МВР ще бори агресията на пътя със засилен контрол

Бойко Рановски: Трябва агресивните шофьори да се изведат от пътя!
11 апр 2016 09:52,
35
МВР ще бори агресията на пътя със засилен контрол
Снимка: кадър БНТ

МВР ще засили още повече контрола по пътищата срещу агресията, обеща началникът на "Пътна полиция" комисар Бойко Рановски.

Още по темата

Според него, трябва да се вземат всички мерки за извеждане на агресивните шофьори от пътя.

Той коментира и идеята катаджиите да взимат процент от наложените глоби на пътя като начин за борба с корупцията.

Комисар Рановски заяви, че мерките на "Пътна полиция" в тази насока работят и не трябва всички полицаи да се поставят под общ знаменател.

"Това, което се предприема, е да се изведат от пътищата най-агресивните водачи", категоричен беше той пред БНТ.

По повод непрестанните катастрофи, Рановски заяви, че трябва да се работи в посока изпълняване на наказанията.  "Броят на загиналите и ранените е огромен за нашата територия. Така не може повече. Дали контролът ще е физически, дали с автоматизирани технически средства, но всички тези водачи трябва да си получат наказанията", смята комисарят.

"Контролът ще бъде засилен. От началото на тази година имаме 1582 тежки произшествия, 144 загинали, 1896 ранени. Усилията, които полагаме считаме, че са правилни. Имаме намаление за същия период за миналата година", пресметна още Бойко Рановски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
5
 
! Отговори
вено преди 8 години
жалко че в бг няма журналисти да се пише за наложащите проблеми на хората а само ***, пише се само за тиквата и за ченгетата а народа няма работа ,пари да си плаща сметките *** държава
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мижи да те лажем
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най-добре ще е да поправят и разширят пътищата, преразгледат ограниченията и тесните проблемни места, и да започнат да събират глобите от тези които продължат да безобразничат!
7
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Катаджиите да вземат процент от глобите е КОРУПЦИЯ, те няма да се грижат за безопасността по пътищата, а ще гледат къде да изработят парата. Корупцията този път идва отгоре. Има хора за уволнение.
6
1
 
7
 
! Отговори
Цанко преди 8 години
Обещания, думи, оправдания, дали има някой да ви повярва на празнословието ви
5
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Той коментира и идеята катаджиите да взимат процент от наложените глоби на пътя като начин за борба с корупцията."Г-н комисар, това да не са ви сервитьори които да разчитат на бакшиша който си заработят. Това са държавни служители които взимат заплата да си вършат работата. Заплата на която ги осигуряваме всички ние. Значи трябва да им се дават допълнително пари за да си вършат работата за която са назначени.
4
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Засиления контрол, доколкото виждам е следния: Наредили 3 патрулки, едната снима с камерата, в едната има някъв началник, а третата спира редовните шофьори и ги побърква от безмислени проверки - то не са жилетки, аптечки, пожарогасители, данъци, прегледи, застраховки..., само натуралния акт на апартамента дето не искат. А в същото време профучава джигит със 100 км/ч, но те засилено контролират.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"МВР ще бори агресията на пътя със засилен контрол"Дрън, дрън, дрън. Тоя трябва да си оправдае заплатата, затова говори.
2
1
 
10
 
! Отговори
Певец преди 8 години
Старата песен на нов глас.Колко години само това пеят и резултат - иок (на майчин език).Докато не почнете да режете глави поголовно, резултат няма да има.
1
1
 
12
 
! Отговори
С преди 8 години
откакто е тоя жервите се увеличиха.