Лазаров спокоен, не бягал от отговорност за "Марица"

Подал оставка от АПИ заради здравословни причини
28 апр 2017 11:37,
12
Лазаров спокоен, не бягал от отговорност за "Марица"
Снимка: архив Булфото

Бившият шеф на Агенция "Пътна инфраструктура" заяви пред Bulgaria ON AIR, че е спокоен за поръчката за АМ "Марица", защото тя е законосъобразна.

"Всички правила на закона са спазени, работата по магистралата е извършена по открита процедура, т.е., по най-честния възможен начин, който е регламентиран в страната", категоричен бе Лазар Лазаров.

Още по темата

51 милиона лева са били похарчени незаконно при строителството на автомагистрала "Марица", съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Става дума за допълнително извършени дейности извън строителството на 30 километровата отсечка Димитровград-Оризово.

Във вторник прокурори и ДАНС влязоха в Агенция "Пътна инфраструктура" по сигнал на Европейската служба за борба с измамите - ОЛАФ.

Лазаров отговори пред камерата на телевизията защо подаде оставка пред декември 2016 г., като посочи, че става въпрос за здравословни причини, тъй като тогава е трябвало да излезе в болнични.

"Точно тогава правителството подаваше оставка. Ако бях останал, упреците щяха да бъдат, че съм се скрил", твърди бившият шеф на АПИ.

Той подчерта, че нито се е крил, нито е бягал от отговорност за действията си по казуса с АМ "Марица" и допълни, че понякога се препоръчва отстранява от длъжност, за да не се влияе на следствието.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
Цацата преди 6 години
Лазарчо, спокойно бе момче, аз съм тук. Нали си дал на Батко Буби и кака Лили каквото трябва, пий си кафето и си керван кефа. Отчел си се, значи си точен и никой не миже да те барне с пръст!
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ооо любовника на Герб .......
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BALGARINO ZASRAMI SE--KRAGBATA E ZAKONNA.
8
0
 
3
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Подготвай се за" маг. Струма" ! Защо ти трябваше...да беше си седял в Лабораторията! И научи ли се вече :За такъв ветровит пост...където парите сами влизат в джоба - трябва да си парт.член....а ти - герб на власт...браво лили..браво бойко....герб пада...а ти при БСП - Гергов е най-великият.......няма прошка за това !
7
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Другарю Лазаров,защо като лъжете по телевизиите не ви идва на ум,че много хора участват в това строителство и виждат и чуват и споделят на приятели.Например това,че лабораториите мерят там където им кажете,че се бърза по нареждане на Борисов и пътищата не са качествени,нито мостовете ви -нищо не се строи качествено.Фирми на ваши хора строят и печелят търгове.Заплашвате ,че ако не подпишат фалшивите ви протоколи ще ги уволните. Смешни ставате,лъжете безочливо за нещо което е обществена тайна
6
0
 
6
 
! Отговори
Няма страшно има $$$ преди 6 години
Горе-долу последните дни става точно товаХората над и зад Пеевски вкараха в "престрелка" хората на Гергов и Овчарова господин Бойко го играе честния частник.Нищо повече не е се е случило и е хубаво все пак като крадат да помнят че не са едноа всеки краде за себе си и всеки е срещу всеки.А че всичко в България е червиво и гнило го знаят всички,като знаят и че всичко тръгва от номенклатурата старата и червено-синъо-лилавата във всичко от МВР до съдебната система.Нищо ново и сложно няма.
5
1
 
6
 
! Отговори
Бог да Ви благослови преди 6 години
По Магистралата на ЛюбоФта и право в Светата Обители щом е осветен и открит пътя с агне по време на пости и мазна попска брадавсичко е богоугодно!А колко още такива манастирски отбивки има на много места в последно време Лазаарчо Лазаарчо я опъни един круиз с авери мръдни до Емирствата виж парите в африканските банки
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо да бяга Лазар, кой ще му търси сметка? Нали е дал на Свинетка и Лентореза, смее ли някой да го пита? Прибрал си е своя дял, уредил си е живота, защо му трябва беля на главата. Лаком г-з глава затрива, казва народа. Лентореза няма да го остави, обича паричките той. Я вижте д-р Менгеле, какви гадости направи със здравеопазването, колко открадна, някой да му търси сметка? Пито-платено, казва народа. Ще си харчи парите Лазарчо нейде по Испания и ще ни се хили.
3
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ейййй, кой като наш Лазар. Гепи 50 милиона, път прекара до манастира, което е добре, забърса хубавата кметичка и умно се оттегли. От тези 50 милиона Батко Буби е получил своя дял, тлъстата министърка и той. Защо да стои още, взел си е каквото му е нужно. И остана в историята с Пътя на любовта. Каквито и да ги приказва, не му вярвам. Кво лошо, строиш си пътя, покрадваш, забърсваш една кметичка, пийваш в манастира, хей живот, здравей, здравей. Жена му ще му скълца орехчетата. И има защо!
2
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изначално сгрешиха с тази магистрала "Марица". Не трябвале да я строят там, защото там почвата е глинеста. Трябваше да я построят при Червен бряг, там почвата е скалиста.
1
0
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
У нас клиентите на прокуратурата често имат здравословни проблеми. Това може да е интересна тема за изследване. Спомням си, че Митьо Очите даже го разхождаха в инвалидна количка. Случват се такива неща по пътя на любовта.