Медиите виновни за директорските голотии! Синдикат: Достоен е!

Асен Александров бил достоен човек, доказал се като професионалист
12 яну 2017 16:10, Екип на Dnes.bg
220
Медиите виновни за директорските голотии! Синдикат: Достоен е!
Колаж: Dnes.bg

Синдикатът "Образование" към КТ "Подкрепа" категорично застава зад директора на 51-во Средно училище "Елисавета Багряна" Асен Александров, защото е възмутително публикуването, разпространяването и общественото компрометиране на един достоен човек, доказал се като отличен ръководител и професионалист. Това се посочва в становище от синдиката.

Още по темата

В него се казва, че "позицията, която Александров заема в обществения живот е такава, че с една гнусна публикация, независимо от всичко, което е направил досега, успехите, които е постигнал и авторитетът, който е изградил, може да срути целия му живот".

"Недопустимо, според нас, е грубото, арогантно и брутално навлизане в личното пространство на всеки човек с цел той да бъде унижен, унищожен и удобно отстранен, да стане жертва на политически игри и чудовищна злоупотреба със съвременните технологии", посочват от учителския синдикат, с председател Юлиян Петров.

"Страшното в този случай е безкритичното отношение на медиите към подобни прояви на компрометиране и смачкване на човешката личност. Ролята на медиите безспорно е да информират, но и да възпитават общественото мнение.

Въпросът е, какво точно казват на обществото медиите с тези публикации? Кой е източникът им? Разпространявал ли е този човек снимките с неморални или комерсиални цели? Каква точно е целта на медиите?", се пита в становището на синдиката.

И се отбелязва, че позорът, естествено се разпростира не само върху конкретната личност и личния му живот, но петното пада и върху училището, и върху системата на образованието.

Синдикатът "Образование" изразява своята увереност, че прокуратурата ще обърне сериозно внимание на този случай и ще въздаде справедливост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АТАКИСТДали ги е пращал на пи.кли или на гейове не се знае. Може да е от скритата гей общност, нале така е модерно в софия сред десните евроатлантици.
51
6
 
1
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
СЪЩО ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБЕРЕ ДАЛИ СНИМКИТЕ НЕ СА ОБРАБОТЕНИ С НЯКАКВА ПРОГРАМА ИЛИ СА АВТЕНТИЧНИ ! АКО СА АВТЕНТИЧНИ МНОГО ЛЕСНО МОЖЕ ДА СЕ НАМЕРИ ЗЛОСТОРНИКЪТ ОСОБЕНО ПЪК АКО ДИРЕКТОРЪТ ИМА СЪЩИТЕ СНИМКИ ВЪВ СОБСТВЕНИЯ СИ ФЕЙСБУК ! ТРЯБВА ДА СЕ ПРОСЛЕДИ КОИ СА МУ В ПРИЯТЕЛСКАТА ГРУПА И КОЙ Е КОПИРАЛ СНИМКИТЕ ! МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ОТКРИЯТ КЛЕВЕТНИКА !
50
3
 
1
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Тоз вероятно е от АТАКА
49
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отвратително,гнусно ,недостойно е да се унижават хора,които са пречка на алчни хора,да постигнат целите си.Цялото общество трябва да застанем срещу това злостно поведение,което се превръща в пандемия.Достойните хора започват да се плашат да не бъдат унижени ,да не станат герои в подобен маскарад заради моралните си принципи.А,не така.Стига толкова.
48
1
 
11
 
! Отговори
От извора преди 7 години
В 51-во за влизане в 1-ви клас наистина се говори за плащане и/или услуги. Дали е така - не знам. За гимназията няма шанс, защото няма голям наплив. Училището е хубаво, поне като база, децата не са лоши, но учителите не са много добри. Директорът се вре в разни фондации и урежда пари за училището и като цяло родителите са доволни от него, въпреки, че го имат за леко изкукал. Информация от първа ръка - децата на мой добър приятел са там и ми е разказвал.
47
7
 
2
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 56Моля? Значи някой ид.иот ме нарича публично, че съм убиец... примерно, и аз си подавам оставката заради това негово мнение? На колко ракия си, брачед?
46
3
 
3
 
! Отговори
Виновен ЗА? преди 7 години
До До Атакист"ВИНОВЕН ЛИ Е ИЛИ НЕ"- а за какво да е виновен?Че гнусен фотошоп с него е пуснат от Пеевски медии??Атакисто, ти виждал ли си въпросните снимки на сайта на училището? Щото явно никой не е...!
45
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вие щото с дрехи сте се родили. Защо от глупости се правят сериозни проблеми?
44
3
 
15
 
! Отговори
Достоен,ама друг път преди 7 години
До Анонимен 54Самата голота аморална ли е ?А да си снимаш "патлака" с камера срещу огледалото, морално ли ? Тоя най-вероятно е извра*теняк ?
43
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КочаКочка, ти да не си от "другия бряг" ?. Сигурно си падаш по африкански бежанци .
42
2
 
3
 
! Отговори
57 преди 7 години
Вземете го тоз в АТАКА ве,да са щракат голи с Волен
41
4
 
16
 
! Отговори
о, да преди 7 години
Достоен е, защото е директор. ако беше обикновен даскал с камъни и дърве щеше да го погне точно този синдикат. лицемери!
40
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ГУРБЕТЧИЯМалииии !. Пращиш по шевовете от ум. Само каква конспирация, сюжет за криминален *** български филм. Директора гей си е правил голи снимки па друг му е виновен.
39
4
 
4
 
! Отговори
Коча преди 7 години
Вие не разбрахте ли ,че само Волен може да има голи снимки ?Всичко друго е аморално.Само волен може да пудри нослето,другите нямат право на лютеница щот е аморално
38
6
 
6
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Какво му липсва на един 50 годишен човек, че това да се снима гол му донася някакво удовлетворение, освен ако не е с цел- да ги праща тия снимки на пи.кли с които си е чатил!?Хамерикански поклонник в действие!
37
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дъртият тутманик се е снимал като кифла, ама после кво стана, кой ми ср@ в гащите...
36
2
 
9
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
А ЗАЩО НЕ СИ ПОМИСЛИМ И ЗА ДРУГА ХИПОТЕЗА - ЧОВЕК ОТ УЧИЛИЩЕТО КОЙТО СЪЩО ИМА ДОСТЪП ДО САЙТА НА УЧИЛИЩЕТО И ИСКА ДА ЗЛЕПОСТАВИ ДИРЕКТОРА , ЗАРАЗЯВА КОМПЮТЪРА С ВИРУС ,КОЙТО ДА ЗАПАМЕТИ ПАРОЛАТА НА ДИРЕКТОРА ! СЛЕД ТОВА Е МНОГО ЛЕСНО ДА СЕ КАЧАТ СНИМКИТЕ С НЕГОВАТА ПАРОЛА ВСЕ ЕДНО ТОЙ ГИ Е КАЧИЛ !ТОЗИ ДИРЕКТОР Е ПОРЕДНАТА ЖЕРТВА НА МРЪНИЦИ ИСКАЩИ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО КОКАЛА !
35
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дим без огън няма ...
34
3
 
11
 
! Отговори
Достоен ли ??? преди 7 години
До Анонимен 43И какво точно говори за морала на човек дето се е снимал гол ?! Нещо аморален ли го прави ?!--Ами щом се е снимал чисто гол с камера срещу огледалото, дали пък "пращи от морал" тоя ***?
33
2
 
7
 
! Отговори
51 СУ родител преди 7 години
До до КопчеАко в 51 вече се влиза трудно то е заради всичко, което господин Александров направи за училището.НИЕ, РОДИТЕЛИТЕ НА УЧЕНИЦИТЕ ОТ 51 СУ НЕ СИ ДАВАМЕ ДИРЕКТОРА!Защото знаем какво е направил реално, а не какво са писали парцалите на Пеeвcки за него.Някой да е виждал поне screenshot на сайта на училището с въпросните снимки, а? Защо ли се появяват само те, м? И ако изобщо не са се появили на сайта на 51 СУ, а в Пeевскa медия за какво става дума, а?