Медиите виновни за директорските голотии! Синдикат: Достоен е!

Асен Александров бил достоен човек, доказал се като професионалист
12 яну 2017 16:10, Екип на Dnes.bg
220
Медиите виновни за директорските голотии! Синдикат: Достоен е!
Колаж: Dnes.bg

Синдикатът "Образование" към КТ "Подкрепа" категорично застава зад директора на 51-во Средно училище "Елисавета Багряна" Асен Александров, защото е възмутително публикуването, разпространяването и общественото компрометиране на един достоен човек, доказал се като отличен ръководител и професионалист. Това се посочва в становище от синдиката.

Още по темата

В него се казва, че "позицията, която Александров заема в обществения живот е такава, че с една гнусна публикация, независимо от всичко, което е направил досега, успехите, които е постигнал и авторитетът, който е изградил, може да срути целия му живот".

"Недопустимо, според нас, е грубото, арогантно и брутално навлизане в личното пространство на всеки човек с цел той да бъде унижен, унищожен и удобно отстранен, да стане жертва на политически игри и чудовищна злоупотреба със съвременните технологии", посочват от учителския синдикат, с председател Юлиян Петров.

"Страшното в този случай е безкритичното отношение на медиите към подобни прояви на компрометиране и смачкване на човешката личност. Ролята на медиите безспорно е да информират, но и да възпитават общественото мнение.

Въпросът е, какво точно казват на обществото медиите с тези публикации? Кой е източникът им? Разпространявал ли е този човек снимките с неморални или комерсиални цели? Каква точно е целта на медиите?", се пита в становището на синдиката.

И се отбелязва, че позорът, естествено се разпростира не само върху конкретната личност и личния му живот, но петното пада и върху училището, и върху системата на образованието.

Синдикатът "Образование" изразява своята увереност, че прокуратурата ще обърне сериозно внимание на този случай и ще въздаде справедливост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
21
 
! Отговори
:) преди 7 години
Това ми напомня случката с Килъри и "руските" хакери. Не била виновна Килъри, въпреки че е извършила поредица изборни измами, а хакерите, че и показали кирливите ризки. Та и с този хубавец е така. Снимал се гол, пращал снимките, а сега.. хакери, макери, поръчка, атентат...глупости. Да си сърба попарката, която сам си е надробил.
11
6
 
10
 
! Отговори
Масово- луди даскали преди 7 години
В МОН и масово в училищата работят банда ***. С луди оправия няма. Свиквайте. И да махнете един има още много психопати в образователната система
10
8
 
10
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
"Недопустимо, според нас, е грубото, арогантно и брутално навлизане в личното пространство на всеки човек с цел той да бъде унижен, унищожен и удобно отстранен,АКО ДРУГ Е КАЧИЛ СНИМКИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СЪДЕН ЗАТОВА ЧЕ КАЧВА НЕГОВИ СНИМКИ В ИНТЕРНЕТ БЕЗ ЗНАНИЕТО НА ДИРЕКТОРА ! АКО САМ ГИ Е КАЧИЛ ТОВА СИ Е НЕГОВА РАБОТА И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА СЕ БЪРКА В ЛИЧНИЯТ МУ ЖИВОТ ОСВЕН АКО НЯМА ДАННИ ЗА НАСИЛИЕ ! НИКОЙ НИКОГО НАСИЛА НЕ КАРА ДА ГЛЕДА В ИНТЕРНЕТ ГОЛИ СНИМКИ ,АКТОВИ СНИМКИ ,ПОРНО ФИЛМИ И ДР.
9
8
 
6
 
! Отговори
Bobo преди 7 години
И какво лошо и невъзпитано че е гол .Просто човека не се срамува от тялото си .Представете си едно голо прасе.
8
10
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
може да е доказан професионалист в работата си, но с такъв морал, не става за работа с деца.
7
0
 
15
 
! Отговори
Тинев преди 7 години
Откога заявявам, че НАШИТЕ медии отдавна са се ИЗК*рвили!
6
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лошо ли е да се снимаш гол? След като не той си е качил снимките и не ги натрапва на никой къде е проблемът? Да намерят този който ги е качил. Преди време един вкараха в затвора, че беше хакнал смартфона на една холивудска звезда и качил голите и снимки в интернет.
5
2
 
18
 
! Отговори
persian преди 7 години
Абе оставете човека намира
4
6
 
24
 
! Отговори
БРАВО! преди 7 години
Браво на синдиката! Много добре казано!Много добре познавам състоянието на 51 СУ и бих приканил всеки да се запознае с него и с резултатите от управлението на този директор!!!И освен въпроса кой е луд да качи свои голи снимки на сайта на собственото си училище - да си зададе въпроса освен *** Пеeвcки медии някой друг виждал ли е на сайта на училището въпросните снимки - били те истински или фалшиви!Пуска Пеeвcки един фотошоп и съсипва когото си иска, така ли? Чудесно...
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ...ти да не си му светил/а ...алоо???
2
23
 
7
 
! Отговори
... преди 7 години
Какво лично пространство, той сам си сложил голотиите на сайта на даскалото!
1
3
 
37
 
! Отговори
Надя Николова преди 7 години
Вие сега ли разбрахте що за н.апаст са медиите?Некадърни,п.одкупни,манипулативни и така нататък.