Медиите виновни за директорските голотии! Синдикат: Достоен е!

Асен Александров бил достоен човек, доказал се като професионалист
12 яну 2017 16:10, Екип на Dnes.bg
220
Медиите виновни за директорските голотии! Синдикат: Достоен е!
Колаж: Dnes.bg

Синдикатът "Образование" към КТ "Подкрепа" категорично застава зад директора на 51-во Средно училище "Елисавета Багряна" Асен Александров, защото е възмутително публикуването, разпространяването и общественото компрометиране на един достоен човек, доказал се като отличен ръководител и професионалист. Това се посочва в становище от синдиката.

Още по темата

В него се казва, че "позицията, която Александров заема в обществения живот е такава, че с една гнусна публикация, независимо от всичко, което е направил досега, успехите, които е постигнал и авторитетът, който е изградил, може да срути целия му живот".

"Недопустимо, според нас, е грубото, арогантно и брутално навлизане в личното пространство на всеки човек с цел той да бъде унижен, унищожен и удобно отстранен, да стане жертва на политически игри и чудовищна злоупотреба със съвременните технологии", посочват от учителския синдикат, с председател Юлиян Петров.

"Страшното в този случай е безкритичното отношение на медиите към подобни прояви на компрометиране и смачкване на човешката личност. Ролята на медиите безспорно е да информират, но и да възпитават общественото мнение.

Въпросът е, какво точно казват на обществото медиите с тези публикации? Кой е източникът им? Разпространявал ли е този човек снимките с неморални или комерсиални цели? Каква точно е целта на медиите?", се пита в становището на синдиката.

И се отбелязва, че позорът, естествено се разпростира не само върху конкретната личност и личния му живот, но петното пада и върху училището, и върху системата на образованието.

Синдикатът "Образование" изразява своята увереност, че прокуратурата ще обърне сериозно внимание на този случай и ще въздаде справедливост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фотошоп за всички директори не съм видял , но за един има голи снимки.Да би мирно седяло , не би мудо видяло.
31
4
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
до 47Ако е фотошоп, няма да си подаде оставката, младеж! Понеже нямаше да е гузен!
30
4
 
12
 
! Отговори
до 19 преди 7 години
Не е гол само до кръста. И под кръста е гол. Направил си е голо селфи в цял ръст. С каква цел, той си знае.
29
1
 
10
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 7 години
До зяпналАКО Е ТАКА ТРЯБВА ДА СЕ УСТАНОВИ КОЙ ГИ Е КАЧИЛ ,ДАЛИ ТОЙ САМ ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ! НЕ МИ СЕ ВЯРВА САМ ДА СИ КАЧИ СНИМКИТЕ В САЙТА НА УЧИЛИЩЕТО В КОЕТО РАБОТИ ! ТОЙ Е ОБРАЗОВАН ЧОВЕК И ВЕРОЯТНО ЗНАЕ ПОГОВОРКАТА - НЕ СИ ВАДИ ОНАЗИ РАБОТА ТАМ КЪДЕТО СИ ВАДИШ ХЛЯБА ! А СЪЩО ТАКА МИСЛЯ ,ЧЕ ЗА ДА КАЧИШ КАКВОТО И ДА Е В ТАКЪВ САЙТ ТРЯБВА ДА ИМАШ ЛИЧНА ПАРОЛА ! ЕДВА ЛИ НЯКОЙ ЗНАЕ ПАРОЛАТА НА ДИРЕКТОРА , ТАКА ЧЕ СИГУРНО СНИМКИТЕ СА КАЧЕНИ С ПАРОЛАТА НА ДРУГ ,КОЙТО ВЕРОЯТНО ИСКА ДА НАВРЕДИ ! -----
28
3
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
36 Еврогейовете даже не обелват дума в Русия, за разлика в Европа където си развяват ония работи на паради по улиците! Понял?
27
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леле, тежката артилерия - синдиката, а?В ненормално време живеем и нормалните нямат шанс.
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прокуратурата ли "въздава справедливост"?? Никога няма да се вкара ред в тази държава!
25
6
 
11
 
! Отговори
Достоен ли ??? преди 7 години
До Анонимен 32Няма значение дали снимките са били правени за "лична консумация"! Самият факт, че изобщо да правени такива "лични снимки" достатъчно говори за моралното подсъзнание на неговото ТО, на т.н. Учител и т.н. Директор и т.н. Експерт в министерство!
24
4
 
8
 
! Отговори
до Копче преди 7 години
Точно днес мой приятел ми разказва за "перипетиите" про приема на детето си в 51. Е, суми не спомена, но не беше много весел като си спомняше. Проблемът му не бил, че е "елитно" училище, а че е най-близо до там където живее. И въпреки, че детето имало огромен бонус точки от адресната регистрация не попаднало в първия прием.
23
4
 
9
 
! Отговори
ученичка преди 7 години
Ами ако утре, ей така достойно го тръсне на чина пред някоя ученичка/ученик?!--------------Ми той дърт ***!? :)
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Искал е да покаже,че директорския меч разсича!
21
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тц, тц, тц...това вестник а те пипна, а те съблече веднага по голо дупе:( аман от медии...
20
3
 
12
 
! Отговори
Копче преди 7 години
Абсолютно от първа ръка информация: за прием в първи клас в това училище мой близък плати 3000 лв. Колко да е достоен директорът?!
19
7
 
13
 
! Отговори
Синдикат: Достоен е! преди 7 години
Да е достоен, да е достоен, колко да е достоен, след като в качеството си на директор си е развявал шнура, че и го снимал на това отгоре ? Човек който си снима шнура с камера пред огледалото, достоен ли е да бъде Учител, да не говоря за Директор, да не говоря за експерт в Министерство?Колко е достоен , питам аз? Ами ако утре, ей така достойно го тръсне на чина пред някоя ученичка/ученик?!
18
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че да не сме го карали ние да си прави селфи "по зърна".
17
8
 
18
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
За да си подадеш оставката, значи си гузен. Аз що нямам голи снимки в нета, бе сър директор? Смятай колко ти е акъла, па.пагал!Иначе хората му виновни, че са го изтипосали такъв. Смеш.ник!Евроатлантическо-хамерикански нрави -да си направиш селфи!К'во да прайш!
16
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Недопустимо е един директор на училище да се снима сам чисто гол и после да претендира за авторитет пред хиляди деца гледали голотийте му по интернет,има нещо извратено в това,да не се е снимал по полов орган и да си пази авторитета,не става за директор на училище,да отива на работа в някой порно клуб!
15
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е затова обществени фигури или заемащи отговорни длъжности не трябва да се снимат само по парфюм, камо ли да качват нещо подобно в нета, независимо дали си е тяхна лична работа. А синдикатите да не подскачат толкова, снимките са изтекли, те са порнографски, на човек на средна възраст, който работи с деца. Трябва да стане ясно с каква цел са правени, на кого са изпращани. Ако ги е пращал на жена си е едно, ако на някоя ученичка - съвсем друго. И защо веднага си е подал оставката, а?
14
3
 
7
 
! Отговори
зяпнал преди 7 години
Абе, гурбетчия ! Качени са на сайта на училището и то, доказано без хакерска намеса, от човек който има административни права!Какво гледане насила те гони , става дума за сайта на УЧИЛИЩЕТО, а не някой сайт за ексхибиционисти. И най-вероятно въпросният сам ги е качил - хем са в неговия телефон, хем има права за достъп до сайта.
13
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Един достоен човек не си подава оставката само заради това че някой му сложил снимка където е гол до кръста!Сидеров като се показа чисто гол- да се самоубие ли! Разликата ,ежди двамата е че на единия не му пука от никой, а на другия му се скапа психиката видиш ли ти щото бил показан до кръста гол. Женчооооо....