Служителка на МВнР нападна и насини с юмруци Рут Колева

Деница Михайлова обяснила, че е "много важна за министерството"
Обновена: 2 сеп 2016 07:59 | 2 сеп 2016 07:09,
306
Служителка на МВнР нападна и насини с юмруци Рут Колева
Снимка: Facebook

Певицата Рут Колева е била пребита на наказателен паркинг в квартал "Подуене" в столицата, докато чакала да си плати глобата и да си вземе автомобила. Според нея причината е, че направила забележка на госпожа, която, заедно със съпруга си арабин, се карала с полицаите и отказвала да плати глобата за колата им.

Ето и поста на певицата от социалната мрежа: Изродщина по ориенталски (или как един спокоен ден се превърна в кошмар). Случвало ли ви се е да ви дигнат автомобила? Еми не е приятно? Разбира се, това е нищо в сравнение с това, което ще ви разкажа сега. Седя на опашка на наказателния паркинг в Подуене и чинно чакам да си платя глобичката и да си взема количката. По традиция пред мен има поне 6-7 човека, които чакат за същото с разликата, че на едно от гишетата се развива скандал между служители и една госпожа.

Госпожата грубо отказва да си плати глобата и тя и мъжът и (арабин) започват да обясняват на английски колко ужасна е България, българите какви сме измамници и прочее. След няколко минути сипане на обиди, аз не се сдържах и помолих учтиво господина да не генерализира българите и да спре да обижда. В тоя китен момент, жената започва да ме обижда с епитети като "Наркоманка", "Ти ще видиш", "Облечена си от втората употреба"(??!? След което ми показа часовника си и каза, че струвал 30 бона) и прочее. 

На излизане аз тръгнах да снимам това симпатични семейство, ако не друго - то за спомен. А и защото имам право. Разбира се последвалото минава границите на всякакви общоприети норми - ЖЕНАТА СЛИЗА ОТ АВТОМОБИЛА И МЕ НАПАДА! С ЮМРУЦИ (шутове, скубане и тн). Пред свидетели. Аз в шок, звъня в полицията, която идва и не прави нищо (докато жената с мерцедеса започва да лъже и да обяснява как съм я наричала "к***а", и как щяло да ми се стъжни).

Да споменавам ли, че това се случва пред охранителните камери? С цялата си наглост, тея двамата започват да обясняват на полицията как въпросният арабин (Адил Саид Ахмед ал Шанфари, а биячката е жена му - Деница) бил инвестирал 100 милиона в България, все едно това им дава право да бият хората... Трагедия. Сега съм в 5-то районно, насинена... Чакам да си подам жалбата и да видим дали в тая държава има капка справедливост.

Малко по-късно Рут Колева публикува нов пост, в който уточни, че пребилата я жена се казва Деница Михайлова и е служител на Министерство на външните работи: Полицията току що ми каза как въпросната биячка Деница Михайлова им казала многократно, че "Била важна във външното министерство". Браво! Държавни служители бият хора безнаказано. Повод за гордост. 

Припомняме ви, че Деница Михайлова получи роля на ромка в сериала "Стъклен дом". Самата тя също е ромка. От 2011 година работи в дирекция "Консулски отношения" в Министерството на външните работи и е първата ромка, назначена там.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


306
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ще да е пак някое самозабравила се калинка.
109
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди години въпростаната Деница беше забъркана пак в скандал - искаше да прескочи няколко позиции в кариерното израстване, защото.... еми защото!
108
1
 
30
 
! Отговори
Васо преди 7 години
Риганина си остава риганин, колкото и образования да има. Живота и практиката го доказват, като при нас етническите българи. Дипломите не създават интелект и не променят гена. Би могло да се очаква нещо по-различно, ако средата на живот от най-ранна възраст е друга, не риганска. И пак няма гаранция. Битието може да промени гена, но трябват поне 500+45г. И това се доказа категорично, без научни изследвания. ъй Това е философско понятие наречено "изначална правдоподобност".
107
9
 
11
 
! Отговори
Люта чушка едно преди 7 години
тази (теме)рут така и не си намери читава пиар агенция, за да я лансират с нещо по-креативно от махленски свади, наркоманщини и голям нос ?!?!
106
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Най-драматични са свадите между роднини
105
1
 
28
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До тук беше с мита за експертите и административния капацитет на Герб.Лошото е, че кучетата, тоест, ние, си лаят, а кервана, тоест , те, си вървят,и на бас, на тая експертка нищо няма да и се случи, и ще продължавате да живеете според експертното и мнение, както за българите, така и за България.Но, ако е само тя-с мед да я намажеш. Не познавам гербаджия, станал такъв, не заради някаква далаверка, на местно или централно ниво.За образователен ценз-не може и да се говори, Калинка е нарицателно.
104
0
 
45
 
! Отговори
98960 преди 7 години
В МВнР не трябва да работят граждани с двойно гражданство, а също и такива в брак с чужденци.
103
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Инвестирал 100 милиона ама като му халосаш една тръба зад вратът все тая дали е дал 100 милиона или 100 лева. Много ме дразнят такива тарикати. Много богат ама му вдигнали колата, аз пък нищо не съм инвестирал в държавата ама моята кола не са я вдигали. Царвул
102
0
 
57
 
! Отговори
ined преди 7 години
Ромката като се е омъжила за арабин вече се мисли за голямата работа
101
1
 
21
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
До Свиролюб Курвозие ами, приятелю, най лесно е с търговийка и далавера.не се изисква кой знае какво образование и познания.А производството е трудно.Трябва знания, опит, трудно връщаши се инвестиции, постоянно да си на щрек.Най-малкото-трябва да се легализираш, и да знаят хората кой си и какво правиш.а търговийката-блага работа, мижи да те лъжем. Това е грешката на държавата-стимулира мошениците последните 25 години, а не знаещите и произвеждащите.Те загиват ако са извън обръчите.
100
0
 
8
 
! Отговори
А.Смукачев преди 7 години
Какъв драматичен мюзикъл драги зрители..
99
0
 
27
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 7 години
Последните две изречения обясняват всичко. И за капацитета на Герб, и за дългата им резервна скамейка. Но, нищо не ме учудва-в министерствата, в администрацията-все такива. Както се казваше в един стар виц, в администрацията и министерствата няма секс през работно време, защото всички са роднини. Да не забравяме, че външния ни министър се назначава отвън, а не ми се мисли, тая, как са я назначили, заради особени заслуги.
98
0
 
28
 
! Отговори
Свиролюб Курвозие преди 7 години
Такива са нашите служителки,... не само във външното!Вжното да се хване някакво инвеститорче" на 100г и кариерата тръгва нагоре.Защо не инвестира в българското производство, а инвестира в банките, защото банкта работи с чужди средства..
97
0
 
17
 
! Отговори
жалко преди 7 години
повечето от хората коментират но не виждат системно релевантното в тази статия!СЛУЧКАТА СТАВА В БГ!Ние говорим за нещо което не се случва в някоя демократична арабска държава. Българина винаги е бил поклонник на чуждото, защото няма като нормалните европейци а дори и руснаците самочуствие!
96
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
госпожата не е права само в едно.нямаш право да снимаш някой,който изрично ти е казал че не желае да бъде сниман.товане важи само за обществени органи,като мвр,които имат право да те заснемат и без твое съгласие
95
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако България иска бъдещето трябва да превъзпита подобни българопитеки като тази жена на арабин. Като че ли не е българка. Има много други страни, защо не живя там?
94
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Верно прилича на Илияна Раева .И Сираков може да е арабина ?
93
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ромка?ХахахахаРомка - това звучи гордо... и доста смешно :)
92
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Деница е красива хубава и може да са бие добре .Обичм та *** Деницо !Бий ги наред певиците до крак .Знам че ва тренират добре в министерството и такива като Руд трябва да бъдат пребити.
91
1
 
46
 
! Отговори
Burg преди 7 години
Ромката веднага да бъде изритана от заеманата длъжност.Много толерантни сме станали към тея кърл.жи.Имала часовник, ама как ги е изкарала тия 30 бона,сещай се...Рут да я осъди и да си финансира следващия проект с парите.Колко беше тиха и свенлива във Стъклен дом тъмното Минди , а сега вече с Мерник бръмчи и на арабски колец се вози.Бангоооо,банго!