На бензиностанция: Загасиха цигара на пернишки гъзар с пожарогасител

Вбесен служител даде незабравим урок на нехайник
4 окт 2017 07:12,
155


Култова случка се разигра на столична бензиностанция. Във видеоклип, който бе качен в Youtube и Фейсбук и предизвика вълна от яростни коментари, главно действащо лице е младеж, който излиза от автомобил с пернишка регистрация, спрял до колонката за зареждане на гориво и застава до него пушейки невъзмутимо цигара, отбелязва "Монитор".

Това обаче очевидно вбесява служител в бензиностанцията, който без да си поплюва и да оронва дори дума грабва пожарогасител и го изпразва върху младежа, преди нехайството му да доведе до евентуален взрив, който би погубил десетките хора около него. 

На видеото, озаглавено на "На бензиностанция не се пуши" се вижда как освен получилият запомнящ се урок стъписан нехайник, побелели от бензиностанцията си тръгват и приятелите му, намиращи се край него.

"Браво на човека! Така се прави. Аман от тия селски тарикатчета ... Малко му беше пожарогасителя на тоя", гласят част от коментарите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
14
 
29
 
! Отговори
ДА ЖИВЕЕ БАЙ ТОШО преди 6 години
По Тошово време такива бяха по мините или в Белене. Демократите ни съсипаха. Костов ги научи на такова поведение тия келемета.
48
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евала на служителя точно така се прави.Само трябваше да му навре пожарогасителя и в ***.
47
1
 
42
 
! Отговори
Еми преди 6 години
Малко му е било на този гъзар,заради такива *** стават проблеми навсякъде
46
0
 
61
 
! Отговори
, преди 6 години
Браво на служителя от бензиностанцията, така се прави, защото ако беше станал пожар щеше да го разпънете, че не си е свършил работата. А за комплексара какво да се коментира - ***, с лопата да ги ринеш такива като него.
45
0
 
81
 
! Отговори
sante_dog преди 6 години
А най-готиното е, че човека с пожарогасителя е бил приветстван от шефовете си и е получил подарък телевизор за постъпката си. Евала и на него и на началниците за тази им постъпка!
44
2
 
60
 
! Отговори
Иван Пешев преди 6 години
Човек действа адекватно той е сложен там да гаси огъня , това че някакъв *** не иска да пусне огъня и си го държи в ръката не е проблем на този който е сложен там да предотврати по-голяма трагедия
43
1
 
62
 
! Отговори
1 съседа преди 6 години
в коментар в фейсбук, съседа с тойотата разказва, че служителя е предупредил изрично младежа, че тук не е място за пушачи, на което е получил типични за *** псувни...
42
0
 
45
 
! Отговори
44 преди 6 години
но най-ме кефи реакцията на клиента на другата колонка, или по-точно липсата на такава - пича си продължи да зарежда все едно не е там
41
0
 
53
 
! Отговори
Ivo преди 6 години
Да бяха само от Перник такива щеше да е добре,но такива с половината от нацията.
40
0
 
75
 
! Отговори
44 преди 6 години
ако се вгледа внимателно човек, се вижда че пушещия разменя реплики с някой извън кадър, а в последствие в кадър влиза служителя на бензиноистанцията точно от същото място. вероятно го е предупредил че не се пуши, но тарикатчето отвърна по типичен за този тип хора начин (личи си по езика на тялото му...)
39
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
pernishka pecka--prosti hora
38
27
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой пробвал ли е да запали на Златев бъркочите с цигара,ако успее нека се обади, ще му зареждам колата цяла година за моя сметка. Виж метан,пропан са друга работа.
37
0
 
4
 
! Отговори
Свободен българин преди 6 години
До Евролибераст - Ако не целиш провокация на коментарите, да знаеш много си т-ъ-п.
36
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Перник е диагноза, ако завършиш 3-ти клас, значи си професор от Пернишкия Университет по Технологии, Комуникации и Архитектура
35
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не го съдете строго момчето.В Перник още с каруци се движат и не знаят, че по бензиностанции не се пуши.Като светнат двама трима като тоя и те ще се научат.
34
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що така бе, Радев, що не си държиш избирателите по-изкъсо, що ги пускаш с цигара по бензиностанциите
33
106
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От постъпката и на двамата лъха на прованс , ама турбо прованс.Всеки може да не съобрази, къде се намира. От друга страна, ако беше го предупредил, че ще му изпразни пожарогасителя отгоре , не вярвам че момчето щеше да стои така безучастно - Липсва общуване , спор няма.
32
3
 
43
 
! Отговори
inatut преди 6 години
Перничанин, ко искаш. Аз даже се учудвам, че не зарежда той с бензин.. Трябваше след това и директно с "Тайфуна" у главата и да се приключва.
31
1
 
83
 
! Отговори
Браво преди 6 години
така трябва да се действа с нашите ***. То момченцето сигурно не може да чете ама сега ще запомни какво не трябва да се прави на бензиностанция.
30
2
 
93
 
! Отговори
Инспекция БТ преди 6 години
До Евролибераст, това не е "раздаване на правосъдие", а вземане на предохранителни мерки, съгласно инструктажа за бопасност! В него пише, че първото, което трябва да се направи при наличие на горящ източник до колонките за зареждане е незабавно да се използват наличните пожарогасители и да се загаси.Ти като празноглав либераст няма откъде да ги знаеш тези неща. Либераст - какво да те правим...