкат, да не можеш да си гледаш работата, да не можеш да мислиш спокойно, да не можеш да говориш спокойно", емоционално възкликна големият актьор.

Актьорът разказа и своите перипетии, когато е отишъл да търси правата си в дружеството.

"Една девойка с много топъл глас ми каза: "Хайде разсрочете ги тези пари, г-н Пеев. Как да ги разсроча - това са 4000 лв. Аз съм там, за да й обясня, че такова нещо няма. Имам всички документи", каза Пеев, като обясни, че си е плащал сметките си.

"Благодаря на г-жа Манолова, че тя се зае с тази неблагодарна работа, за да се оневинят и да паднат сумите на хиляди хора. Това са трупани вътре суми. Това е уникално - малки суми стават огромни", каза актьорът.

Попитан как смята да разреши създалата се ситуация, Пеев обясни, че е ангажирал адвокати и се надява да има възмездие по неговия случай.

Със сигурност в неговата сметка са начислени 300 лв. за юрисконсулт и 350 лв. такса за съдебен изпълнител и може би още 300 лв. в исковото производство, допълни омбудсманът Манолова.

Целият разговор чуйте във видеото на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
7
 
19
 
! Отговори
Червен доносник преди 8 години
Гн Пеев само да Ви кажа да знаете ,че другарката Манолова ,на която разчитате всъщност е съучастник в пъкленото дело.
21
0
 
11
 
! Отговори
ния преди 8 години
До oт Сидни Ав$$тралияНа тебе ти е смешно но ни я живеем в абсурдна държава.
20
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Номер 16 - ще ме спукаш от смях.Преди 1989-та година сметката за парно и топла вода беше между 10 и 16 лева за 2-3 стаен апартамент. За да станат неплатените задължения 5000-10000 лева, както пише номер 16 "Демократ", трябва тогава хората не са плащали за парно за над 100-150 години. Другият вариант е перди 1989-та година народът масово да се е ширил в апартаменти по 600-1000 квадрата и за десетина години неплащане, може и да стигне до тези суми.
19
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човекът казва, че има всички документи, че си е платил сметките???? Що решихте, че лъже? Щото Топлото казва така. Когато двама човека казват различно в съда се разбира кой е прав. А на този човек /и на хиляди други като него/ не е дадена тази възможност да се защитят в съда. Нека сега ги осъди за сто бона - ще се радвам. Не мисля, че е невъзможно. Пък после пак ние ще ги платим.
18
1
 
9
 
! Отговори
гадина преди 8 години
До ДемократЛъжец,лъжец......
17
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей затова ни мачкат навсякъде кой където свари. Защото няма никаква солидарност. Не солидарност с човек, който не си плаща сметките, а солидарност с човек, който е осъден без да разбере! Не си ли давате сметка, че това не е редно??? Днес за актьора Пеев, който не си плащал парното, а утре - за вас - за нещо друго. Щом има прецедент всичко е възможно. Едни убийства извършват, а никой не ги гони, други имат право да се защитят в съда, а не има дават тази възможност.
16
1
 
28
 
! Отговори
банда преди 8 години
Топлофикация София,адвокати,съдии,ЧСИ,това е стройна и добре организирана престъпна група за ограбване на хората,която печели милиони.
15
31
 
2
 
! Отговори
Демократ преди 8 години
По времето на комунизма когато България беше под руска окупация топлофикация масово съдеше хората за по 5000 - 10 000 лева и който не можеше да плати му конфискуваха апартамента и оставше на улица, но комунистическата власт криеше всичко това от народа.
14
2
 
6
 
! Отговори
до 3 бай спиро преди 8 години
прав си . 70-те - 80 те години когато идваха в София от селата бяха съгласни на всичко само да има парно. То беше по 15 лв. а сега дай да ги ***. Сега има нови апартаменти с тръби извън апартамента ... купуваш и си свиркаш плащаш само 15 лева за тонус.
13
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"4000 хил. лева" са си 4 милиона, гусин "редактор".
12
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
за всеки по заслугите си .. това е *** и си го заслужава
11
21
 
12
 
! Отговори
pepe преди 8 години
Много ми е симпатичен, но ми пада яко в очите. Как мое да имаш 4000лв задължения и да не знаеш!!!! Предлагали са му разсрочване на дълга, той тарикатта пак се е опънал. 4000лв задължение е поне 3 години ползване и НЕПЛАЩАНЕ на парно.Жалко е, че интелектуалците в България не си плащат сметките, какво остава за баба Пена от Обеля-2.Аз си плащам сметките и никой не ме съди. Сега някакви институции ще ми вдигнат сметката за да се покриват разноските на тарикатите неплащащи.Ще се жалвам и аз
10
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Га ядеше кюфтаци не ривьеше. Сега топлофикация му виновна - що не се олаквахте по времето на тато?
9
1
 
11
 
! Отговори
маке преди 8 години
ами иде (не направо тича) Полковник Колт помнете ми думата въпрос на дни е некой да изперка и да изпозастреля половината от топлофикация
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този случай с Славчо Пеев е много странен. как така хем си е плащал сметките, хем са го осъдили, че не плаща и сега има да плаща 4000 лева?!
7
3
 
11
 
! Отговори
Вуйчо преди 8 години
Майчето Манолова ще оправи нещата, другарю! Виж как на око пресметна по 300 300 и нещо лева откъде са дошли веднага! Умна жена ей
6
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Актьора ще се оправи, ами бедните работници как да се защитим, никой не се интересува от нас, няма да ни помогне. Ставаме само за доене.
5
3
 
10
 
! Отговори
? преди 8 години
До бай СпироСпиро Спирооо Спиро! Така и не си поумнял с възраста значи! *** нищо де дорде е жив човек има начин да му влезе нещо в клавата, но може и да не е акъл де! Та викаш кат не ти харесва жилището продаваш, земаш ново и така! Ми да та питам ми ако не ти харесва държавата, ами континанта, ами земята ако не ти харесва али пък не дай си боже галактиката да не ти хареса!? Та въпроса ми е ше намериш ли кой да ти купи примерно Земята та да я продадеш и да идеш на Сатурн точно ти примерно!?
4
2
 
30
 
! Отговори
пак политиците преди 8 години
26 години няма кой да се справи с бандитите от топлофикация София,и знаете ли защо защото Топлофикация София с откраднатите от вас пари спонсорира политически партии!и те и се отплащат с мълчание за грабежите на топлофикация София!!!
3
18
 
14
 
! Отговори
бай Спиро преди 8 години
На младини се ожених за зла жена. Първо мрънках и се оплаквах. После поумнях и се разведох.Хора, като не ви кефи топлофикация решението е просто. Продаваш си жилището в топлоснабдена сграда и си купуваш анологично, но без тръби на топлофикация. Прочем тези без тръби са с 20 - 30% по-евтини. Защо са по-евтини е близо до акъла.