Борисов с апел: Да се осъзнаем като нация, да не гинем на пътя!

Не можем на всяка пресечка да сложим полицай, призна той
4 сеп 2017 14:45,
198
Борисов с апел: Да се осъзнаем като нация, да не гинем на пътя!
Снимка: Олег Попов / Dnes.bg

Трябва да осъзнаваме като нация, че на пътя всеки иска да се придвижи до някъде, а не да загине. Това каза пред журналисти премиерът Бойко Борисов, който присъства на откриване на разширение на производствен корпус за заваряване на стоманени компоненти на австрийски завод в индустриалната зона на Червен бряг, предаде "Фокус".

Борисов коментира и нуждата от законодателни промени, свързани с взаимодействието на полицията и местната власт, премиерът беше категоричен, че имаме много закони, но просто трябва да се изпълняват и всеки да работи с душа.

"Ето сега от София дотук на всеки 100 метра са помлени мантинелите. Какво ли не се изговори, какво ли не се направи? Кара се безобразно. И санкции, и коли изкарахме, снимки има, налагат се глоби, свалят се номера. Това, ако не го осъзнаем ние… Знаете ли колко паметници има по пътищата? Може всеки да не се прибере", коментира премиерът.

"Не можем да сложим на всяка пресечка полицай. Не може във всяко нещо да сложиш полицай. Нали всички ние от джоба си плащаме за това като данъкоплатци. Просто дисциплина трябва", настоя Бойко Борисов.

Премиерът загатна, че се готви нова голяма инвестиция за Плевен. Той обаче не разкри повече, тъй като не обичал да говори, а направо да покаже, когато е готово.

Той обеща, че все повече инвеститори ще идват в Северозапада, защото: "Има ли път, идват инвеститорите".

"Там, където минаха магистралите и новите жп линии, неслучайно инвестициите отидоха първо в Ямбол. Сега, когато виждат, че автомагистрала "Хемус" върви и се строи и аз съм убеден, че догодина вече ще подминем Севлиево. Защото проектите са готови, търгуват се", посочи той.

По думите му пътят за повишаване на доходите е именно чрез работа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


198
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Осъзнайте се като нация - махнете тази *** от кормилото на държавата!
7
2
 
31
 
! Отговори
6 годишен преди 6 години
А в заведенията можем ли да гинем?
6
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ZASHTO NIKOI NE KOMENTIRA OT GERB VASHIA CHOVEK OT SEPTEMVRI KOITO UBI CHOVEK I SE OPITVA DA PREHVARLI VINATA NA 6 GODISHNO DETE SRAM I POZOR STE VIE
5
2
 
37
 
! Отговори
Нацията с апел преди 6 години
Борисов да се осъзнае,да не гинем като нация!
4
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен да остане на власт по дълго от бай Тошо, СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ не иска друго . О-о и да краде до края .
3
5
 
31
 
! Отговори
ТИКВОНТИЙ преди 6 години
Нали ти вдигна скоростта по магистралите. А ТРАКИЯ прилича повече на Цариградско море, а не на магистрала. Всяка година ремонт да правите като крадете като невидели така ще е
2
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
BOIKO PARVO NAPRAVI APEL KAM MUTRITE SI V GERB V TSIALATA STRANA DA SPRAT DA UBIVAT I TERORIZIRAT BALGARSKOTO NASELENIE !CHASHATA PRELIVA !
1
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това важи ли за НСО или само за простосмъртните?