Служителка на МВнР нападна и насини с юмруци Рут Колева

Деница Михайлова обяснила, че е "много важна за министерството"
Обновена: 2 сеп 2016 07:59 | 2 сеп 2016 07:09,
306
Служителка на МВнР нападна и насини с юмруци Рут Колева
Снимка: Facebook

Певицата Рут Колева е била пребита на наказателен паркинг в квартал "Подуене" в столицата, докато чакала да си плати глобата и да си вземе автомобила. Според нея причината е, че направила забележка на госпожа, която, заедно със съпруга си арабин, се карала с полицаите и отказвала да плати глобата за колата им.

Ето и поста на певицата от социалната мрежа: Изродщина по ориенталски (или как един спокоен ден се превърна в кошмар). Случвало ли ви се е да ви дигнат автомобила? Еми не е приятно? Разбира се, това е нищо в сравнение с това, което ще ви разкажа сега. Седя на опашка на наказателния паркинг в Подуене и чинно чакам да си платя глобичката и да си взема количката. По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото с разликата, че на едно от гишетата се развива скандал между служители и една госпожа.

Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът и (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди, аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че струвал 30 бона) и прочее. 

На излизане аз тръгнах да снимам това симпатични семейство, ако не друго - то за спомен. А и защото имам право. Разбира се последвалото минава границите на всякакви общоприети норми - ЖЕНАТА СЛИЗА ОТ АВТОМОБИЛА И МЕ НАПАДА! С ЮМРУЦИ (шутове, скубане и тн). Пред свидетели. Аз в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо (докато жената с мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала "к***а", и как щяло да ми се стъжни).

Да споменавам ли, че това се случва пред охранителните камери? С цялата си наглост, тея двамата започват да обясняват на полицията как въпросният арабин (Адил Саид Ахмед ал Шанфари, а биячката е жена му - Деница) бил инвестирал 100 милиона в България, все едно това им дава право да бият хората... Трагедия. Сега съм в 5-то районно, насинена... Чакам да си подам жалбата и да видим дали в тая държава има капка справедливост.

Малко по-късно Рут Колева публикува нов пост, в който уточни, че пребилата я жена се казва Деница Михайлова и е служител на Министерство на външните работи: Полицията току що ми каза как въпросната биячка Деница Михайлова им казала многократно, че "Била важна във външното министерство". Браво! Държавни служители бият хора безнаказано. Повод за гордост. 

Припомняме ви, че Деница Михайлова получи роля на ромка в сериала "Стъклен дом". Самата тя също е ромка. От 2011 година работи в дирекция "Консулски отношения" в Министерството на външните работи и е първата ромка, назначена там.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
150
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами, то ЕТНОСЪТ СИ ЛИЧИ ОТ СНИМКАТА.А пък поведението на "служителката" на МВнР (жителката на махалата) си е типично за този етнос.P.S. Много пъти повторих думичката "етнос", да стане и тя на звездички, както много друг безобидни думи. :)
149
11
 
21
 
! Отговори
хммм преди 7 години
Е как да няма значение, всяко нещо си има граници и лимит. А това Рут Колева е всеизвестна с умразата си и плюенето по българите. Наглостта и е безгранична, намерила е иначе чист ариец, някакъв черен арабски пелтек в когото вижда нещо повече. Горката луда, добре са я подредили. Това е България ***, върви другаде да ги ръсиш тия!
148
8
 
53
 
! Отговори
КК преди 7 години
Такова поведение е недопустимо за държавен служител. Няма значение кой е започнал спора или от кой етнос са спорещите. Служителката на външно не би трябвало и с полицаите да спори. Има си ред. Плащаш, после обжалваш.Такова поведение, уроващо престижа на министерството и държавата като цяло, се поправя като първа стъпка с дисциплинарно уволнение.
147
7
 
36
 
! Отговори
... преди 7 години
А има ли още заблудени, които ще гласуват за герб?
146
5
 
56
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Толерирането, въздигането на малкото грамотни роми, води до самозабравата им, поели някакъв пост. Жалко е ,че дискриминираната част сме ние българите!!!
145
16
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пия кафе с уиски, жена ми е сръбкиня, дъщеря ми е болна, шефа отиде да играе билярд...една колежка ме сваля, ама е грозна, слушам снупдог и мисля да си купя ауди, но в момента карам голф 5...мислите ли че тази безсмислена история ме интереусва ????
144
2
 
48
 
! Отговори
Райна Колева преди 7 години
Ако управляващите имат достойнство ще я уволнят на мига, само защото се е замесила в скандал със служебното си положение! А вие, които обругавате Рут явно харесвате разни хора да живеят в страната ни и непрекъснато да злословят за нея и народа й! В такъв случай възниква въпроса: Не заслужава ли този народ управниците си и упреците към него?
143
42
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
малко са я били, за нападение на държавен служител трябваше да я застрелят като в америка на място
142
21
 
20
 
! Отговори
Az преди 7 години
Бе как само да тази възпитана Рут Колева й се случват разни "инциденти" ....
141
4
 
47
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Помните ли, как уволниха оня служител, навлязъл с колата на затревеното вече кръстовище? А даже не беше обиждал България на английски. Как мислите, на тая, от привилегирования етнос у нас, дали ще се случи нещо такова? Бас държа, че няма.Герб с помоща на такива, дойде на власт, срастна се с държавата, и я съсипа. И какво-народа видя, че е безполезно , че каквото и за прави-той е потърпевшия, и който можа и има малко ум в главата-изнесе се навън.А те си продължават. Защото сме стадо от покорни ов
140
3
 
58
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Какво като е изчукала часовник за 30 хил. и парадира с него и с черната арабела , айде хващай го под ръка и в Арабия , тука действат българските закони и който не ги спазва шут.
139
0
 
14
 
! Отговори
Горан преди 7 години
До СЛУЖИТЕЛ В МнВР: Е, то това е повече от ясно, не е нужно да разгласяваш публична тайна, че ще вземат да те уволнят.
138
1
 
23
 
! Отговори
otvrat преди 7 години
to se vijda naglata mangalska mutra
137
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ха сега,къде е Българският Хелзингски Комитет да защити Рут от подопечните си!
136
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Две селянки на едно място. :D
135
0
 
11
 
! Отговори
СЛУЖИТЕЛ В МнВР преди 7 години
До Горан"Разбирам въпросната мургавелка да беше секретарка в тяхното министерство, тогава да се правят на ощипани..."Служителите на министерства си правят взаимно жестове. Аз като набия някой, полицаите проявяват разбиране, нищо че съм от МнВР. Така хем бия, хем бития излиза виновен.
134
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да я уволнят тая, ромка е. Ще продължават да си бият. В тай скапана държава да си българин е проклятие.
133
3
 
34
 
! Отговори
Вън преди 7 години
ВЦсички малцинства вън от значими постове. Тия не знаят как да се държат като хора , сложили ги часовници да носят. Шарами марами сиктир към анадоло всите ...
132
2
 
35
 
! Отговори
dd преди 7 години
Ех ДПС-то какви кадри ражда-с часовници и конфекция.
131
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Самата тя също е ромка. От 2011 година работи в дирекция "Консулски отношения" в Министерството на външните работи и е първата ромка, назначена там.Крайно време е да стане и последната, която е нзначена там!!!То вярно, че г-н Митов, е един *** и при такъв началник, министерството няма как да не прилича на цирк, но все пак.... Митов - женен за англичанка, *** - женена за арабин, интересно, дали няма някоя женена за Ал Багдади - шефа на ИГИЛ?Външно министерство - излагация и срам!!!