Борисов притеснен: Трудно ще има кабинет след изборите!

Приоритетът на ГЕРБ: Всяко дете да знае български
265
Борисов притеснен: Трудно ще има кабинет след изборите!
Снимка: БТА, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви пред представители на българския бизнес, че според него трудно ще се състави правителство след изборите.

Още по темата

"Моите притеснения са, че трудно ще се направи правителство", повтори пред журналисти той след близо двучасово среща с Асоциацията на организациите на българските работодатели.

На нея присъстваха и Томислав Дончев, Делян Добрев и Владислав Горанов, предаде БТА.

Надявам се, добави Борисов по повод спора с БСП около гласуването в Европейския парламент на СЕТА, хората, които се готвят да управляват България, да не се объркват по теми, важни за Европа и страната.

"Точно тогава да се объркаш - когато лампичката ти свети зелено, че си гласувал, е несериозно", коментира Борисов пред работодателите.

Според него "едно е да говориш в България глупости", а като отидеш там - да гласуваш по друг начин.

Борисов е потвърдил ангажимента – приоритет за ГЕРБ при следващо управление да е образованието, дуалното обучение, както и запазването на плоския данък.

"Всяко дете трябва да знае български, да чете и да пише", подчерта той.

На свой ред от асоциацията са поискали повече и по-голяма яснота за намеренията за борба с корупцията и престъпността, регулиране на монополите и реиндустриализация на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


265
Още по темата: Бойко Борисов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой,Бойко ,не се е венчал за властта и не е произнасял клетвата "Докато смъртта ни раздели".Така че,не го преживявай толкова тежко.И без теб ще има власт,а може и да се окаже много по-добра от твоята.
167
3
 
7
 
! Отговори
ДО 172 преди 7 години
Е ТОВА Е ИСТИНАТА ! КОЛКОТО И ДА ЦЪКАТЕ ПО КЛАВИШИТЕ С ПАРИТЕ НА ТЕЗИ ТРИ ПАРТИИ ОТ НАШИТЕ СУБСИДИИ ТОВА Е ИСТИНАТА. ГЛАСУВАШ ЗА БСП,ДПС ИЛИ ГЕРБ- ГЛАСУВАШ ЗА ПЕЕВСКИ !АКО ИСКАТЕ ДА ВИДИТЕ КОИ СА МЪЛЦИНАТА ,КОИТО СЕ ОТКРЕКОХА ОТ ВЛАСТТА ЗА ДА ЗАПАЗЯТ ДОСТОЙНСТВОТО СИ ЧЕТЕТЕ МЕДИИТЕ НА ПЕЕВСКИ И ЩЕ ВИДИТЕ КОИ СА НАЙ-ОПЛЮВАНИТЕ !
166
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
20 та година ше сме по добре и от руснаците ЯД ли тее ?
165
5
 
20
 
! Отговори
Гробокопач преди 7 години
Детето пита: "Тате, защо Бойко Борисов ни краде паричките?" И аз му викам: "Спокойно тате, на 26 март, тати ще му ги вземе с лихвите".
164
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 180ДА ние сме по добре и от сърбите даже ЯД ли теее ?
163
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С две ръце ще гласуват умните хора за Бойко... Санирани блокове, пътища, инфраструктура... Само ГЕРБ го прави...
162
28
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
ГЕРБ е доказала, че не краде... - от БСП няма по-големи крадци... - избирате...
161
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ако спечелят на тия избори БСП повече крака ми няма да стъпи в тая държава! Само комунистите са толкова нагли че да се провалят 20 пъти и накрая пак да имат апетит за власт...
160
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като го гледам колко е измъчен, че никога повече няма да има пълната власт, че не ще бъде премиер, чак ми се плаче! Как ще живее без да взима решения от които добруваме, добруваме, та чак добруваме. Видяхме се в пари и здраве, всеки уикенд ходим в Гърция, заплатите предоволно големи, цените на основните елементи от кошницата, реални. И караме по нови магистрали, бензина стотинки, картел няма.Българите се връщат бързо да заживеят богато.Корупцията изкоренена, болните все по-здрави. България е рай
159
1
 
8
 
! Отговори
Вай , вай, вай преди 7 години
Ако ги нема в 44 я парламент - Борисов, Първанов, Доган, Станишев, Кунева, Симеонов, Каракачанов, М.Димитров, Радев, Сидеров, Ц.Цветанов, и още 10 ина омръзнали физиономии - ще е потоп за Б-я вай, вай, вай.... Те не да управляват, а за комфорта, привелвгиите, предимствата, безплатения транспорт, обществените поръчки, за вреищане на краденото ги е страх..
158
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 175беден си щото не знаеш и строиш некачествено щото си некадърен БСП Ура
157
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма кой друг да е освен Бойко... Гладни и кpaдливи комyнисти ли да управляват...?!
156
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Толкова е тъжен,че дори няма желание да се избръсне.Да му помогнем да осмисли провала си като премиер като НЕ гласуваме за него.Ще му бъде полезно да си даде малко почивка и да се опита да разбере защо се провали.Ще му дам жокер-върна народа десетилетия назад,теглеше безумни заеми за да строи некачествено,от еврофондовете се крадеше на поразия,превърна държавата в разграден двор,а за народа изобщо не помисли.Останахме най-бедната страна в Европа,дори от някои африкански страни.Стига жокери,Бойко
155
2
 
14
 
! Отговори
Б. Борисов преди 7 години
Сам съм, други няма...
154
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти ще си пак Бойче! Другите са Macкари и Mижитypки...
153
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В настоящият момент българите трябва да ни е ясно :Гласуваш за БСП,ДПС И ГЕРБ И ВСЕ ТАЯ ЗА КОЯ ОТ ТЕЗИ ТРИ ПАРТИИ ЩЕ ГЛАСУВАШ.НАКРАЯ СЕ НАДЯНВАШ НА ПЕЕВСКИ !
152
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен"Принципни мафиоти";))) С тоя лаф лъгахте и спечелихте 2009-та. Но, сле дняколко години само, се видя,ч е и набори 1960 г., се бяха разочаровали от вас, "принципните мафиоти". Самата идея да бъдеш мафиот, носи в себе си разборането,ч е другите с аовце за доене и стригане. Дали ще е принципно или не, все е лошо;)))
151
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Боко не се притеснявай на среща ,,патриотите" ,магарешки и ,,демократите"/ако влезнат в Парламента/.Кунева разбира се, пак ще я назначиш за министър .
150
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че в България говори глупости, а в Европа се съгласява с всичко е типично за тивения морал! Но на нас вече ни омръзна да имаме подгънати управленци в краката на Анджела и т.н.
149
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко е тъжно да паднеш от власт.Като го гледам толкова унил,сърцето ми се къса.Идва ми да му изпея песента "Последен валс" и да се свършат мъките бойкови.