Сагата "Сватбарят Стоичков" – 10 минути ръгане, ругаене...

"Ванка, викай ги тия да ги хвърлят вътре и да им е..т майката"
Обновена: 29 авг 2016 08:04 | 29 авг 2016 07:00,
322
Сагата "Сватбарят Стоичков" – 10 минути ръгане, ругаене...
Стоичков тръгва към колата на "България днес" със свой приятел. Снимка: "24 часа"

"Вече знам кой си, ще направя всичко възможно да ти стъжня живота"..., "Ванка, викай ги тия да ги хвърлят вътре и да им е..т майката"..., "Никъде няма да ходите, излизайте от колата, дай телефона"...

Това са само част от репликите, които фоторепортерът на "България днес" Борислав Трошев и шофьорът Петър Симчев чуват от устатата на Христо Стоичков в събота следобед, когато са нападнати от него. Сипят се псувни и закани.

Още по темата

"Стоичков дойде до автомобила и се нахвърли върху нас. Искаше някакви записи. Опита се да вземе ключовете на колата, но не успя. Биеше ме. През цялото време псуваше на майка и на баща. Опитах се да избягам. Още съм в шок", разказва пред "24 часа" Петър Симчев.

От запис на фоторепортера Трошев се чува как Симчев вика за помощ униформен полицай, който стои наблизо.

Грозната сцена с побоя продължава над 10 минути пред свидетели в Етрополския манастир, където дъщерята на Стоичков Христина и хърватина Лука Белич сключиха брак.

Камата налага Симчев на почивки и ругае. Фоторепортерът Борислав Трошев е на задната седалка на редакционната кола. Стоичков се пресяга към него, за да му вземе телефона. Камата настоява журналистите да му дадат записите, след като вече е набил шофьора Петър Симчев.

При боричкането апаратът на журналиста се чупи. Екипът понечва да си тръгне, но Камата застава зад колата, за да препречи пътя ѝ. Настоява да му бъдат дадени кадрите, които са направени. В опит да избегне юмруците на футболиста, шофьорът дава на заден ход и удря леко БМВ, паркирано наблизо.

Пристигат и други двама добре облечени мъже, които обясняват културно на екипа, че ще си тръгнат, когато дадат записите. По случая е образувано дело в районното управление в Етрополе.

Трошев ще се яви днес като свидетел по досъдебно производство №122 от 2016 г. в районното полицейско управление в Етрополе. Днес разследващите ще получат и записа на журналистите от инцидента край манастира.

Пострадалият шофьор Петър Симчев вече е подал жалба в полицията, че е бит и заплашван от Стоичков. Двамата с Трошев са писали показания до 1 ч през нощта в събота срещу неделя в полицията.

Посрещнал ги началникът на РПУ-то. Извикал разследващ полицай Чакърова да снеме обясненията им. После Симчев е отведен за медицински преглед.

Той казва, че Стоичков го е удрял с лакът през прозореца и с юмруци по лицето, когато успял да отвори вратата на колата. След това ескорт го съпроводил до края на града, защото Симчев и Трошев били предупредени, че хора на сватбарите ще ги настигнат по пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
2
 
6
 
! Отговори
Слави преди 7 години
БГ "журналистите" когато и да ги биеш е късно, колкото и да ги биеш е малко!
217
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бой Ице, те от друго не разбират.
216
4
 
14
 
! Отговори
едни от всички преди 7 години
Малко са ги били, наглите репортерчета , като мухи са... не се свенят да развалят личен празник, само и само да направят сензация, то бива бива, но всеки си има личен живот и право на лично пространство.
215
2
 
13
 
! Отговори
мен преди 7 години
Тези журналисти,като не са поканени на сватбата какво правят там?
214
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Истината е, че Стоичков не е случил на човек. Но при неговото търсене това е въпрос на време. Бил съм свидетел, как друга много популярна спортна личност засече автомобил в самия център на София, слезе и макар да беше виновен нападна другия шофьор и го удари няколко пъти, а двама полицаи първо погледаха, а след това се обърнаха и изчезнаха. Аз лично така бих се защитил, че Спортистов дълго би управлявал инвалидна количка.
213
1
 
9
 
! Отговори
боян преди 7 години
"псуваше на майка и на баща"...как се псува на баща бе?!?
212
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Май повече ги е уплашил отколкото ги е бил. Трябваше да е обратното.
211
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ФактолюбниковИци имаше главна заслуга Родината му, а не Каталунияу да се класира 4-та в света преди 23 години! А какви са твоите заслуги за Родината, освен да ни осведомяваш за "качествата" на Стоичков, като..... човек!?
210
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 223Аз от кадрите по НТ не видях никой никого да "пребива"?! Ицо каза на фотографа "спри да снимаш", а нагляра: "ще снимам пъ..."! Стоичков му каза "излез бе пич", като през това време беше извън колата, а ония вътре и извика полицая, който дойде след 2, 3 секунди!? Какъв бой, какви 5 лева? Явно някой търси слава на гърба на Ицо! Щом казват, че са бити - да го докажат в съда!
209
5
 
10
 
! Отговори
ритнитопкар преди 7 години
Смачкан селянин от пловдивските села! Да го видя да гърли картофи или да реже някое лозе по ми се връзва! Обаче в манастир с костюм тц... !?
208
8
 
19
 
! Отговори
Фактолюбников преди 7 години
1.Невероятен футболист;2.Отказал се от Родината(само за реклама и далавера може) и припознал Каталуня за такава;3.Слабо възпитан и с непредсказуем яростен нрав;4.Слабо уважаващ родителите си;5.Вбесен от избора си-друговерец-зет избран и финансиран от него, но непоканен на сватбата на дъщеря си6.Направил бенефис в най-дъждовния ден - сякаш Природата плачеше за него;7.Глуповат-да гониш и биеш журналисти лично е непремерено;8.Най-слабообразования сред футболистите в света;9.Скръндза.
207
3
 
10
 
! Отговори
до 218 преди 7 години
Дали ще ми е приятно или не ако ме снимат -това не е повод за юмручна саморазправа ...*** нарушили му пространството на тоя *** хахаха какво пространство бе да не са го снимали у тях в спалнята или щом Ицата се появи някъде на публично място -то става лично пространство само заради неговата неприкосновена личност?А и всички тези примери как известните бият папараци -бият ама после им плащат тлъсти суми за обезщетение !!!
206
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 216Не няма да ми е приятно, но не пребивам хора. Просто такива са правилата и законите, но явно за *** с пари и огромно его и простотия не важат. Но нали е национален герой - за простият българин е нормално. Каквато ни държавата, такива ни и звездите. Това е пример за подражание.
205
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смешните реакции на Стоичков кара журналистите да го вземат за мезе.Липсата на самоирония и ирония на големия футболист го превръщат в мишена за подигравки.Има къде ,къде по ловки методи да се отървеш от нахални журналисти.Но трябва да си силен в главата,а не само в краката.
204
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тоя *** стоичков, още ли не е в затвора ??
203
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този що не пробва да се сбие с някой здравеняк -та да го отупа без да го е еня стоичков ли е моичков ли е ,а все налита на слаботелесни ропертерчета и журналисти ....страхлива и проста шушумига с просташко възпитание ..или по скоро с липса на всякакво възпитание ! Явно при него важи с пълна сила приказката за първите 7 години. След като от собствените си родители и най вече от майка си не е чул и видял нищо освен псувни и бой-какъв човек очаквате да бъде??
202
6
 
12
 
! Отговори
извънземен преди 7 години
Папарак, от всички професии на тази планета, тази е най-долнопробната от всички, стояща на по-низшо стъпало от чистач на обществени тоалетни.
201
4
 
6
 
! Отговори
Малоумникое преди 7 години
Етрополе е бащиния на този пловдивски ...........!!Ще излезе,че този.....е ял боя,а не шофьора!! Този *** и Е.Димитров колят и бесят в тизи район!МАФИЯ в действие!
200
2
 
8
 
! Отговори
Дженъри преди 7 години
Праэният живот на праэните хора:-)))!!! Хайлайфът е общество, което живее в лукс беэ никакви ограничения!!! Представителите му си поэвояват всякакви раэхищения!!! ИЭЦЕПКАТА на тъста направо е СМЕШНА, раэбира се, че папараците трябва да отраэят "ВЕЛИКОТО СЪБИТИЕ":-)))!!!
199
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 214И какво, като е паркинг? Ако на теб на паркинг, на плажа, в ресторант или др. обществено място някой тръгне да снима децата ти, жена ти, теб, познатите и т.н. - много ли ще ти е "приятно"!? Явно на въпросните световнонеизвестни журналисти и фотографи им липсват първите 7 години?!