Динко от Ямбол: БХК са "мишки"! Не се чувствам виновен!

Прочетох в някакъв арабски сайт, че дават $4000 за главата ми
25 мар 2016 12:03,
267
Динко от Ямбол: БХК са "мишки"! Не се чувствам виновен!
Снимка: Булфото, архив

Грам не се чувствам виновен, даже се нахъсвам още повече, заяви придобилият популярност Динко Вълев от Ямбол в коментар на образуваното дело срещу него.

"Голяма излагация. Непоносимо е това, което става – мен да ме обвиняват, че съм задържал някакви потенциални терористи", коментира Вълев.

Динко се определя като човек, който се опитва да направи добро за държавата. "И сега да се случи, пак бих го направил", допълни той.

След случая с мигрантите Динко ходил до границата още два пъти. Там видял отъпкани пътеки, по които според него минават бежанци.

Още по темата

"Местните хора от населените места по границата не могат да спят спокойно – дали ще им късат от градината или ще прескачат за вода, няма значение", смята Динко Вълев.

Попитан какво мисли за заведеното срещу него обвинение от БХК, той обяви обвинителите си за "мишки" и "пълни отрепки", за които "не му пука".

"Аз съм се защитил, а те ме обвиняват", оплака се той пред bTV.

Според Динко границата има нужда от частна охранителна фирма, а хората, които стоят на пост да получават по 3-4 хил. лв на месец. По думите му граничарите ни нямат стимул, защото работят много, а не получават адекватно заплащане.

Динко разказа още, че наскоро видял във Facebook статия от някакъв арабски сайт, в който давали 4000 долара за главата му. Достоверността на написаното все още не е потвърдена.

"Хиляди хора  ме подкрепят, не съм очаквал, очарован съм", каза Динко Вълев.

Той призова всички негови съмишленици да го подкрепят в 12:30 днес, когато е призован на разпит в полицията в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още по темата: мигрантиДинко от Ямбол
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
4
 
9
 
! Отговори
дайте инфо бре преди 8 години
Абе, що някой не даде някакви биографични данни за този Динко, интересно ми е. Ето, аз например искам да му стана последовател, но не знам нищо за него. Ясно, че е свръхродолюбив, патриотичен ямболист (поздрав към лобито във форума), ама да се каже кое отделение е завършил, какво работи, осъждан ли е, има ли семейство, деца, често ли помага на хора в беда, благотворителства ли. Как иначе ние задръстените да прегърнем каузата му, не ли?
41
9
 
3
 
! Отговори
edna balgarka преди 8 години
Супер евтино са го оценили братята араби. Явно не им е толкова важен.
40
2
 
22
 
! Отговори
ivailo1403 преди 8 години
Че са мишоци БХК не е толкова долно, не може всички да са лъвове... По-лошото е , че са се продали, и работят ожесточено против по-нормалните хора от българите. Ако си хомосексуалист, педофил, ***.ин , емигрант или бездомно куче, ще се счупят от рефлекси да те защитават. Но, ако си примерно-работещ семеен, пенсионер, студент, дете- не чакай помощ от тия отр.е.п.ки...Защо въобще властта допуска съществуването на такива организации?
39
2
 
14
 
! Отговори
Занзибар преди 8 години
Това е сайтът:bghelsinki.org/bg/Красимири Кънев - учредител и председателАдвокат Маргарита Илиева - директор на програматаИ още много други родоостъпници!Но понеже Днес.бг са платени ***, вероятно ще ме цензурират, затова.... Всички вие продажни ***, които убивате страната!
38
1
 
13
 
! Отговори
Д. Димитров преди 8 години
Айде, почна се голямата резачка на коментари от платените модератори на Dnes.bgТова ли ви е демокрацията???Това ли ви е свободата на словото?Смешни сте!До кога???
37
1
 
15
 
! Отговори
asdfsd преди 8 години
БХК е сталинска организация която обвинява на принципна: който е срещу нас е виновен. Няма никаква обективност. Някви изпаднали адвокатчета (от български произход) за по няколко хиляди лева предават цялата държава.
36
1
 
29
 
! Отговори
родоотстъпник преди 8 години
БХК последно преди да започнат акция в подкрепа на прииждащите талибани , бяха се опитали да обявят за човек на годината в България, англичанин , който в момент на амок от алкохолния туризъм уби българче с камък без причина. Оказа се че председателя на БХК му е адвокат и гони лични интереси. Тези трябва да бъдат изправени на военен съд за национално предателство, при това серийно, ако не народа трябва да вземе властта и публичен линч за назидание !!!
35
1
 
24
 
! Отговори
МАРА преди 8 години
За 5-10 бона заплата българските еничари от БХК и разни подобни уж правозащитни организации си продадоха род, родина, родна памет и чест.Децата ви ще плащат, и то много скоро, а ви пожелавам от сърце и вие да плащате, тези които сега работите в БХК и плюете България.Всеки път, когато БХК се намери, е ясно, че нещо гадно става в родината.Но съдбата ви ще бъде лоша, ***!
34
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Централният офис на тази антиългарска организация е ул. "Върбица" 7!
33
0
 
15
 
! Отговори
оставете Динко преди 8 години
Скоро народите масово ще се надигнат срещу ***,но и срещу НПО-тата и политиците,които ни вкараха в този ад наречен системна война. И ще има граждански войни,освен войната на цивилизациите. За съжаление бъдещето не е розов евроатлантизъм и демокрация както нилгаха 26години.
32
0
 
22
 
! Отговори
ТОТО преди 8 години
Територията на Република България все още българска ли е, или на някоя организация, ЕС, Америка и т.н.???Ако си е наша, от какъв зор ще се разхождат чужди елементи, нелегално влезли и нагло въоръжени?И защо тези пришълци имат повече права от местните жители?БХК на чий интереси служи, нали е платена организация, значи някой плаща за позора. Искам да знам кой???Динко, браво на тебе, и аз така щях да направя най-вероятно!Държавата не ни пази и намира бусове с нелегални на 300-400 км от граница
31
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе въобще защо не ги закрием БХК? само за правата на джипситата и мюслитаат мисялт, а за тези на българите - не!
30
0
 
30
 
! Отговори
СС преди 8 години
До всички *** и *** на БХК, които се подвизават във форума:Печелите двуседмична почивка в изолатор със зажаднели за секс "бежанци". Полупансион: вазелин само сутрин и вечер!
29
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
дайте някое именце на тия от БХК, кой ги представлява, защо ги е срам да се представят с имената си?
28
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По границата имаше граничари и "Кльон". Не е ли време да се самосезира българската прокуратура и да вкара в затвора този който разгради границата.
27
2
 
31
 
! Отговори
ICo преди 8 години
Не е Динко виновен, държавата е. Че той е *** селянин, такъв е, но защо въобще се налага обикновен гражданин да се отбранява срещу незаконо преминали границата? За това нали има граничари, които са специално обучени за целта? Какво се очаква, с чай и бишкоти ли да ги посрещне селтака?
26
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво, да живее саморазправата и варварството, след като не можем да принудим държавата и избраните от нас политици да поддържат ред!
25
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не искам терористи в България!Аз не искам друговерци в България!Аз искам да живея достойно!Аз си плащам данъците,а издържам 100 маймуни,нямам права и не мога да се защитя!Та каква правова държава сме ние тогава?
24
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БХК под гилотината! Рано или късно ше ви види някой сметката и на вас, българоубийци!
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Д. Димитров....и главите им