Школски сайт с голи снимки на директора. Кой ги качи?

Прокуратурата ще разследва случая и автентични ли са снимките
11 яну 2017 13:37, Екип на Dnes.bg
147
Школски сайт с голи снимки на директора. Кой ги качи?
Колаж: Dnes.bg

Софийската районна прокуратура разпореди проверка на информацията за публикуваните снимки на интернет страницата на столичното 51-во СОУ "Елисавета Багряна", съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.

В социалните мрежи пише, че фотографиите са на директора на учебното заведение – Асен Александров, които са с определено порнографско съдържание.

Освен, че Александров е директор на 51-во СОУ от години, той е и експерт към Министерството на образованието.

По първоначални данни трите снимки са били качени на сайта на школото на 5 януари и досега по всичко личи, че са автентични. Въпреки че са останали в мрежата за много кратко време, по-голямата част от учениците и учителите са ги свалили на собствените им компютри и телефони.

В хода на проверката прокуратурата ще удостовери и автентичността на изображенията, както и кой е техният разпространител. МОН също прави проверка по скандалния случай.

След приключване на разследването ще бъде преценено налице ли са достатъчно данни за извършено престъпление от общ характер, респ. – за повдигане на обвинение, както и по кой текст от Наказателния кодекс.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавността рухна. Вие какво очаквахте да се случи.Какъвто пастира, такова и стадото.За Ореха говоря, той е виновен.хахахахаха
60
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не страда от скруполи.
59
6
 
8
 
! Отговори
бай Х преди 7 години
кво се правите на светци, монаси, калугери и девицими всеки си е снимал пацата или цоцата, кои каквото има ама кво да правиш в днешните хакерски времена снимките само на фотоапарат, никакви телефони и компове
58
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо няма и дума за журналистиката от столичен всекидневник, която присъства на снимките? Въпросната журналистика е известна с това, че прави кариера и трупа лични облаги покрай известни хора. Дайте да видим и нейната снимка от банята.
57
5
 
11
 
! Отговори
:) преди 7 години
Снимал си е инструмента, за да го пуска на някой друг извратеняк от сайтовете за "запознанства". Е, да ама хлапетата му намерили снимките преди отрязването, където се вижда мутрата и станало весело. Никога не е късно да станеш за резил.
56
4
 
7
 
! Отговори
ПУТИН ЩЕ ДА Е преди 7 години
Такава е работната версия на сороските хрантутници. Щом не даде на дъртата КЛИНТЪНИЦА да стане президент... И руските хакери щъкат в нета. Сега е дошъл ред и на местните сороски любимци. Затова е в заглавието въпроса КОЙ ГИ ПУБЛИКУВА. ПУТИН естествено
55
6
 
20
 
! Отговори
Уволнение преди 7 години
Този определено трябва да бъде отстранен. За някои професии е нужно да си неопетнен и морален. Чичката на снимката явно не попада в тази категория.
54
10
 
10
 
! Отговори
Неа преди 7 години
Чисто уронване на престижа на училището и личността си по НК , ама айде дано ги хванат ... Тогава да не запеете друга песен .
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ба си гоумите ...ръки, чоуек
52
5
 
19
 
! Отговори
СКАНДАЛНО Е преди 7 години
това, че такива хора се бутат напред от СОРОС и СИЕ. Това, че е направил много за училището е добре. Ама защо не направи същото и с 15 СОУ Адам Мицкевич. Сега са се втурнали родителите, дето децата им учат в 51 да го защитават. Нямало значение, кой дава парите. ИМА ЗАНАЧЕНИЕ. Защото зад фасадата на успешен директор се пробутва ЕЙ ТОЯ МОРАЛ от КРИВОТО ОГЛЕДАЛО. Добре е направил, който му е показал снимките - морала. Моите деца учиха в 15 СОУ и не знам нещо да е направил там. Ама с 200 000$...
51
9
 
16
 
! Отговори
Неа до юрист преди 7 години
Забранено е публикуването на чужди голи снимки , особенно когато е чрез хакерска атака . Не е забранено разпространението когато са публикувани от самия човек . Той не ги е публикувал сам . Това лесно може да се докаже . Освен това са ми чудни кои са тези експерти които толкова бързо прецениха автентичността на снимките !!!
50
5
 
9
 
! Отговори
натюр преди 7 години
Хах, ми хвърлил е въдицата човека...ако клъвне нещо - клъвне...кот' тако'а.
49
1
 
9
 
! Отговори
цитати за четвъртата преди 7 години
"Когато хората с власт използват своето положение, за да нападат по-слабите, ние всички губим", каза на церемонията тя.Може да продължим мислите й с думи на Стефан Цанев: "Властта е коварно нещо-властта увеличава многократно отрицателните качества на човека. Един зъл човек сам по себе си е нещо неприятно, но, облечен във власт, се превръща в чудовище, глупакът в посмешище".Прочети още на: dnes.bg/obshtestvo/2017/01/11/ako-sreshtnesh-chesten-chovek-ubii-go-da-ne-se-mychi-ds-ubi-zlaten-vek.328375
48
8
 
11
 
! Отговори
нико преди 7 години
требе да му се резнат топките на тоа извратенец
47
3
 
13
 
! Отговори
скандал преди 7 години
Скандалът тръгна от кръга "свинските опашки", т.е. blitz. Това е толкова гнусно, което направиха, че тези които разпространяват това са хора със съдистични нагласи. Отвратително. Това ли ви е журналистиката. Зрелища, за сметка на човешко унижение. Канибали.
46
6
 
20
 
! Отговори
Неа преди 7 години
А ако ги е изпращал на жена си , какво правим ??? Наистина такива неща са част от личния живот . Не ги мисля за неморални освен ако сам не ги пускаш в публичното пространство . Всички други случай ...какво ? Снимал се , харесва се ... Голяма работа !
45
10
 
17
 
! Отговори
възмутен преди 7 години
Не ви ли е срам, бе! Под дрехите всички сме голи, това първо и второ. Ако някой е качил тези сметки, зада уронва престижа на човека- три години затвор. Не вярвам да е друго. Просто не е нормално.
44
20
 
19
 
! Отговори
антиседераст преди 7 години
Този е 100% извратен гей- педофил. Щом е десномислещ и финансиран от Сорос е такъв с гаранция. Прокуратурата веднага трябва да започне разследване.
43
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От партия ГЕРБ ги назначават. Там много обичат камерите. От сутрин до вечер им дават красивите мутри. Байгън!!!
42
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
може да е пращал на някоя колежкапопринцип ако мъж се снима гол винаги го критикяват повече от жените, които се снимат голи

Спонсорирани публикации