Цачева отсече: Няма "чадър" над Лазар Влайков

Според правосъдния министър от ГЕРБ са реагирали веднага
53
Цачева отсече: Няма "чадър" над Лазар Влайков
Снимка: БТА, архив

Няма "чадър" над Лазар Влайков, с чието оръжие беше убит човек по време на детски рожден ден, заяви правосъдният министър Цецка Цачева.

По думите й ГЕРБ е реагирала веднага, като го е изключила от редиците си и го е посъветвала да напусне Общинския съвет на Септември, на който Влайков беше председател.

Още по темата

Цачева обаче не коментира предишните отстранявания на Влайков от ГЕРБ, тъй като нямала информация за тях и можела да говори само за този случай от последните дни. 

"Няма как да знаем за всеки конкретен случай във всяко село, представя се свидетелство за съдимост, което е било чисто", каза Цачева пред bTV. 

Тя коментира и предлагания от ГЕРБ антикорупционен закон, като заяви, че октомври, ноември и декември е време за съдържателни дебати, така че в края на годината той да е факт.

По думите на Цачева философията в двата законопроекта - на ГЕРБ и на БСП е различна и не могат да минат под общ знаменател.

По думите ѝ гражданите искат да няма "хранителна среда" за хора на висока публична позиция, които могат да придобият неправомерно имуществени или неимуществени блага.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Джар Джар Бинкс преди 6 години
Како аз да попитам: Къде е батко?
46
0
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Мале каква грозотия
45
0
 
4
 
! Отговори
Кьорсуфра преди 6 години
Търся не успяла кумонистка няма ли кой да я изхвърли на буклука.
44
0
 
5
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Като отсече че няма чадър, означава ли това, че ако се докаже обратното, Цецка ще подаде оставка? Има ли по Наивен от мен, който да повярва?
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПРОФИ ЛЪЖЕЦ Е ЧУДЕСНО НЕЩО ОСОБЕНО АКО ПЪЛНИ ДЖОБА !
42
0
 
6
 
! Отговори
Паметлив преди 6 години
Тая работа е като едно време,най-голямото наказание беше да те изключат от партията,комунисти рядко стигаха до съд!Ама няма нищо чудно-повечето гербаджии(вкл. Цачева) са бивши комунисти от втория и третия ешалон,ненаяли се навремето.Сега компенсират с тройна сила-лапат като за световно,нагли и безскрупулни.Това,че се правят на евроатлантици е само камуфлаж и индулгенция,не променя нищо.
41
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чадър няма .Шатра сте му упънали.
40
0
 
12
 
! Отговори
защо? преди 6 години
Господи! Каква гнусна и отвратителна физиономия! И тази плевенска стругарка по професия и партийна секрентарка, завършила с помощта на БКП някакъв ПУЦ по право, беше председател на Българския парламент, а сега Боко Тиквенският я направи правосъден министър! Господи, Господи, защо така жестоко ни наказа с престъпната, нагла, корумпирана и просташка ГЕРБаджийска ***! Защо, Господи?
39
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нагла, червена баба. Чадър нема, има дъждобран. Две дела за средни телесни повреди са спрени, *** чадър нямало. Нагли ***
38
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
цветанов подаи си оставката ти ги пишеш листите не се крии зад цачева в листитеса крадци и убиици и които се издьни го изхвьрляте които още не се е издьнил оставасега е криводол на паангара
37
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
КРАДЕЦА ВИКА ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА :DЩОМ ПУБЛИЧНО ОНЕВИНЯВА ТОЯ УБИЕЦ ТАЯ ВИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСНА КАКВА Е!
36
0
 
16
 
! Отговори
Манолски преди 6 години
Чадър има и таз много лъже, даже в национален ефир когато редеше сълзи и сополи в дебата срещу Радев! В ГЕРБ има много мафиоти като тоз и оня със суджуците, знаят си ги и си ги отглеждат до момента, в който не бъдат осветлени и тогава Баце много бързо ги изключва от партията. Защо ?! Ами защото вече не са му удобни и петнят имиджа, иначе докато безчинстват тихомълком няма проблеми. Това е адски гадно да си роб на егото си в ущърб на народа
35
0
 
20
 
! Отговори
Да, да ама НЕ преди 6 години
И над оня със суджука нямаше чадър... ама след като се издъни. А как са му дали толкова много суджук и за кого го е взел?Ето тогава е чадъра. Чадъра ще се разбере и когато го видим след няколко месеца къде са го уредили с длъжност.Ако до тогава не изметем ГЕРБ разбира се
34
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Герб са криминална шайкаа тази е главният им адвокат.
33
1
 
17
 
! Отговори
аре бе? преди 6 години
Щом баба Цеца казва....
32
0
 
29
 
! Отговори
Мислеща преди 6 години
Когато са го изгонили от ГЕРБ преди 5 години отново за криминални прояви, тогава са казали от ръководството, че "такива прояви няма да се толерират!". И като няма да се толерират, защо този пак е бил в листите на ГЕРБ, че и станал председател на ОС. То това без толериране не става. По-добре е тези от ГЕРБ да млъкнат, защото само още повече мажат ***, в които са потънали!
31
1
 
29
 
! Отговори
ДГД преди 6 години
Да, няма чадър, но има цял покрив и той се казва ГЕРБ!!!
30
0
 
30
 
! Отговори
БЕЗПОЛЕЗНИТЕ ОТ ГЕРБ преди 6 години
ДОРИ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА ФГЕРБ В ПЛЕВЕН НЕ ПОЖЕЛАХА ДА ГЛАСУВАТ ЗА Ц;АЧЕВА И Я ИЗРИТАХА НА ЧЕТВЪРТО НЕИЗБИРАЕМО МЯСТО В ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ.ЧЕ ТРЯБВАШЕ БОРИСОВ ДА И ТЪРСИ МЯСТО ЗА ИЗХРАНВАНЕ.
29
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Айде,бе!
28
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като няма информация, откъде знае че няма чадър? От тая освен общи празни приказки, друго не съм чувал.