Бащата на самоубилия се Калоян пита: Кой му помогна да избяга от "Пирогов"?

Родителите ще търсят отговорност от лечебното заведение
Обновена: 30 окт 2017 07:53 | 30 окт 2017 07:53, Петя Славова
191

Самоубилият се 18-годишен Калоян, който преби медицинска сестра в "Пирогов", не е избягал сам от лечебното заведение, категоричен бе неговият баща пред Bulgaria ON AIR.

"Краката и ръцете му бяха завързани с каиши за болничното легло, тъй като беше неадекватен. Невъзможно е след като беше обявен за национално издирване никой да не е забелязал бягащо по улиците момче с тениска и къси панталонки при тези ниски температури", отсече Иво Милев.

Още по темата

Той е категоричен, че за пръв път хваща сина си да употребява наркотици, а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати и при всяка вероятност секта стои зад агресивното му поведение.

Бащата на Калоян разказа, че през последната седмица младежът се е държал неестествено. Спрял е да тренира и да се вижда с приятелката си.

"Опитах се да разговарям с него, но беше неадекватен. Никога не съм имал подозрения, че употребява психотропни вещества, тъй като той не е бил проблемно дете и спортуваше бокс от години", посочи още той.

Родителите са категорични, че ще търсят отговорност от "Пирогов", тъй като смятат, че не е възможно Калоян сам да се е развързал и избягал.

Същевременно нападнатата медицинска сестра Стефанова продължава своето възстановяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
5
 
! Отговори
до 64 преди 6 години
Освен да използваш отдавна станали банални клишета, какво направи по въпроса? Лично ти от кой народ си? Може би си марсианец, или кой те знай какъв?
68
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сектите са опасно нещо. Примерно будистките в България. Има една "Диамантен път на Будизма". Там техния Лама е Лама Оле Нидал.Обаче всички навсякъде казват, че Лама Оле Нидал е бил дилър на наркотици.И търговец на нелегално оръжие.Същият този Оле Нидал, пита се, дали дрогира хората в тази секта по някакъв начин? Защото всички, повтарям ВСИЧКИ в тази секта говорят едни и същи неща. Като зомбирани са. Всичко с подробности, с точки и запетайки, го говорят едно и също. Все неестествени неща казват.
67
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не е нормално да вържеш някой за легло в 21 век. Има други медикаментозни начини с които да го "свалят". Варварско отношение и непознаване на проблемите на наркоманите в България!
66
9
 
13
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Пушещите марихуана проповядват мир и любов,не налитат на бой.
65
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лоша работа.Да не ти идва на главата.Ама не е хубаво да прехвърляш вината върху болницата.Пък може да са решили да използват ситуацията да измъкнат някой лев.Дано не е така.
64
4
 
17
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
До до /50 Шопо/Това ни е хубаво на българите-винаги друг ни е виновен ....Византийците,турците,немците,руснаците,сега американците...Само ние сме невинни...
63
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Словесни *** на оскотяли егоистиХляб и зрелища.Хляб няма - остават зрелищата.Самоубийци...убити...пребити...И сюрия експерти....душевни онанисти...сеирджии на хорското нещастие...докато и те не станат част от статистиката.Болен народ...болна работа
62
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Законодателната,съдебна и изпълнителна власт явно не си вършат работата добре след като наркотиците стават все по голям проблем ! Дали някой няма интерес от това положение ?
61
0
 
33
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Защо не потърси отговорност от тези дето с зарибили и продават наркотици на децата?Защо не пита власт имащите как точно се борят с нарко трафика?
60
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой му е помогнал? Ако знаете колко лесно се изллиза от болница. Никой не ви спира нито да излезнете, нито да влезнете, нито ви задават въпроси.
59
2
 
30
 
! Отговори
LosHo преди 6 години
според мен момчето е било на амфетамини или на тези нови синтетични дроги, които много бързо водят до шизофринии, паранои и подобни.... Въпреки това, въпроса за секатата трябва да се проучи ! Не знам до кога държавата ще спи!Голяма трагедия за семейството. Лека му пръст!
58
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно момчето е имало проблеми, но в България на такива хора трудно се помага, по-скоро идват фаталния край. Жалко млад човек. В училище се зубри куп излишна баластра, но няма адекватна подготовка за живота, да се говори за важните и актуални опасности от професионалисти. Говоря на детето ми от 3-4 г. за алкохол, цигари, наркотици, енергийни напитки. Общуване и обичайте децата си, говорете с тях.
57
6
 
17
 
! Отговори
до /50 Шопо/ преди 6 години
А що се касае до придружаването и дума не може да става - като станат зулумите извъртат всячески! Те дори информация на близките не дават относно състоянието на такива болни, какво остава да ги придружават в отделението! Пращат охраната да каже, че щом не са в моргата значи са добре. А в други отделения пък началника на отделение дори дава служебни бележки само на един близък, с които го пропускат на свиждане от входа на болницата. Като няма камери в болниците така ще е!
56
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България... държава-зверилник!
55
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Погледнете фейса на този баща - активен участник в София Запад...Има ли нужда от обяснения какво е това?
54
7
 
9
 
! Отговори
Жалко преди 6 години
за младото момче, но народът казва каквото търсил, това и намерил.
53
2
 
16
 
! Отговори
по коментарите им преди 6 години
Ще ги познаете!Злобни....т*пи...грозниОзверяла тълпа !
52
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТКАРАЛИ СА ГО С ЛИНЕЙКАТА И СА ИЗХВЪРЛИЛИ ТРУПО ЗА ДА НЕ ГО ОТНЕСЕ ПИРОГОВ И ДА НЯМА ИСК ! :DНО КЕЛЕМЕНЦЕТО Е ВИНОВНО !!!!
51
5
 
6
 
! Отговори
Кид Шелин преди 6 години
До ПенсионерИ Станишев,пропусна Станишев...
50
5
 
6
 
! Отговори
Кид Шелин преди 6 години
До ПенсионерИ Станишев,пропусна Станишев...