Бащата на самоубилия се Калоян пита: Кой му помогна да избяга от "Пирогов"?

Родителите ще търсят отговорност от лечебното заведение
Обновена: 30 окт 2017 07:53 | 30 окт 2017 07:53, Петя Славова
191

Самоубилият се 18-годишен Калоян, който преби медицинска сестра в "Пирогов", не е избягал сам от лечебното заведение, категоричен бе неговият баща пред Bulgaria ON AIR.

"Краката и ръцете му бяха завързани с каиши за болничното легло, тъй като беше неадекватен. Невъзможно е след като беше обявен за национално издирване никой да не е забелязал бягащо по улиците момче с тениска и къси панталонки при тези ниски температури", отсече Иво Милев.

Още по темата

Той е категоричен, че за пръв път хваща сина си да употребява наркотици, а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати и при всяка вероятност секта стои зад агресивното му поведение.

Бащата на Калоян разказа, че през последната седмица младежът се е държал неестествено. Спрял е да тренира и да се вижда с приятелката си.

"Опитах се да разговарям с него, но беше неадекватен. Никога не съм имал подозрения, че употребява психотропни вещества, тъй като той не е бил проблемно дете и спортуваше бокс от години", посочи още той.

Родителите са категорични, че ще търсят отговорност от "Пирогов", тъй като смятат, че не е възможно Калоян сам да се е развързал и избягал.

Същевременно нападнатата медицинска сестра Стефанова продължава своето възстановяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
6
 
42
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Момчето неадекватно,бащата не подозира,че употребява наркотици...Момчето буйства,бащата си отива в къщи ,а не остава като придружител...Момчето качва сектантски материаливъв ФБ ,бащата нищо не подозира...Е ,какъв родител си ти ,бе човек???!!!
48
14
 
10
 
! Отговори
Пенсионер преди 6 години
До Анонимен 40 Ммм, да! Религиите и комунистите нанесоха най големи поражения на човечеството.
47
4
 
28
 
! Отговори
Аз не знам кой... преди 6 години
.. е помогнал на Калоян да се отвърже от леглото. Но знам кои са хората, които не са били до него в този критичен момент...
46
2
 
4
 
! Отговори
до 34 преди 6 години
Стига си словоблудствал. Като гледам колко скакалци прииждат...
45
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Изглежда пак убиха . Много неясен случай и пак са замесени хора от пирогов! Вече трябва да се намеси премиера и да ги спре тези хора там!! !
44
4
 
48
 
! Отговори
Митев преди 6 години
Доколкото разбрах близките са си тръгнали " за да не го дразнят",( а им е било предложено да останат при болния) !!! Значи : легнали са си спокойно да спят и после някой им виновен. Остава да кажат, че сестрата САМА се е пребила. НОРМАЛНИТЕ родители остават при леглото на болния. През нощта не може да има повече от една сестра и един лекар. Думите на бащата си е висша форма на наглост!!!
43
6
 
43
 
! Отговори
Питам преди 6 години
Как не се намериха едни родители на крими герой да кажат : Да , детето ни е виновно.От нашето гардже по хубаво няма.Всички са много добри деца.Кого ще съдиш бе майна , господ вече осъди.
42
1
 
11
 
! Отговори
Dostoevski преди 6 години
A za6to nikoi nikoga ne se izkazva otnosno tiq bokluci koito prodavat neobezpokoeni i zakrilqni ot mestnata policiq -drogata. Mnogo e prosto lesno vi e da komentirate gluposti. Za6to nikoi ot vas ne se zamisli 4e utre tova moje i da e va6eto dete?. Neka vseki da stane aktiven u4astnik za spiraneto na razprostranqvaneto na drogata. Prosto signaliziraite vseki pat kogato gi vidite pred u4ili6tata, po zavedeniq i tehnite si bardaci.
41
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
САМОУБИЛ СЕ Е ДРЪНЦИ ;DЧЕ УМРЕЛОТО Е ВИНОВНО ВИНОВНО Е!!!НО , ЧЕ Е ПУКНАЛО В ПИРОГОВ И СА ГО ИЗХВЪРЛИЛИ ТРУПО МУ И ТОВА Е ВЕРНО :DКОЙ ЗНАЕ КАКВО МЕЛЕ Е БИЛО И ПРИ САМОЗАЩИТА Е УТРЕПАНО ЗВЕРЧЕТО ;D----------ВСИЧКО Е ЯСНО! НО НЯМА ДА ВЗЕМА СТРАНАТА НА ЗВЕРЧЕТО ЩОТО ТО Е АГРЕСОРА :D
40
3
 
28
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Поредният неадекватен "родител"......
39
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От интервюто което гледах оставам с впечатлението че момчето е имало психоза на религиозна тематика, като е имало нужда от психиатрично лечение
38
1
 
41
 
! Отговори
Бог да прости това м преди 6 години
Но един поглед във фейса му е достатъчен, за да се преоценят твърденията на бащата. Покойният не е бил боксьор, а фитнес-маниак, няма нито една снимка с боксови ръкавици на ринга, само от фитнеса. Приятелите му са 90% негови копия, дуещи се анаболни типове, гарнирани с нагло изглеждащи млади дами. Основна дума - "машина". Останалото са снимки с библейски цитати и мътни закани към другите на шльокавица, "Бог" е някаква метафора на самия Калоян.Симптомите са ясни, било е въпрос на време..
37
10
 
9
 
! Отговори
До 38 преди 6 години
Не дай боже да влезеш в болница.Не ти го пожелавам,но влезеш ли веднъж,полежиш ли и ще спреш да се запитваш.А умниците с пр.остотиите подолу явно и те си падат по ,,хубавото"-малко мозък-много ,,умни"приказки.Ще я ,,оправите" България вие -съвсем!!!
36
2
 
46
 
! Отговори
nina преди 6 години
Стига с тази марихуана,това момче се е направило с някави синтетични ***.Ако се беше напушил с марихуана,нямаше да го избива на бой и агресия.
35
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ами тежко му е доколкото мога съчувствам му , но не разбирам защо все търсят вина у други хора и докога с това нахалство , той не разбрал какво се случва със синът му от доста време(понеже не се става за ден наркоман) оставил го в болницата при това с индикации че не е добре работата дразнило го присъствие на персонал незнам си к'во си ми да си го пази бащата да си спи там при него кво обвинява че някой го развързал помогнал му и какво ли още не заговор срещу тях от всички, дори не се извини на
34
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Същото запитах и аз , още оня ден. Този Пирогов да не е гробище, и само една мед.сестра ли е имало, къде е била охраната, тези заключени врати на изхода не са ли предпоставка за проблеми при необходимост от евакуация , или СОД- аджията си е гледал мача и е жулил бири .
33
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някаква нова дрога има, това е цялата работа......
32
18
 
32
 
! Отговори
Борес с Корупцията преди 6 години
Много бързо решихте че се САМОУБИЛ.Нещо разследване да е имало, резултати от разследване ?За мен е убит от бялата мафия и от дилърите на Суджука. За да не се разприказва за каналите за амфети и продажбата им в близост до училищата.
31
16
 
41
 
! Отговори
Селянин преди 6 години
До СофиянецЗа да дойда в София трява да ми плащат София е една смрадлива дупка Живея си на село в триетажна къща със голям двор и голямо зло куче в двора, а ти си дрънкай колко си успешен. Чакам нова година и отивам в Гърция за празниците.
30
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На първо място са виновни родителите заради нулевото възпитание което са му дали. Те може и да не знаят какво значи тази дума... Второ няма значение дали е секта или не, доказано е че религията промива мозъци, понеже човек има нужда да вярва в нещо, затова други се възползват от това. Трето тревата 100 процента е била синтетична, най-вероятно поливана с амфетамини...