Хайките по морето – PR или упражнение по управление?

Вреди ли поведението на Симеонов на имиджа на кабинета?
14 авг 2017 10:45, Петя Славова
142

Вицепремиерът Валери Симеонов се появи в нощен клуб в Слънчев бряг, за да бори шума от дискотеките по морските курорти. Клиентите обаче освиркаха визитата му с думите: "Оставка".
Още по темата

"Действията на вицепремиера не са политически PR. За да бъде такъв в ситуацията трябва да има политик, а в нея няма", заяви експертът и режисьор Нидал Алгафари в студиото на "България сутрин".

Той попита риторично защо Валери Симеонов не потърси сметка какво се случи с фалиралата банка КТБ, вместо да се занимава с нощните заведения.

PR експертът Арман Бабикян подкрепи думите на събеседника си пред Bulgaria ON AIR и определи създалата се ситуация като комична. Той твърди, че ставаме свидетели на поредното доказателство как "някои хора се упражняват да управляват".

"Управлението на държавата е сложна група от системи. Валери Симеонов е вицепремиер и като такъв, той трябва да задава дневния ред на министрите, не нещо друго", твърди Бабикян.

Вицепремиерът получи остри реакции от страна на посетителите на нощния клуб в Слънчев бряг, което Алгафари обясни с думите: "Каквото повикало, такова се обадило".

"По-страшното е как в заведението са присъствали достатъчен брой чужденци, които идват от държави, устроени по съвсем друг начин и много трудно би могло да им се обясни какво прави един вицепремиер в България", отбеляза режисьорът.

Гостите бяха единни, че поведението на Валери Симеонов вреди на имиджа на кабинета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 50 Голяма история :)) Браво. Затваряме СБ , защото един пиян се спънаЛ. Евала ...от къде толкова акъл в бай ***. После искам да осигуриш работата на 20 30к народ дето бачка там. Понеже си остроумен.
50
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
като полицията и местните служби нямат желание (да се чете някой си плаща или ги заплашват) да влизат и да глобяват такива места и собствениците им, Е НУЖЕН политически гръб и натиск
49
2
 
3
 
! Отговори
до edin преди 6 години
да казах че съм съглсен че трябва д авъеде ред но не по този начин ! в САЩ полицията върши тази работа ..... не е работа вицепримера на една държава да влиза и да аресатува дж за нищо ...... просто абсурд !
48
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно преди няма и месец, на връщане покрай Сънито, един пресече главния път в 6:45 сутринта. Загърнат само с една хавлия, ама мотан на нечовек :D Добре, че още нямаше много движение, та пресече, после се препъна в нещо и едва не се преби в едно дърво :D Явно беше тръгнал точно към тия хотели отвъд пътя, "назадна" линия.Може да има хора с деца, дето нямат проблем комшията им да се прибере в такова състояние, ама тяхна си работа :D
47
3
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 6 години
Мутренски рекет на Малката Мутра - Винкело. Самият факт, че посещава заведенията лично с кордон полицаи е вид римейк на мутренските години от средата на 90-сетте, когато баш Мутрата влиза с бухалкаджиите и рекетира собствениците на магазини и заведения. Както виждаме, на преден план е той, Малката Мутра, а държавните институции отговорни за контрола - в сянка
46
1
 
7
 
! Отговори
i'm преди 6 години
Абе не знам дали вреди на имиджа на кабинета, но на скритите печалби на заведението със сигурност е навредил.
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 41Работата на депутатите е да следят министерства и да управляват хора. Има си цели отдели , които се занимават с наркотиците . Второ ако акцията е за наркотици ...Не се арестуват ДЖ ...А се тарашат всички . И в двата случая това е негативно за туризма , който внася милиарди в БВП. И да хванеш 3 *** младежи с 2 хапчета ...Няма да спреш норкоттафика и света :)) Да спрат и алкохола към този момент той убива повече хора от наркотиците.
44
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз да питам лайкучките - валерката да е влизал в заведения където НЕ СЕ вдига шум? Няма нужда да отговаряте...
43
3
 
2
 
! Отговори
До В Одеса чисто преди 6 години
Одеса не е български град, а украински и това май не се харесва на прорушката общност тук, та затова ни четкат .... А иначе не се учдвам че е чисто, щом не е замърсен от *** !
42
0
 
3
 
! Отговори
ПО кротко за млади е преди 6 години
У Нас имаме няколко курорта къде младите дежурят нощем това са Кранево,Златните,СЛънчев бряг.Имало е някакъв страшен катаклизъм при който разкошни малки населени места са потънали във Варнеския залив завинаги.Вижте древни карти залива там го няма няма го и нос Калиакра.Та младите ходят там да си търсят късмета .За Бургаския залив вероятно е калдера на вулкан
41
3
 
8
 
! Отговори
edin преди 6 години
Най-после някой да се заеме с изпълнение на закона. Идете в заведение в САЩ и усилете музиката след 12. Бедна Ви е фантазията каква глоба ще платите а може и в ареста да се окажете. Но там законите не се интерпретират. Заведенията се затварят в 12.
40
5
 
7
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
Така не се управлява държава ! нещата се правят далеч по -интелгентно но бургаскаия бай Ганио не го разбира ....не може да отидеш и да арестуваш някъв дж без причина ! съглассен съм че държавата трябва да влезне в своите функции и въведе ред но не по този просташки и еллементарен начин ......
39
4
 
2
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
Нормално е при демокрацията да се продават наркотици, навсякъде в цивилизования свят се продават наркотици и по градовете и курортите, не е работа на депутатите да следят за наркотици при демокрацията, това е просто бизнес, свободна пазарна икономика. Работата на депутатите и министрите е да следят дали се пуска високо музиката по курортите, а не дали се продават наркотици, навсякъде се продават наркотици и Берлин, и Париж, и Амстердам.
38
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
НЕ САМО ПО ДИСКОТЕКИТЕ, ЗАКОНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ СПАЗВАТ ОТ ВСИЧКИ И РЕД ТРЯБВА ДА ИМА.ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ГОВОРИ КАКВО СИ ИСКА- ДЕМОКРАЦИЯ Е- НО ЗАКОНИТЕ СА ЕДНАКВИ ЗА ВСИЧКИ И ТРЯБВА ДА СПАЗВАТ СТРИКТНО, А КОЙ НЕ МУ ХАРЕСВА ДА СИ ИЗМЕСТИ БИЗНЕСА В ДРУГА ДЪРЖАВА И БЕЗ ТОВА ТУК НЯМА ВЕЧЕ РАБОТНА РЪКА. ВСИЧКО ДРУГО Е ЗАЩИТНА ТЕЗА НА ХОРА КОИТО СА РЕШИЛИ ЧЕ ЩЕ БЪДАТ НАД ЗАКОНА. ВИЖ КОРНЕЛИЙКА И КО КАК РЕВЪТ НА УМРЕЛО ЗА НОВИЯТ ПРОЕКТ НА ЗАКОН АНТИКОРУПЦИЯ СИНХРОНИЗИРАН С ЕВРОПЕЙСКОТО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО.
37
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като Валери Симеонов "вдигна" пенсиите на 300лв. и "спря" ромския терор над българите, след като успешно усвои държавните пари от полусъборената ограда която построиха негови фирми по границата с Турция, сега тръгнал да се прави на мъж (с кордон от 20 полицаи) по морето! Валери Симеонов в управлението е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПОЗОР за тази държава в цялата и след освобожденска история!
36
3
 
4
 
! Отговори
В Одеса чисто преди 6 години
ОКоло Черно море бях на почивка в един красив град Водят го БЪлгарски - Одеса..Малки чисти плажове и зелена непокътната от бетона буферна зона межу морето и града.
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 31ТВ наркотици се продават и в София . И в Лондон и в Мадрид. Това няма общо по темата. Дай да затворим целия свят, щото се продавали наркотици. Чак пък масово...чак пък всеки....измисляш ли яко ***. Аз ходя по морето с 15 човека компания ...Никой не употребява от нас. Измишлятори на истории.
34
5
 
14
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Браво на този министър!!! Питате ли хората и гостите на Несебър как спят от тези дискотеки. Точно Bedroom и Cacao beach са най-ужасните. Крайно време е някой да повдигне въпроса! И едно време имаше страхотни дискотеки - Русалка и Камелия например, но те не пречиха на никой.
33
0
 
1
 
! Отговори
Кротко преди 6 години
Zasega sa kato reklama,Слънце,пясък море не скъпи питиета дискотеки гаджета..
32
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този селянин симеонов успя да оправи шума в махалите, в Баня баши, проблемите на улици като М.Луиза, Пиротска и малките градове, та сега реши да се заеме със законни заведения в най-големия ни курорт (където медиите изкуствено съсредоточават вниманието на глупаците). Някой да отиде и да му замери на Каварна рок фест колко шум вдига, когато реди софра с Цонко Цонев.

Спонсорирани публикации