Гергина – унижавана, използвана, но... влюбена в сводника си!

Жената проституира за Марто Дебелия от половин година
3 юни 2016 11:00,
73
Гергина – унижавана, използвана, но... влюбена в сводника си!
Снимка: flickr

В сряда се проведе зрелищна полицейска акция в Благоевград. Задържани са сводникът Мартин Филипов, по-известен като Марто Дебелия, лежал в затвора за трафик на жени, както и двама полицаи, на които е плащал такса "спокойствие". Арестите идват, след като момичета, принуждавани да проституират, най-после се оплакали в полицията.

История на Гергина, една от труженичките на Дебелия, разказват майката и сестрата на момичето. Засега само те са намерили смелост да говорят.

Гергина е майка на четиригодишно дете, от София. Учила е до 11 клас, а от половин година проституира за Марто Дебелия. Намира клиентите си в интернет. Продава се за 100 лв. на час и 500 лв. за цяла вечер. Така се запознала и със сводника си. Още в началото той започнал да я заплашва, твърдят близките на момичето.

Още по темата

"Отива като клиент. Тя му отваря вратата и той казва: "Ти знаеш ли кой съм аз. Аз съм Мартин Филипов. Хубаво ли работиш? Знаеш ли, че мога да ти строша кокалите за това, което го правиш и не си плащаш на никой. Оттук натам трябва да плащаш, за да живееш", разказа сестрата на Гергина.

Момичето трябвало да обслужва колкото се може повече клиенти. За нея обаче не оставала и стотинка. Половината пари отивали при сводника, а другите - при съпругата му. Гергина й плащала, за да се грижи за детето й, докато проституира.

"Стигала е и до 1500 лева на ден. Примерно с десетина или примерно с петима по два-три часа. Или с двама по цяла нощ и след това за нея реално няма нищо. Трябвало е да предлага всичко на всеки. Имаше един случай тя ми беше споделила, че един клиент й беше дал кокаин и й давал по 100 евро на лента да шмърка. Не е искал друго от нея", разказа още сестрата.

Тя допълни, че Гергина правила няколко опита да избяга, но всичките били неуспешни. Не посмяла да се оплаче и в полицията, защото знаела, че там Марто Дебелия се ползва със закрила. Близките й не крият, че момичето се влюбило в сводника си. Отчуждило се и обърнало гръб на близките си.

Майка й смята, че дори и в момента Гергина не приема, че е жертва на своя сводник. Чакала с нетърпение да го пуснат от ареста. Мъжът на Гергина пък я изоставил заради професията й. Майка и е подала жалба в Агенцията за закрила на детето и временно получи правото да се грижи за внучето си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Херцог Трън 18Жените обичат силни и самоуверени мъже. Когато демонстрираш някаква слабост жените не те възприемат насериозно.
14
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе легализирайте я тая проституция най-накрая! Така поне ще си има правила. Жените ще ходят на прегледи, ще имат защита, ще се гарантира, че не работят малолетни... ама стиска ли ви? Че нали ще секнат парите от сводниците.
13
8
 
17
 
! Отговори
Херцог Трън преди 7 години
Аз като казвам,че жените са мазохистки и обичат да се държиш като животни с тях, те не ми вярват....... ФАКТ !
12
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Проституцията трябва да си озакони. Винаги ще я има но когато се озакони жените ще са защитени
11
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Културни особености и ценностна система на някои етноси - да проституираш, че и да се "влюбиш" в сводника си.
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стокхолмски синдром! Лоша работа! На такива жени и да искаш няма как да помогнеш, защото са готови с всякакви средства да защитят сводника си.
9
17
 
6
 
! Отговори
Дрико яхатана преди 7 години
Хайде сега Марто бил виновен. Тя Гергина сама решила да работи и като отишъл работодателя при нея после се оплаква. Интерсно какво толкова е направил Марто, че всички са скочили против него?А да се говори че имал бил закрила, е какво толкова?
8
5
 
26
 
! Отговори
boby преди 7 години
Само не разбрах отлява вдясно ли трябва да си го преместя или наобратно.
7
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, и???поради каква причина се занимава цялата държава с нейните неволи?Такива истории под път и над път и то от незапомнени времена!В случая не е принуждавана, сама си е избрала каква да бъде, такива с лопата да ги ринеш!
6
5
 
30
 
! Отговори
нерез преди 7 години
Поредната ромска драма.Пускам сълза.
5
4
 
26
 
! Отговори
гацо преди 7 години
Няма бивши наркомани и ***
4
4
 
18
 
! Отговори
готин преди 7 години
за всеки влак си има пътници,така е животеца
3
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ами затова не желаят да легализират проституцията - за да могат мутри, полицаи и политици да заработват на гърба на момичетата.
2
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1Да, ама трябва да се учи, а не само да мислиш за г...а си, и с г...а си.
1
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой я е карал да става ***? Защо ни занимава с проблемите си? Можеше да стане учителка или лекарка примерно.