Направено е всичко възможно да бъда унизена!

Аз съм толкова бита, че гърбината ми е хванала мазол, заяви още Робева
19 май 2016 09:22,
134
Направено е всичко възможно да бъда унизена!
Снимка: Булфото, архив

Направено е всичко възможно да бъда унизена, настоя Нешка Робева, която вчера публично се отказа да бъде наградена с орден "Стара планина".

Робева обясни, че е свикнала с липсата на отличия от държавата като повишения, ордени и поощрения. Тя обясни, че не е обидена от никого.

Още по темата

"Не зная какъв е "кантарът", на който се тегли приносът към държавата", каза още тя пред bTV.

"Нека премиерът се отърве от глупаците и да си свърши работата", коментира треньорката на Златните момичета по художествена гмнастика. Тя изрази недоумението си как политици, които не я познават, могат да решат да я награждават.

Робева направи сравнение с Русия и Япония, които са я наградили с едни от най-великите си отличия.

"Не се чувствам засегната. Аз съм толкова бита, че гърбината ми е хванала мазол - могат да удрят колкото искат", коментира още хореографът.

Тя призна, че най-голямата й грешка е влизането й в политиката в партията на Николай Бареков. Робева изрази вярата в новото поколение и че то ще "направи страната Швейцария на Балканите".

"Родителите ще съжалят, че пращат децата си в чужбина, защото така ги изтръгват от корените им. Един ден те ще се върнат тук", сподели още Нешка Робева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
40
 
! Отговори
Кукловодът преди 7 години
Чета и се хиля . Как може да има толкова глупави хора . Нека да помислим малко , Нешка я признаха и в Русия и в Япония . Мислите ли че на нея и пука за шепа селяни водени от Вещицата Кунева ? Не не и дреме . Лошото е друго , че тези селяци се отъждествяват с държавата и говорят от нейно име и от името на народа . Ето за това става дума . Ето за това същите тези забравят и като ги изберем си правят каквото искат , защото те са тези с правото да решават . Селяни и толкова . Браво на Нешка .
38
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ЖАЛ МИ Е ЗА ДРЕБНИТЕ, БЕДНИ ДУШИЦИ, КОИТО ПИШАТ ТУК ГЛУПОСТИ И ИЗДИГАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЛОЗУНГИ.МНОГО ПОВЕЧЕ МИ Е ЖАЛ ЗА ХОРАТА, ВЗЕЛИ РЕШЕНИЕТО ДА НЕ БЪДЕН МЕДАЛ НА ДОСТОЕН ЧОВЕК, ДОКАЗАН ПРОФЕСИОНАЛИСТ, РАЗВЯЛ БЪЛГАРСКИЯ ФЛАГ ПО СПОРТНИТЕ ПОДИУМИ, НАКАРАЛ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ДА СЕ ГОРДЕЯТ ЗАРАДИ ПОСТИГНАТИТЕ ОТ НЕЯ УСПЕХИ.ДРАСКАЧИТЕ ТУК И ПРИЕЛИТЕ ПОЗОРНОТО РЕШЕНИЕ НА МИНИСТЕРСКИЯ СЪВЕТ МНОГО ДОБРЕ ОСЪЗНАВАТ СВОЯТА НИЩОЖНОСТ ПРЕД НЕШКА РОБЕВА, КОЕТО Е И НАЙ - ВЕРОЯТНИЯТ ПОВОД ЗА РЕШЕНИЕТО.
37
5
 
9
 
! Отговори
матросов преди 7 години
Обещавам на българския народ, че тези продажници няма да минат само с преименуване, до корен ще ги изтръгнем от тази славянска земя - АНАТЕМА ....
36
2
 
10
 
! Отговори
матросов преди 7 години
Обръщам се с молба към служителите на ДС, моля ви, покажете туркофилите с богатствата им натрупани с предателство към българския народ като долу драскачите, нека всички разберем кои са, а ние ще се оправим с тях ....
35
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нешка Робева навършва 70 години през 2016 г., а не когато "червените каскети" са управлявали. Ордени се дават за заслуги, но много често поводът за награждаването е навършването на кръгла годишнина. В случая отговорността да предложи или да не предложи Нешка Робева за награждаване с орден "Стара планина" пада изцяло върху тези, които са на власт СЕГА. Не е сложно, ама трябва човек да се сети.
34
12
 
4
 
! Отговори
До матросов преди 7 години
Ти си едно нещастно ушанче... ти не си виновен дето си пил одеколон Тройной вместо майчино мляко...Ще бъдеш прекрасна съпруга на Путин.
33
16
 
12
 
! Отговори
матросов преди 7 години
Госпожо Робева, извинявам се за долУдраскачите, те не са българи, Вие сте нашият Левски в новото столетие, падам на колене пред Вас и се прекланям пред стореното за България, не се извинявайте за Бареков, той е умно момче и ще поучи от грешките - а на туркофилите, не обръщайте внимание, те са вечните продажници, същото правеха и при бай Тошо, ще си намерят и те майсторът и то много скоро, мислят, че ще се скрият - от НАРОДА български - никои не може да се скрие ...
32
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Червените каскети са толкова зле , че ме е срам от тях . До преди една година бяха на власт , защо не и дадохте орден , а сега ревете на чужд гроб . Абе кажат ли ти комунист-социалист значи за нищо не ставаш .
31
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
видя се, че дават орден на тази, но тя предпочете да унизи властите с отказ, а сега продължава да се прави на жертва и хленчи лицемерно, че някои били "за", пък имало и "против".
30
13
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Нали на Сорос дадоха тази награда,защо да я дават на Нешка.То я вижте Сорос какво направи за България -толкова народ храни с "Америка за България",храни ги ама яко.А Нешка кого е нахранила,на кого поне една стотинка е дала.2/3 от политическия ни елит най умните,най интелигентните най образованите се хранят от Сорос -ето това е българския герой ,а не някакви си Нещка.
29
3
 
10
 
! Отговори
До апо преди 7 години
Имаш най-точния коментар дотук !Браво !
28
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комунистите наградиха с този орден Доган и турския посланик...ГЕРБ не правят така.
27
10
 
22
 
! Отговори
апо преди 7 години
Този орден го дадоха на куцо , кьораво и саката , по повод и без повод , за заслуги и за липса на заслуги........очевидно не е толкова ценен ( ако дават и някой лев покрай значката е друга работа )Нешка не желая да я коментирам , отвращава ме , след десетилетия твърдолинеен комунист се превърна в последовател и съратник на Бареков ,а това въобще не е унизително защото там имаше едни пари за лапкане.
26
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нешка - бита комунистическа пешка.
25
28
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нешке, я си лежи на старите лаври, дето си ги уреждаше по партийна линия.Остави всичко и не се прави на велика.Защо Станишев не ти даде орден ?
24
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ направиха дори раздаването на ордени за принос към обществото на посмешище ! Пази Боже селянин да те управлява !
23
10
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НЕШКА НЯМА ГРЕШКА! БРАВО ЗА ПОЗИЦИЯТА!
22
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нешка да отива в Русия или Венецуела.Най-добре в Северна Корея
21
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И защо чак сега ще я награждават, нали била много заслужила ?!Червените пак правят мръсотии
20
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Наградиха Доган, но не и тази Нешка.Да се сърди на другарите си от Партията.

Спонсорирани публикации