Експертиза показа: Голите снимки на директора - колаж

Нито една не е била публикувана в интернет, взети са от вестници
162
Експертиза показа: Голите снимки на директора - колаж
Колаж: Dnes.bg

В голите снимки на директора на 51-во столично училище няма порно, те са колаж. Това е показала експертиза на вещо лице, възложена от ГДБОП по проверка на Софийската районна прокуратура.

Още по темата
Нито една от предоставените на обвинението снимки не е оригинална и не е била публикувана в интернет.

Снимките са взети от вестници и нямат дигитални копия, сочи още експертизата, според bTV.

В понеделник прокуратурата ще трябва да прецени дали да прекрати проверката. Малко преди това да стане ясно, ученици и родителите им организираха демонстрация в защита на директора Асен Александров.

Колеги на Александров от други училища се обединиха около идеята за издаването на гол календар с техни снимки в защита на директора.

Наказанието за разпространение на порнографски материали според закона е затвор до една година или глоба от 1000 до 3000 лв.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
15
 
16
 
! Отговори
КПСС преди 7 години
И какво правим сега с всички, които мятаха камъни по човечеца? КАКВО? Народееееееееее, до кога ще правиш това което ТЕ ти кажат??? КОГА НАЙ-НАКРАЯ ще почнеш да мислиш с главата си НАРОДЕЕЕЕЕЕ....
93
12
 
10
 
! Отговори
ф преди 7 години
Тия родители и учители да спират с ревовете за тоя, защото е Содомия отвсякъде. Хич да не вярва човек, ще се замисли за последните времена...Ако ще правят големи работи за образованието на цената на Содомиата - мерси.
92
10
 
10
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Учителко любимаколко хубава си ти,що не полегнеш нежно на килимада те щракна за албума си.
91
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Ко подаде оставка заради изрезки от вестници???"Подаде оставка, защото с тези изрезки му сринаха целия авторитет. Как смяташ, че ще продължи да си изпълнява задълженията като директор на УЧИЛИЩЕ, след като няколко дена по всички медии се разнасяха снимки по "гол пищов"? Нали самите ученици ще го вдигнат на балон, без изобщо да ги вълнува че това са манипулирани снимки? Единственият изход пред г-н Александров е да съди до дупка медиите, които забъркаха скандала.
90
2
 
24
 
! Отговори
Казана дума преди 7 години
А-аа, да ги нямаме тия. Даскалите да направят календара с голите снимки, както обещаха.
89
3
 
24
 
! Отговори
ДиктатУРА преди 7 години
А пък в Гамбия двама мъже поискали да сключат брак и гамбийският диктатор ги запрял в затвора. Обещал да ги пусне, когато си родят дете.
88
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 55A къде е снимката от банята по бански.
87
5
 
6
 
! Отговори
до 87 преди 7 години
По скоро ти си ляворезбен. Има мнооого готини даскалици. Това че директорите са 50плюс и вече не стават, не значи, че и даскалиците са такива. Да не забравяме, че и козметиката вече е доста напреднала и някои изглеждат отлично...
86
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 94Дигиталните снимки остават и след изтриване в паметта на sd картата ако на самата карта е нямало презаписи. Ако се презапише 36 пъти цялата карта с нещо друго е трудно да се възстановят снимките.
85
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е нали този сам каза че ги е качил на училищния сайт, пък сега - вестници?Пък и някакви други ще си показват срамотиите, да не изостанат в опашката по простотия.
84
11
 
17
 
! Отговори
Ленчето преди 7 години
Директорът е гол, образованието е голо и , правителството е голо и до нго се нарежда голят парламент.Сам си каза, че снимката е автентична. Сега може да се пхавят всякакви прокурорски изследвания и заключение. Но в една държава от незаменимия Европейски съюз ГЛ ДИРЕКТОР НЯМА !!!!! Вън от образованието ! Порнодиректори и порносъветници ли ще управляват образованието ! Голи учители в скалендар- и те вън ! Значи ли, че в знак н протест ще се съблече и съставът на правителството ....
83
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А вестниците откъде са взели снимките? От лексиконче ли? Както се вижда, един гол мъж се снима с дигиталната камера на личния си смартфон. Дигиталните камери правят дигитални снимки. Дори при изтриване те остават в паметта на смартфона. Няма нужда да се чака изпизането им на хартия в пресата или в енциклопедия на най-тъпите гафове до 2050г..
82
3
 
14
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Може пък да е новия министър на образованието.
81
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
И ако разпространяването на голи снимки е порнография и се наказва със затвор или глоба,какво ще е наказанието на другите учители,дето ще се снимат голи в подкрепа на директора?Много глупаво е по този начин да подкрепиш някого.Особено ако са интелигенция.
80
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Снимките са взети от вестници и нямат дигитални копия"И точно над статия е дигиталното копие на една от снимките. Днес.бг гении сте!
79
6
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В преди 7 години
Значи суджука не е същият- явно той им го е показал нагледно на вещото лице ) хихихихиих
78
8
 
17
 
! Отговори
бармалей преди 7 години
До Старата школаА бе,човек,какви родители го защитават,бе!?Няма такова нещо,те да не са ненормални,че да го защитават!?Това са измишльотини на нашите продажници и ненормалници!И в Германия приемаха мигрантите с "отворени обятия",пък после се оказа че не е така!Не се връзвайте на шорошоидщините!
77
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колаж и то неизпипан.Снимка в 3 цвята.Някой му е хвърлил мерника,както на Грегъри от немската.Кривоустата кукувица да живей.Не понася способни даскали.Евродирективите изискват затъпяване на населението.
76
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ПуберТи си по извратен от директора си. Учителките в България са на 50+. Нямаш ли съученичка да на дъртото налиташ.
75
4
 
12
 
! Отговори
Пубер преди 7 години
А календар,календар с голи даскалици ще има ли?