Най-голямата джамия на Балканите – в България! Кой и защо ще я строи?

Не може мюсюлманите да се молят на трамвайните релси, заяви Рамадан
Обновена: 16 окт 2017 08:51 | 16 окт 2017 08:37, Петя Славова
263

Бившият кандидат за президент и бизнесмен Кемил Рамадан планира да изгради у нас най-голямата джамия на Балканите, след като изкупи имоти на мюфтийството.

"В София има една джамия – не може мюсюлманите да се молят на трамвайните линии. Управляващите се подиграват с изповядващите Корана. "Ислямски лунапарк" го казах като подигравка към управляващите. Финансирането за проекта ще дойде от много държави и бизнесмени. Част от парите ще дойдат от Турция", посочи Рамадан.

В студиото на "България сутрин" той подчерта, че дните на кабинета "Борисов 3" са преброени.

"До три месеца ще падне правителството, а март ще има нови избори. Никога повече няма да има в България правителство с националисти, които са и агенти на "Държавна сигурност". ДПС натиска и това правителство ще си отиде. След Европредседателството правителството ще падне", заяви гостът пред Bulgaria ON AIR.

Разговорът обхвана и ареста на български гражданин - командир на терористичната групировка "Ислямска държава". По думите на Рамадан арестуваният изобщо не е терорист.

"Когато е получил българско гражданство, "Ислямска държава" все още не е съществувала. Той няма как в последствие да се е присъединил към организацията. Тези терористични групировки са дело на САЩ. Не вярвам, че е командир на ИДИЛ. "Ислямска държава" гледа към Балканите, защото те са атрактивно място за обработка на терористи. Аз познавам този човек. Купувал съм си наргилета от магазина му. В България няма терористи", поясни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


263
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се джафкайте, ами дайте да разсъждаваме къде да им се направи една джамия.Тази в центъра на София е паметник на културата и не е редно да става обект на такива спорове. Тя има музейна стойност.Средоточие на мюсюлмани има в район "Хр.Ботев", но след като името на квартала е такова, редно ли е там да бъде джамията? Ако им предложим "Факултета", ще се обидят. Дали да не е някъде край София, където има място. Може да се избере такова, което да не е много далеч от последната спирка на метрото.
144
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ТурчинаНаивни неща пишеш.Ромите се изнасятна Запад, където получават по-щедри помощи. Ние така или иначе, не след дълго ще престанем да изплащаме помощи, защото работещите хора намаляват, а броят на трудовите пенсионери расте. Няма ли пари и други бонуси на аванта, ромът го пиши бегал. Няма да има какво да яде.За нашата раждаемост не се тревожи. Тя се регулира от икономическите условия и в отделни периоди е висока, в други не е.
143
2
 
11
 
! Отговори
:)))))) преди 6 години
екскурзиите успокояват мюсюлманските нерви :)))))в България така им лекуваме депресиите на т.н. турци:))))))
142
0
 
12
 
! Отговори
до Турчина преди 6 години
думите ти показват, че в България разлика между ц'игани и турци няма - за теб очевидно са едно :)))а тия дъвки какво ще стане след 10-20-50 години ги слушаме от също толкова и не ви минават номерата :))))
141
2
 
11
 
! Отговори
Логично предложение преди 6 години
Не се бъзикайте с човека.Като е рекъл да строи много голяма джамия на българска земя, нека да си я построи.Дори ще му кажа къде е най-подходящото място. Нека да си избере парцел където му душа иска, някъде в онези земи на Източна Беломорска Тракия, които от векове са били обитавани от българи, но после те насила са били изселени оттам.Нека да му разрешим да си построи джамията там, за да се види, че сме хора и умеем да прощаваме дори тогава, когато сме били несправедливо ощетени.
140
0
 
4
 
! Отговори
:)))) преди 6 години
1,8 милиона сте на Луната :))))))тая джамия сам ще си я строиш ни сам ще си я събаряш :)))))
139
11
 
4
 
! Отговори
Турчина преди 6 години
До даОчевидно си доста късоглед спрямо бъдещето на България. С тази руждаемост, която имате вие и която имат ромите как мислиш, че ще се оформи бъдещето? Не трябва да си пророк за да разбереш, че ще се появят още партии даже с ромски лидери.
138
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Занапред нямало да има в България правителство на агенти на ДС.А бе Рамадан ефенди, бива ли така да се заричаш никога занапред човек от твоята партия да не влезе в правителството? Защо не кажеш колко от членовете на ДПС са агенти на Държавна сигурност?Има ли у нас друга партия, която така стриктно да се подчинява на повелите на Кремъл, както това прави ДПС? Комунистите не са толкова послушни, колкото сте вие!
137
1
 
21
 
! Отговори
да преди 6 години
тоя с мечтите ще си остане за джамии, халифати т.н.много скоро турска партия ще отсъства не само от управлението, но и от.. България !!!голям страх ги гони ф'есовете от националистите и правилно !!!на изборите на тия им показахме как се изхвърлят турски партии на б'оклука..ако не са запомнили..ще повторим !!!
136
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Четете Ориана Фалачи! Тя изяснява почти всичко!"...изповядващите Корана...". Туй туRче не изповядва ли Исляма? "Боже, дари ме с търпене", казват турците от сапунките.
135
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако искате нова джамия в София гласувайте за БСП !
134
2
 
39
 
! Отговори
майорски преди 6 години
Е по голям клоун от този Рамадан не бях виждал !Има хора които си мислят че с пари можеш да постигнеш всичко..... оптеделено не е така .... иначе всикчки тото милионери щяха да са министър председатели ! Тоя с Балканци не си е имал работа явно !Така ще го заиграят в България и джамия ще му обещаят ..и пост в парламента и какво ли не ...и накрая парите ще му вземат ...и в затворя ще го пратят на почивка ...
133
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Джонатан Асов е французин. Майка му е била учителка по математика от която е възпитаван и от която е наследил любов към науката. Баща му е бил селско неграмотно момче което на 12-13 години емигрира в щатите и хамалува.
132
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЯ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ОЧИСТЕН.ИМА НЕЩО НЕ НОРМАЛНО В ИЗРАЖЕНИЕТО И ПРИКАЗКИТЕ НО ОТ ТАКИВА ИДВА ЛОШОТО.ДАНО СЕ СЕЗИРАТ СЛУЖБИТЕ И ГО ОЧИСТЯТ.ПОДОБНИ ИЗХВЪРЛЯНИЯ ТРЯБВА НА ЧАСА ДА СЕ РЕЖАТ....Този е провокатор платен от винкела.
131
2
 
28
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
До 135:"Благовест Сендов му бе изпратил писмо на английски език,а Джон Атанасов му бе отговорил на български"Тиквооо Джон Атансов НЕ е знаел български. Писнало ми е от такива интернет *** дето си измислят неверни факти!!! Помнил бил той... И стига тва че българин бил измислил компа. Роден, изучил и живял в Америка през целия си живот... какъв българин кви 5лв бе??? Майка му като е французойка, да не би французите да викат, че те са го измислили тоя пуст комп... като македонците станахме...
130
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТОЯ ТРЯБВА НЕЗАБАВНО ДА БЪДЕ ОЧИСТЕН.ИМА НЕЩО НЕ НОРМАЛНО В ИЗРАЖЕНИЕТО И ПРИКАЗКИТЕ НО ОТ ТАКИВА ИДВА ЛОШОТО.ДАНО СЕ СЕЗИРАТ СЛУЖБИТЕ И ГО ОЧИСТЯТ.ПОДОБНИ ИЗХВЪРЛЯНИЯ ТРЯБВА НА ЧАСА ДА СЕ РЕЖАТ.
129
1
 
15
 
! Отговори
Край преди 6 години
Не се шегувам от 2017г. за първи път в нашата история Саудитска арабия има посолство у нас. Ние там нямаме. Дано е случайно ...
128
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам на колко години си.Но аз помня как преди около 40 години академик Благовест Сендов му бе изпратил писмо на английски език,а Джон Атанасов му бе отговорил на български....Ако искаш мога да ти отговоря и на японски, въпреки, че и дума не знам.На достатъчно години съм, за да съм гледал интервюто на Кеворк по всяка неделя в което човекът не знаеше български освен няколко елементарни фрази.
127
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Джон Атанасов се беше родил и живял в България щеше да открие че най-великите хора на света са Ленин, Сталин, Хрушчов, Брежнев, Андропов, Черненко и т.н. видни руски yшанки. Ако пък беше доживял в България до времето на Путин, щеше да научи от българските медии, че най-великият човек на днешното време откривателят на путинизма се казва Владимир Путин.
126
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Джон Атанасов баща му пък е бил ранен по време на въстанието през 1876-та ....Не е ранен, а е роден през 1876.Не баща му, а дядо му и не е ранен, а е убит.Научете ги тези неща за хората с които се гордеете бре, с чифте пищови на гол тумбак не се става патриот!

Спонсорирани публикации