Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"

Слави нахока Станев, направи аналогия с Шиниъд О'Конър
Обновена: 8 юни 2016 09:57 | 8 юни 2016 09:56,
461
Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"
Снимка: кадър bTV

Понеделник вечер. "Шоуто на Слави" върви по националната телевизия bTV. Обикновена вечер.

Водещият Слави Трифонов е в студиото заедно с двама от сценаристите си обсъждат фактът, че президентът Росен Плевнелиев се обърна към Конституционния съд за три от общо шестте въпроса, предложени от екипа на шоумена.

Спорните въпроси са три - този за намаляване на броя на депутатите на 120 от 240, вече проведеното допитвне за електронния вот и за прекия мажоритарен избор на регионални полицейски началници.

Още преди седмица от екипа на шоумена реагираха остро на новината, че референдумът им отива в КС - сценаристът Тошко Йорданов нарече президента "маша на престъпната политическа класа".

В понеделник обаче явно на сценаристите им е дошло в повече. По време на уж лежерен диалог между Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Филип Станев последният разкъса на две портета на държавния глава.

Реакциите не закъсняха. СЕМ се самосезира за случая и новият председател Мария Стоянова обяви, че с колегите си ще прегледат запис на предаването и тогава ще излязат с позиция. Те поясниха, че въпреки "Шоуто на Слави" е външна продукция, bTV също носи отговорност за съдържанието на предаването.

Телевизията пък снощи излезе с позиция, според която реакцията на сценариста е доказателство, че bTV обръща внимание на всички гледни точки.

"Ние от bTV Media Group заявяваме, че емоционалната реакция на г-н Филип Станев  по повод личността на г-н Росен Плевнелиев, излъчена във външната продукция "Шоуто на Слави”, е израз на собствена позиция. Като подчертаваме, че винаги сме давали възможност за изразяване на всички гледни точки, доколкото те не нарушават действащото законодателство, bTV Media Group се разграничава от изразеното лично мнение от страна на г-н Станев", се чете в съобщението.

Снощи шоуменът и компания преговориха събитията с шеговит тон. Слави нахока сценариста, че му създава проблеми, но пък и го оправда - направи аналогия с Шиниъд О'Конър, която преди години направи нещо подобно със снимка на папата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


461
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
311
8
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
Преди като четях коментарите отсявах тези с минусите и четях главно маркираните в зелено. Сега какво стана? Като прегледах няколко страници ми прави впечатление, че на всеки който изразява мнение неугодно на властта са напраскани яко минуси. Интересно... всеки да си прави изводите
310
9
 
3
 
! Отговори
370 преди 7 години
До 371Абе ти можеш ли по-*** да бъдеш? Любопитно ми е наистина. Не съм се припознал в нищо. В коментара който помоли а.дм.ина да ти изтрие го пишеше. Плюя да на такива като теб. Малко са ти епитетите даже, но ти оставям да имаш и за друг път :)
309
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този гологлавия се гаври с много хора. Спомням си с Н. Михайлова,Царя, Дъщеря му, Това болестно състояние ли е на пропаднал човек. Психо ли е . Някакво перде на очите ли има.
308
23
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вижте какви ги ръси плевнелиев в Европейския Парламент днес! Тоя човек ще направи да станем, като в Турция, атентати и много жертви! Пак плюва по Русия безпричина! Какво му направиха американците на тоя, не знам!
307
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Свалете предаването от екран- насажда чалгария.
306
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мишоци, не се възмущавайте Плевнелиев е издънка! И какво казвате, Путин е платил на Слави да скъса снимката на Президента, аахахахаха матриал
305
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Затова и е наказан Слави - няма жена, няма деца... Също като ХитлеерНяма и да има.
304
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трифонов е един много болен човек...
303
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Слави няма да прокопса, не е нормалеенчовек този...
302
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поните ли как Слави се гавреше с Плевнелиев в деня, когато Президента погребваше детето си ?!Слави е абсолютен птреедател и идииот!
301
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
e nali e demokracia ??!?!?!?! ili demokracia aama, na koi kak mu iznasia... ili spored slujebnoto mu polojenie.. spored parite mu i tn...niama razlika s predi 89.... predi shte ti daprat ushite ako go napravish.. i sega.. "DEMOKRATI4NO" pak shte ti gi darpat
300
13
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
УНИЗИТЕЛНО, ГРОЗНО, ЛИПСА НА ВСЯКАКВО ВЪЗПИТАНИЕ, ДЕМОТИВИРАЩО- ПОСЯГА СЕ НА БЪЛГАРСКА ИНСТИТУЦИЯ, ОБИЖДАТ ХОРАТА КОИТО СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ПРЕЗИДЕНТА- ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА, КАТО ГРАЖДАНИН, КАТО ЧОВЕК СЪМ ВЪЗМУТЕНА. ТОВА Е НАРОЧНА ПРОВОКАЦИЯ И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО.
299
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народе, който четеш тук коментарите. Ако се оставиш на шепа платени драскачи с интелект не повече от този на пиле да формира мнението ти по тези важни за бъдещето и оцеляването на нацията ни въпроси, то тогава заслужаваш не 25 години преход, а 250 за да ти дойде акъла!!!
298
15
 
9
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Троловете на плевньо от сутринта са захапали темата. Истината е, че след като скъса физиономията на това мекотело наречено президент, трябваше да се изпикае отгоре.
297
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сценаристите късат снимката на президента, а Режисьорът гледа "шоуто" от Кремъл !
296
4
 
7
 
! Отговори
До коментаторите преди 7 години
Къде е Путин, къде е Плевенлиев, а къде е учиндолския козар. Поне не ги мешайте в една сентенция, разваля се възприятието
295
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така и не се разбра, какво му е направил Плевнелиев лично на този сценарист та да демонстрира в ефира такава неописуема жлъч и омраза към президента на България !
294
4
 
13
 
! Отговори
Mайтап преди 7 години
Антикомунистът и демократ Слави бил скъсал снимката на председателката на БСП, защото поднясяла цветя на паметника на Бай Тошо. Егати майтапа. Да живеят всички бекапета по земните кълбета.
293
8
 
8
 
! Отговори
Честен човек преди 7 години
На плъока и главата трябва не само снимката.
292
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** троловете прос.ти честно! Като мелници сте баете си едно и също а не виждате колко елементарни сте. 25 години народа изнемогва и търпи да се гаврят с него. Ако мислите че с коментари излезли от плоските ви мозъци ще заличите това - давайте. Ако ще целия сайт наспамете ***!!!!!

Спонсорирани публикации