Служителка на МВнР нападна и насини с юмруци Рут Колева

Деница Михайлова обяснила, че е "много важна за министерството"
Обновена: 2 сеп 2016 07:59 | 2 сеп 2016 07:09,
306
Служителка на МВнР нападна и насини с юмруци Рут Колева
Снимка: Facebook

Певицата Рут Колева е била пребита на наказателен паркинг в квартал "Подуене" в столицата, докато чакала да си плати глобата и да си вземе автомобила. Според нея причината е, че направила забележка на госпожа, която, заедно със съпруга си арабин, се карала с полицаите и отказвала да плати глобата за колата им.

Ето и поста на певицата от социалната мрежа: Изродщина по ориенталски (или как един спокоен ден се превърна в кошмар). Случвало ли ви се е да ви дигнат автомобила? Еми не е приятно? Разбира се, това е нищо в сравнение с това, което ще ви разкажа сега. Седя на опашка на наказателния паркинг в Подуене и чинно чакам да си платя глобичката и да си взема количката. По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото с разликата, че на едно от гишетата се развива скандал между служители и една госпожа.

Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът и (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди, аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че струвал 30 бона) и прочее. 

На излизане аз тръгнах да снимам това симпатични семейство, ако не друго - то за спомен. А и защото имам право. Разбира се последвалото минава границите на всякакви общоприети норми - ЖЕНАТА СЛИЗА ОТ АВТОМОБИЛА И МЕ НАПАДА! С ЮМРУЦИ (шутове, скубане и тн). Пред свидетели. Аз в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо (докато жената с мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала "к***а", и как щяло да ми се стъжни).

Да споменавам ли, че това се случва пред охранителните камери? С цялата си наглост, тея двамата започват да обясняват на полицията как въпросният арабин (Адил Саид Ахмед ал Шанфари, а биячката е жена му - Деница) бил инвестирал 100 милиона в България, все едно това им дава право да бият хората... Трагедия. Сега съм в 5-то районно, насинена... Чакам да си подам жалбата и да видим дали в тая държава има капка справедливост.

Малко по-късно Рут Колева публикува нов пост, в който уточни, че пребилата я жена се казва Деница Михайлова и е служител на Министерство на външните работи: Полицията току що ми каза как въпросната биячка Деница Михайлова им казала многократно, че "Била важна във външното министерство". Браво! Държавни служители бият хора безнаказано. Повод за гордост. 

Припомняме ви, че Деница Михайлова получи роля на ромка в сериала "Стъклен дом". Самата тя също е ромка. От 2011 година работи в дирекция "Консулски отношения" в Министерството на външните работи и е първата ромка, назначена там.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
1
 
! Отговори
111 преди 7 години
Браво на 135 "музикален фен" , омръзна ми само скандали се правят само скандали и вини се търсят , направете нещо добро бе младежи
89
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Особености на шопската култура и манталитет.Направи шопа столичанин и му гледай сеира.
88
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тц тц....колко много очевидци коментират тук...човек ще рече, че не 6-7 ами 100 човека е имало на тая опашка..
87
6
 
14
 
! Отговори
Родолюбец преди 7 години
Да живее ГРОБ /Гамени и Разбойници за Ограбване на България/! Мутра премиер - мутренска държава. Глупав и зомбиран народ - пропаднала държава.
86
3
 
8
 
! Отговори
Станка Пердю преди 7 години
Ромка или не, .... обаче ужасно прилича на Илиана Раева :) Което отменя всичките й добри качества:)
85
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А Графа кога!?
84
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая е от интегрираните<(
83
2
 
8
 
! Отговори
Why he's not ar преди 7 години
The prime minister of Bulgaria should reevaluate all the criminals working for the Ministry of the AFFAIRS as many of them think they are above the LAW .why this ministry still doesnt address the issue who is their minister oin Min.of FA-MNVNR.Arrest the arab and his wife.
82
2
 
31
 
! Отговори
Чинцано преди 7 години
"От 2011 година работи в дирекция "Консулски отношения" в Министерството на външните работи и е първата ромка, назначена там."Няма нито един нормален българин, който да има доверие на подчовеците. Те са си такива по природа. Харесва им да бъдат такива и затова не подлежат на интеграция.
81
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво бе, държавен служител в БГ с 30 бона часовник, плюе по българите, не иска да си плаща глобата и отгоре на всичко се държи безобразно.Ами да ходи в държавата на мъжлето с 100-те милиона да &#1117; метнат едно фередже и по един хубав бой поне веднъж на ден, много бързо ще се научи откъде изгрява слънцето. Тая е излязла от гетото, но гетото никога няма да излезе от нея!
80
12
 
14
 
! Отговори
ивчо преди 7 години
това че е служител във Виншно няма никакво значение, всеки някъде нещо работи.Ако е в банка да не би да е по различно или шлосер . Всеки си носи кръста сам и недейте слага всички под общ знаменател.Онзи ден Ицо го снимали щото бил обществена личност, е таз Деница с какво право я снимат, кое и е общественото.
79
4
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 58Питаш "Каква е Рут Колева?". Отговарям ти. БЪЛГАРКА!!!!!!А онази Деница търпи един див арабин да обижда България и българите.Тя не може да се нарече българка и трябва веднага да я уволнят.
78
36
 
13
 
! Отговори
Музикален фен преди 7 години
Направо ми омръзна от Рут Колева, за една певица трябва четем за новите й парчета и какъв успех (или не) са постигнали, а не за псотоянните скандали, в които съвсем "случайно попада" !
77
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Boiko vednaga da uvolni bia4kata! Sud i prokuratura da se zaemat s muja i vednaga
76
14
 
16
 
! Отговори
! преди 7 години
Две пачи са се сбили, и двете световно неизвестни, какво са дали на тази държава, че ни занимавате с тях??!!
75
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото"... След това изречение спрях да чета. Не ми е приятен някой, който по традиция си нарушава правилата и по традиция си чака на наказателните паркинги... Дори да е "певачка" и "звезда"...
74
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно полицаите са напълнили долнището на униформите, като са разбрали, че тая черната е важна в министерството. Трябваше просто да я арестуват и да я спукат от бой едно хубаво, те животните само от бой разбират. Дразнещото е че такова цветнокожо нищо работи в Мин на външ работи! СРАМ за България!
73
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз обичам да гледам женски бой !Къде е качено видеото да гледам как пребиват и бършат улиците с Р.Колева ?
72
1
 
45
 
! Отговори
Гошка преди 7 години
Само едно не разбирам, тази жена има възможност..защо не си плати глобата и да "заминава", защо се разправя за 60 лв. , за 100, за 120...оня до нея нали е инвестирал 100 млн., г-жата има часовник за 30 "бона"... карат автомобил за 90-100 "бона"....
71
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И какво.... Рут е стояла и се е подложила да я бият ли? Засрамва баща си, който все пак е световен шампион по вдигане на тежести! Всеки има право на самозащита, ако някой *** го нападне! Интересно дали с "мазолестите" си ръце тарамбу.ата е изкарал 100 млн., инвестирани в България!?