Без Рашидов и Бъчварова: Харесва ли ви кабинетът "Борисов 3"?

Всеки трети иска да види действия, преди да дава оценки
12 май 2017 18:00, Красимир Ангелов
87
Без Рашидов и Бъчварова: Харесва ли ви кабинетът "Борисов 3"?
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Част от емблематичните министри в кабинета "Борисов 2" не станаха част от новия кабинет на ГЕРБ и Обединените патриоти.

Румяна Бъчварова, Вежди Рашидов, Десислава Танева и Ивелина Василева вече не са министри, а Лиляна Павлова смени ресора и вместо за регионалното развитие, сега ще отговаря за председателството ни на ЕС.

Харесва ли ви кабинетът в този му състав? С този въпрос екипът на Dnes.bg се обърна към своите читатели в традиционната ни анкета, в която участие взеха точно 2268 души.

Оказа се, че 46% от читателите не откриват особен експертен потенциал в този състав на кабинета. Точно на обратното мнение са 12% от анкетираните, според които правителството в този си състав има много възможности.

Почти всеки трети пък (30%) иска първо да види действията на кабинета "Борисов 3" и едва след това да му дават оценки.

Други 4% пък смятат, че кабинетът е добър, но ще им липсват някои от досегашните министри.

Какво значение имат министрите? Важен е премиерът!, пък е отговорът на 3% от читателите, според които най-важното е кой стои начело на правителството, а не толкова персоналния му състав.

Не липсват и любителите на лятото, които признават, че не се вълнуват особено от темата с правителството, защото идва любимият им сезон. Точно това са заявили и 5% от участниците в анкетата ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
37
 
! Отговори
Не може да бъде преди 6 години
Това е супер, тъкмо кабинета ще вземе решенията си на трезво.
46
2
 
51
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
До алпинистТова го знаем много добре. Но ние искаме да бутнем Тиквата и да вдигнем кръвното на Козяците и Брюкселските зелки;)))
45
2
 
50
 
! Отговори
алпинист преди 6 години
сред коментиращите има безкрайно заблудени. тиквата го назначават козяк и брюксел, защото продава българските интереси. изборите нямат никакво значение.
44
11
 
44
 
! Отговори
Карамански преди 6 години
Споко; Мишо Бирата ги чака. Проблемът е, че децата им със съдействието на Кремъл ще ги наследят. А там където стъпи руски ботуш, нищо не никне. Знаем го от горчив опит.
43
1
 
66
 
! Отговори
/БЪЛГАРИН преди 6 години
КАБИНЕТА БОРИСОВ --3 ЩЕ ИЗДЪРЖИ ТРИ МЕСЕЦА И---НОВИ ИЗБОРИ НОВИЯ НАЧИН ЕДИН БАНДИТ ДА БЪДЕ НЕСМЕНЯЕМ НЕНАПРАЗНО Е БИЛ ОКОЛО ТАТО СМЕНЯТ СЕ САМО МАЖОРЕТКИТЕ И ГЛАВНИЯ КЛОУН ОСТАВА ВИНАГИ --ГЛАВЕН ТЕАТЪРА --АГОНИЯ ПРОДЪЛЖАВА
42
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До до 46 Прав си....и с помощта на американското посолство 1 млн. мъртви души гласуват за ГЕРБ. Днес това е топ статията на фейса.
41
2
 
66
 
! Отговори
до 46 преди 6 години
Какъв народ бе ?За Борисов гласуват крадците на държавна хранилка, мафиотите-олигарси, които печелят обществени поръчки, полицаите и ман-гов-ците.5/6 от българския народ ненавиждат Борисов и ГЕРБ.
40
33
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За трети път е избиран Бойко.Значи народа не вижда никой друг възможен.
39
28
 
35
 
! Отговори
Борисов- 3 преди 6 години
Червени кхмери как сте ;)Пак в дъното, нали ?За трети път :))))
38
3
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Браво БорисовБраво я и ще бъде единствения стри пъти премиер и три пъти отказал се поради опасност от линч!
37
2
 
53
 
! Отговори
гг преди 6 години
Не 1-2 години и ще паднат ГЕРБ И ПФ .
36
4
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не забравяйте че според българския народ всичко в държавата цъфти и връзва!Хората си харесват живота чувстват се богати и щастливи, за тях няма корупция и кражби, правосъдието е бързо и ефективно а Бойко и Нинова са стожери на демокрацията!Това българския народ го потвърждава на всички избори.Така че е ясно че хората си искат този живот който живят и никой не може да ги спаси от самте тях.А лудите които смятат че *** може да бъде по добро място да се махат от тук!
35
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ne te sa vs edni i saschti pavlova da otgovori kade sa 5o miliona eur saschto uvolnenia sekretar mvr sega e na4alnik mitniza pensioner a i prostivat vanschnata ministerka nula snania doplomazia gabriel nula snanie sa eu kom bg i tn tova sa loschite savetnizi na boiko. Te mu gi natrisat zazeva ne moga da povarvam 4e e priela vanschnata ministerka da ja komandva kontrolira ujas gergov don4ev zazarov vs im na red priateli na boiko i ninova
34
3
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде стига а тази ***. Не я знам каква е но не е управлявала до сега. Като стане и или не, ще и берем грижа. Ако е крала като Баце ще требва да се беси. А Баце е гепач от 15 години. Къде е минАл трева не е никнала. И ко ми се праите, че не знаете, всеки му плаща за да може да му върви бизнеса. Не му ли плащаш и цялата държава те души веднага. Ето защо нема бизнес, няма инвестиции. Гробарчета, инвестициите са намалели с 33% през 2016. Качили сте се на потъващ кораб.
33
2
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да сме изчакали, за да видим?! Кое да видим? Та те са пак същите, които по един безобразен тоталитарен модел управляват държавата и парите й, фаворизирайки гербаджийски фирми ...
32
1
 
50
 
! Отговори
Law преди 6 години
И как могат да ми харесват хора на прокуратурата@ Съдът да си ги харесва.
31
1
 
59
 
! Отговори
varg преди 6 години
Естествено,че не ни харесва.
30
2
 
59
 
! Отговори
упс... преди 6 години
Харесва ли ви кабинетът "Борисов 3"??--------"Преоблякъл се Илия - пак в тия!"
29
14
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много скоро *** ще изчезне от всякъде... Гергов е по-голям приятел на Кремъл от Нинова, а тя го изгони ...Това и беше края на селянката от Конющица :)
28
22
 
34
 
! Отговори
Браво Борисов преди 6 години
Не е случакно че правиш трето правителство!Никой освен Борисов не е бил премиер втори път, камо ли трети.Значи няма по-добър от него и затова народа го избира.Ами БСП ...На кой ли му пука за БСП и дъщерните и партийки :)))