Радев слуша за себе си: Дезертьор, кариерист, шпионин на Кремъл...

Заради "безотговорно бръщолевене" бил на ръба да загуби ориентация кой е
205
Радев слуша за себе си: Дезертьор, кариерист, шпионин на Кремъл...
Снимка: Facebook

Шефът на ВВС в оставка генерал Румен Радев заявява, че чете и слуша "невероятни упражнения" по свой адрес.

Още по темата

Във Facebook преди два дни генералът обяви, че ще даде отговор на въпросите, свързани с оставката му, нападките към него и състоянието на ВВС, след като президентът издаде указ за освобождаването му от военна служба.

Ден по-късно в нов пост в социалната мрежа, Радев изрежда темите на "упражненията" по свой адрес: "лъжец, разцепник, дезертьор, кариерист, комунист, човек на "Козяк", шпионин на Кремъл, дори държавен изменник..."

"Попрището на безотговорното бръщолевене ми е непознато, но не мога да отрека проявените въображение и изобретателност. Понякога всичко звучи толкова убедително, че самият аз съм на ръба да загубя пространствена ориентировка (по авиаторски) кой съм всъщност", коментира той.

Към думите си Румен Радев е постнал и изпълнение на "Реквием" на Моцарт.

Генералът е един от номинираните от БСП за кандидат-президент, лидерът на АБВ Георги Първанов също не скри, че го одобрява за поста.

Номинацията на левицата обаче му спечели критики от ГЕРБ в лицето на премиера Бойко Борисов, който заяви, че си е "изгубил времето" с него.

Ген. Радев подаде оставка миналата есен с мотив лошото състояние на родните ВВС, но тогава именно Борисов го убеди да не напуска.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


205
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Генералите от полицията с лопата да ги ринеш. Разни лейтенантчета, адвокатчета и др. подобни, само защото заели някакъв пост и хоп генерали. Добре че го премахнаха този абсурд, че тези генерали заприличаха на онези пред хотелите.
134
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хризантемооо,що са косиш мааа? Щи прИсъхне кладенчето,чИ то аслъ време му е вече. Кои викаш млади и образовани българи подкрепяли Батце,завършилите начална педагокика в Ботевград,като теб ли ,мааа? Аз българин с прилично образование,подкрепящ Тиквата ,не съм виждал,справка Лондон. Хризантемооо,мааа,не истерясвай,чИ,ш' са сбабичосаш още повече !
133
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДА , ГЕНЕРАЛ, НО ИСТИНСКИ, А НЕ ГЕНЕРАЛЧЕ ОТ ПОЛИЦИЯТА.
132
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** НА ПОЛИЦЕЙСКОТО ГЕНЕРАЛЧЕ ББ РЕВНАХА СРЕЩУ ИСТИНСКИЯ ГЕНЕРАЛ.
131
0
 
15
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 7 години
Генерале,редовите,достойни и честни българи които сме...милиони сме със теб и ще те подкрепим,ако се кандидатираш за президент.Не обръщай внимание на плювните и нелепите обвинения,те са от шепа хора и партийки,не искащи да има ред и сигурност в държавата.Боко го е най...страх да не застане човек от армията на чело на държавата защото от високо се вижда всичко,а един армейски офицер не би търпял да продължат предателствата и геноцида към българския народ.
130
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато ти се е разкапала държавата. Когато не ти работи нито една система. Когато ордите те подпират, тогава наистина е крайно време да си изберем генерал за президент. Успех генерале.
129
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чета разни опуси на жалки ***, насочени против ген. Радев. Знаят ли каква психика трябва да има човек, който изпълнява фигури от висшия пилотаж с МиГ-29? Колко точност и смелост трябва? Пилотите на съвременни изтребители са хора от много висока класа! Затова мръхльовците нека помълчат! Този човек е истински генерал, а не менте като маскирания бутафорен "народен любимец".Винаги ще гласувам за истинския! Вярно, че другият не е станал само митрополит и президент. Суетността му е без край!
128
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До мдаЩом генерал от ВВС нищо не ти говори, защо не ни обясниш какво значи генерал на пожарната? Никой не смее да каже на какво е генерал ББ, а всички питат глупости за очевадни неща. Но, така е, при липса на сериозни аргументи.
127
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма значение коя партия го издига, по Конституция президентът е надпартиен. Желая му успех.
126
12
 
1
 
! Отговори
Котьо преди 7 години
Пальо, хич не се прави на интересен, защото си миризлив червен каскет до костите и смешните ти заклинания, че мразиш БСП не хващат дикиш.
125
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А бе, какво сте се юрнали всички червени картуни да го лансирате този, като той вече дава заден и не е ясно дали ще остане кандидатът на БСП.
124
13
 
3
 
! Отговори
Хризантема преди 7 години
До 149 червен анонимник. Ами или си ***, или си глупав, или не можеш да четеш, което не е много за учудване. Написала съм над 1 милион, а не 2, и ако си направиш елементарния труд да видиш колко са гласували за ГЕРБ на последните избори, ще ти стане ясно. Освен това АКО си интелигентен ще провериш, за да видиш, че за ГЕРБ преобладаващо гласуват младите, българите в чужбина и образованите българи тук на средна възраст. А бабичките са електорат на сбръчкосаната ви партия. Ама, зомби, стига ти.
123
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 140Като стават много генералите, има един за махане! Той и без това е менте.
122
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво на Радев - достоен човек и истински мъж. Не някаква измиселена тиква, направена генерал за една нощ след тайна договорка между Ахмед и Гоце.
121
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Многото празни приказки от бившата СДС-арка *** Нинова ще се окажат въздух под налягане . На последните избори БСП изгуби всички областни и големи градове и в момента няма нито един кмет в България . Интересно от къде ще дойдат избирателите за следващите избори . Гладна кокошка / К. Нинова / просо сънува .
120
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този предател Радев ли ще е президент ?!Това кремълско предателче ли ?!Защо не, Гоце не беше ли същия ?Жалки предатели на България.
119
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хризантемооо,де ги видя тези два милиона българи ,*** ! Триста хиляди клиентелистка администрация,сто хиляди бабички в климакса и двеста хиляди,,индианци",два милиона ли прави,*** ?
118
2
 
6
 
! Отговори
до 137 Хризантема преди 7 години
Ах. Какво хубаво име сте си избрал!. Убеден съм, че си нежен, женствен, носиш женски дрехи, грим , червило, обеци. Високи токчета ли предпочиташ ?.
117
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Провери кога е първият френски атомен взрив.Да, в Алжир е,но е преди да стане президент.И къде да е(после в полинезия) ама тогава са гледали хем да е пусто ,хем наблизо.По отговарящо от алжирска Сахара не е имало,да няма у тях да си я взривят.А Алжир си е бил загубен- както и Индокитай преди това,както и стария тип колониална система изобщо.Но темата взе да се измества.Ще поживеем ще видим.Мисля че ще е интересно на изборите.
116
4
 
16
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Такъв ЧОВЕК ни трябва--Мъж и половина,на който му е ясно какво прави и как да го направи..Това е новия ни президент..