Шведът Ралф си замина, без да плати глобата за ритника

Прибирам се, получих наказанието си, смята той
27 сеп 2017 18:02, Анисия Иванова
111
Шведът Ралф си замина, без да плати глобата за ритника
Снимка: bTV

Шведът Ралф Сундберг, който изрита в главата камериерка в "Слънчев бряг” през юни, си замина, макар още да не е платил глобата си.

Ралф Сундберг призна пред bTV, че се прибира в Швеция, без да е платил присъдената му глоба в размер на 4500 лв.

Според него той е получил наказанието, което е заслужавал и в родината му за подобно деяние би получил същото наказание.

Още по темата

Вчера съдът, като взе предвид чистото му съдебно минало, го осъди по административен ред на глоба, чийто максимален размер можеше да бъде 5000 лв. Защитата му поиска 1000 лв. В крайна сметка съдът наложи наказание от 4500 лв.

Вчера не беше определено и обезщетението, което той трябва да плати на камериерката Диана Петкова.

Така отпреди ден Сундберг е свободен човек и можеше да се прибере в родината си, след като изкара цяло лято под домашен арест в апартхотел в "Слънчев бряг”.

„Толкова е смешно това, което се случи в нашата съдебна практика, че е чак тъжно. Първо ми беше смешно, след това ми стана тъжно и дори се разплаках. Тъжно заради самата мен… Обидата е много голяма, страшно голяма! Отиваш на работа и те ритат като парцал… Ужас!”, сподели вчера Петкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
15
 
! Отговори
втора природа преди 6 години
До Анонимен 31Забравяш 200 год византийско и 500 год турско мачкане!
32
2
 
11
 
! Отговори
Идеалист преди 6 години
Валери Симеонов да не го изпратил с букет. То да не да дърпа и събаря стари жени по границата.
31
4
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Бързал... - имал среща с Максим Ставински...
30
0
 
32
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Трябваше гилдията да реагира остро. Като има проблем с таксиметров шофьор, колегите му скачат, като има проблем с моторист, мотористите скачат, защо туризмът не се обажда? Ако не може да се идентифицираш дори с колегите си, как ще се идентифицираш с цял народ? Имаме нужда от солидарност един с друг и то не по заповед отгоре, а като самоинициатива.
29
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той си е платил на когото е необходимо,за да получи толкова смешно наказание....Жалко за българския съд-наведе се за пореден път....То май тая поза си му е постояянн...Жалко!!!
28
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той един беше казал още тогава "Важното е да не се обидят шведите". И май така си и стана.Българинът е свикнал да го мачкат. 73 г. мачкане и още си продължава.
27
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямаше ли няколко българина да го изпратят с цветя и рози?Големи националисти и патриоти има в България ей!даже в парламента има. В нета всеки е патриот. Ама на дело никой май не я обича тая държава.
26
7
 
1
 
! Отговори
до 27 преди 6 години
Ахахахаха, смеши, Костов май така те е оправил, дето го няма в политиката от 15+ години, че още ти държи влажно и горещо, ахахаха, няма забравяне тва оправяне
25
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Иво Христов, ехидната съвецка шпионка, кога ще я приберат ДАНС и да му шибнат затвор за шпионаж, КОГА??
24
0
 
45
 
! Отговори
Гошето преди 6 години
И тоя мина метър. Кога ли на българските съдии им е пукало, че престъпници се гаврят с техните сънародници.
23
27
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е, след като имате човек-самолет за президент, така е, сърдете му се на него, докато той си пие водката с руския посланик и ченгето Иво Христов
22
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако не платя ток вода парно и опитамда избягам ЩЕ МЕ СПРАТ НА ЛЕТИЩЕТО ! Този къде отива без да плати?
21
3
 
34
 
! Отговори
бг смешки преди 6 години
ВИЖТЕ кво в нормална държава този щеше да му лепнат минимум 1-2 години затвор ! че и повече - защото можеше да убие горката жена с такъв шут в главата ... вмерсто това обаче виждам е за пореден път че доказателството че у нас НЯМА НИТО ДЪРЖАВА нито държавни органи които да функционират нормално ..... съда и прократурата пък са най- ниско ниво в момента .......
20
1
 
43
 
! Отговори
Няма такава държава преди 6 години
Това вече е ритник в мутрата на кьоравата ни Темида.Това и заслужава!Най-платената,най-корумпирана и най-омразната българска институция, моделирана от Айдуккостовата шайка и дооформена от следващите търтеи-престъпници,облечени във власт.
19
3
 
37
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Напълно нормална присъда от български съд!Тук въобще няма значение, че става въпрос за швед - при положение, че в България дават условни присъди за убийство, на колко искахте да го осъдят тоя?Според мен камериерката и нейния адвокат сбъркаха - шведът предлагаше 25 хиляди лева в началото - защо не ги взеха, женицата поне да закърпи семейния бюджет!То беше ясно още в началото, че тоя няма да лежи ефективно!За справка - селски биячи в провинцията с по 20 такива случая се разхождат на свобода!
18
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Потърпевшата да ритне съдията в главата по същия начин. Като се има предвид чистото и съдебно минало ще плати 4500 лева. Ако няма ще направим една кампания, само да ритне съдията или негови деца.
17
0
 
35
 
! Отговори
Наивен преди 6 години
Съда го осъди вчера. А защо не преди няколко месеца, на другия ден, след гаврата.И на какво го осъди, като той си е заминал, без да плати жалките грошове. Та кога ще дойде Страшния Съд за скапаната ни съдебна система.
16
1
 
36
 
! Отговори
Helleborus преди 6 години
Обаче няма протести, затова ще мине. Протестите в България винаги се организират от агитките на партиите или босовете. Обществото никога не излиза само. В Слънчев Бряг колко хора излязоха, да подкрепят шефовете си, много бяха умни и красиви. Сега къде са, заради колежката си? Къде са всички тези красавци в бели дрехи, толкова възмутени, толкова освободени?
15
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
сега ще видим зиганина дет бутна жената в метрото на колко ще го осъдят и ще сравним
14
0
 
42
 
! Отговори
Kарпузан преди 6 години
И аз искам да изритам Бойко в кратуната като съм съгласен веднага да си платя глобата.

Спонсорирани публикации