Медиите виновни за директорските голотии! Синдикат: Достоен е!

Асен Александров бил достоен човек, доказал се като професионалист
12 яну 2017 16:10, Екип на Dnes.bg
220
Медиите виновни за директорските голотии! Синдикат: Достоен е!
Колаж: Dnes.bg

Синдикатът "Образование" към КТ "Подкрепа" категорично застава зад директора на 51-во Средно училище "Елисавета Багряна" Асен Александров, защото е възмутително публикуването, разпространяването и общественото компрометиране на един достоен човек, доказал се като отличен ръководител и професионалист. Това се посочва в становище от синдиката.

Още по темата

В него се казва, че "позицията, която Александров заема в обществения живот е такава, че с една гнусна публикация, независимо от всичко, което е направил досега, успехите, които е постигнал и авторитетът, който е изградил, може да срути целия му живот".

"Недопустимо, според нас, е грубото, арогантно и брутално навлизане в личното пространство на всеки човек с цел той да бъде унижен, унищожен и удобно отстранен, да стане жертва на политически игри и чудовищна злоупотреба със съвременните технологии", посочват от учителския синдикат, с председател Юлиян Петров.

"Страшното в този случай е безкритичното отношение на медиите към подобни прояви на компрометиране и смачкване на човешката личност. Ролята на медиите безспорно е да информират, но и да възпитават общественото мнение.

Въпросът е, какво точно казват на обществото медиите с тези публикации? Кой е източникът им? Разпространявал ли е този човек снимките с неморални или комерсиални цели? Каква точно е целта на медиите?", се пита в становището на синдиката.

И се отбелязва, че позорът, естествено се разпростира не само върху конкретната личност и личния му живот, но петното пада и върху училището, и върху системата на образованието.

Синдикатът "Образование" изразява своята увереност, че прокуратурата ще обърне сериозно внимание на този случай и ще въздаде справедливост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някоя манячка с фотоапаратура. Такива обичат да се снимат да снимат. Дори си правят филм с целия сексуален акт. С токчета, без токчета. И в един момент не желае да върти любов с нея и тя му се прилепва на врата , като "воденичен камък за шията". И започва великото изнудване. Просто не си е платил на мародерката и тя го разобличава.Той ще вдигне слушалката и ще и предложи 5 бона, а тя взамяна ще влезне в днес. Бг и ще каже, че всичко е долна и гнусна инсинуация и фотоколаж.Друга статия и е ок.
111
1
 
8
 
! Отговори
I_want_to_coment преди 7 години
Такива нудистки номера в българските училища не трябва да минават по-никакъв начин!
110
5
 
20
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Ако този директор беше обикновен човек платените телевизии щяха да го разкъсат !Платените шутове от "Господари на ефира" щяха да направят поне няколко предавания за него.Само мисълта, че човек, който професионално е толкова близо ежедневно до децата ни има извратената психика да се снима гол е достатъчна, този директор никога повече да не изпълнява служебните си задължения.Директорът обаче е с*оросоид и платените телевизии от сутринта го бранят като Матросов на амбразурата.
109
4
 
26
 
! Отговори
. преди 7 години
Аз питах и вчера, смятате ли, че изобщо човек, който е директор в институция, която образова и възпитава непълнолетни би следвало да се снима гол ??? Аз съм мъж на 32 години, с нормален сексуален апетит, не съм се лишавал никога от жени и никога не ми е хрумвало дори да се снимам гол, този директор, който бил и legit отгоре на всичко какво си е мислел !? Аз мисля,че тая очиларка е някакъв извратеняк, възможно е да има забъркани и ученици, много гнусни хора ни управляват, ще има кръв и бесилки.
108
12
 
4
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
До до М, да ...Знам как злобари разбиха едно семейство с подобни фалшиво-истински снимки! Смятам, че в България има много зла умисъл, злоба и завист към успели в дадено нещо! Благородството и великодушието е малко!
107
11
 
5
 
! Отговори
Бау преди 7 години
До 138Не съм съгласен, че не е нормално. Ако си има приятелка човека и са на разстояние, защо да не й прати своя гола снимка? Той все пак е мъж и сички сме наясно, че прави секс и има ***. Друг е въпроса ако тази снимка е разпространена и пратена на ученичка. Жената на която е споделил тази снимка трябва да бъде съдена. Няма да се учудя ако учениците са му хакнали компютъра или телефона и са я взели. Жалко доста, защото това петно ще остане много години.
106
2
 
2
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
На лицето на Асен е изписана изненада!
105
8
 
2
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
До 138 АнонименСнимката може да е съвсем исинска, т.с да не е монтаж, но пък Асенов да няма вина за нея и да е жертва на някой луд за връзване негов почитател! пп. отишъл на сауна, на басеин, на ... и някой го е издебнал и снимал с телефона!
104
0
 
7
 
! Отговори
:))) преди 7 години
А това може да се приеме като първият учебен урок по задължителна секология в началните училища, първият учител и пълна интеграция с новите ценности в ЕС! :)) Айде Асен да не се комплексира толкова! :))
103
2
 
1
 
! Отговори
М, да ... преди 7 години
Изглежда Асен си има таен почитател! Тайно го преследвал, издебнал го е и го е снимал, след което отмъстително е публикувал голи снимки на Александров! Асен е чаровник, а дали е гей или е отхвърлил такъв почитател? пп. Обстрелват лично Асен или се цели нещо по далечно, м?
102
12
 
12
 
! Отговори
Сократис преди 7 години
Кой определя за коя възраст е нормално да се разголват и за коя не?!?!Кои са тези "умници" които мислят,че само стройни,опънати,обръснати и напомпани със силикони и анаболи могат да се показват?!Значи за 17-18годишни е нормално да си показват силиконите и да пеят за "дупари" а един зрял човек не може да се снима гол ли?Тези снимки ако не са монтаж са свалени и публикувани от личен негов сайт а това само по себе си е престъпление!Виждам,че и Синдикатът е на моето мнение,че вината е на МЕДИИТЕ...
101
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Асенчо се е доко доко доказал като профисионален стриптизюр и кючекчия в евроромския ансамбал Чай ся Шукарие!
100
2
 
8
 
! Отговори
131 преди 7 години
Снимките на трениращите рядко са с развят Питон, *** френд. Плюс това, този човечец никога не е тренирал и му личи.
99
4
 
14
 
! Отговори
Много сте ми смешни преди 7 години
Вие си избрахте и търпите 7 години Премиер, който е Мутра от СИК, сега квичите за един директор на училище - извратеняк. Да го уволняват и толкова. Ако е посягал на ученички (или ученици) в затвора.
98
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега Волен да заведе дела за авторско право
97
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата снимка е едно типично селфи от тия, които си правиш, когато почваш да тренираш за мускулна маса и искаш да си следиш прогреса. В тубата има хиляди точно такива. Дори няма сексуално съдържание, да не говорим за скандалност. Публикуването от медиите на крадени лични снимки, обсъждането на измисления сексуален живот на този човек тук и обвинението му в престъпления, за които няма никакво основание, обаче са отвратителни.
96
0
 
9
 
! Отговори
НЕЩО БАРАКАШ преди 7 години
До пореднияНЕ СЕ Е СНЕЛ, А СА ГО СНЕЛИ!!ОТ СНИМКАТА СЕ ВИЖДА, ЧЕ НА НЕГОВОТО АПАРТЧЕ СЕ НАМИРА ФИГУРАТА НА СНИМАЩАТА ГО!
95
4
 
14
 
! Отговори
поредния преди 7 години
Какво ви учудва тази снимка? Толкова много психари има в образователната система, че това наистина бледнее. Искал да се почувства млад, снимал се, взел че станал за резил. А в същото време разни педофили в различни държавни и частни училища се подвизават. Не че този не е кукав, но изобщо не е най-лудия директор в София и има много по-тежки случаи
94
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е човек на 58 години, бе хора, не на 16 или 18, да кажеш, че още е незрял и иска да се прави на интересен! Почти 60 годишен човек... ами не е нормално, естествено! Срамота!
93
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Простотия е ,че все още подобни тъпотии минават.А българинът е такъв ,че се плаши от подобни слухове.Я не ни вземайте за лапнишарани