Влак, селфи, токов удар... Момиче изгоря тежко

Тийнейджърката е с 50% изгаряния, животът й е вън от опасност
7 мар 2016 12:22,
25
Влак, селфи, токов удар... Момиче изгоря тежко
Снимка: архив Булфото

Опасната мода на селфи от покрива на влак отново рани тежко тийнейджър. Този път нейна жертва стана 16-годишно момиче от Димитровград.

Девойката се качила на покрива на влак, за да се снима. Момичето е с над 50% изгаряния и е настанена в пловдивската специализирана клиника по изгаряния. Тя е претърпяла спешна операция и вече е вън от опасност, съобщи "Дарик".

Инцидентът е станал на 5 март, тогава 16-годишното момиче, заедно с още две свои приятелки, тръгнали към Гара Север в Димитровград, за да си направят селфи от покрива на влак.

Пострадалата се качила по стълбата на вагона, след което се изкачила на покрива му и се изправила, за да направи селфито. В този момент обаче била покосена от токов удар и паднала от покрива на земята.

Приятелките й извикали спешна помощ, а след първоначалния преглед медиците от центъра за неотложна помощ в Димитровград изпратили девойката в пловдивската клиника.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това не знам как може да се нарече, вероятно идиотизъм. Заради една снимка да си скапеш живота. Фейсбукът наистина ги зомбира децата, че и голяма част от възрастните.
1
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много изпростя народа!