Бащата на самоубилия се Калоян пита: Кой му помогна да избяга от "Пирогов"?

Родителите ще търсят отговорност от лечебното заведение
Обновена: 30 окт 2017 07:53 | 30 окт 2017 07:53, Петя Славова
191

Самоубилият се 18-годишен Калоян, който преби медицинска сестра в "Пирогов", не е избягал сам от лечебното заведение, категоричен бе неговият баща пред Bulgaria ON AIR.

"Краката и ръцете му бяха завързани с каиши за болничното легло, тъй като беше неадекватен. Невъзможно е след като беше обявен за национално издирване никой да не е забелязал бягащо по улиците момче с тениска и къси панталонки при тези ниски температури", отсече Иво Милев.

Още по темата

Той е категоричен, че за пръв път хваща сина си да употребява наркотици, а в последно време във профила си във Facebook е почнал да качва множество религиозни и библейски цитати и при всяка вероятност секта стои зад агресивното му поведение.

Бащата на Калоян разказа, че през последната седмица младежът се е държал неестествено. Спрял е да тренира и да се вижда с приятелката си.

"Опитах се да разговарям с него, но беше неадекватен. Никога не съм имал подозрения, че употребява психотропни вещества, тъй като той не е бил проблемно дете и спортуваше бокс от години", посочи още той.

Родителите са категорични, че ще търсят отговорност от "Пирогов", тъй като смятат, че не е възможно Калоян сам да се е развързал и избягал.

Същевременно нападнатата медицинска сестра Стефанова продължава своето възстановяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


191
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
53
 
! Отговори
преди 6 години
Родителите да търсят отговорност от себе си,а не от Пирогов!
28
8
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бщата тоже е наркоманец.Познавам ги по изражението на лицевите мускули и воднистия поглед.
27
28
 
26
 
! Отговори
Гербераст Столичанин преди 6 години
Зимам 5 к заплата, още 3 к от бонуси и 4 к от комисионни.По цял ден си клатя краката в Общината и чакам сега да ми назначат новата секретарка да я опъна на дивана.Да са живи и здрави Бойко, Цветан и Кака Данче.Да управляват още 100 години.
26
22
 
23
 
! Отговори
Софиянец преди 6 години
Ако си бяхте останали на село това нямаше да се случи,урока е не идвайте в София оставете ни да дишаме спокойно.
25
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Момчето е предложило на сестрата 300 кинта за да го отвърже, защото не му е удобно като е вързан. Cестрата го е отвързала. Тия същите хвърлят и пачки на Aло измамниците. Сестрата вместо да си седи в къщи да си гледа внуците ходи на работа сигурнo е на 60 години поне. Виновна е държавата, сектата, сестрата, пенсионната реформа. Момчето е жертва на секта, наркотици и трафик на хора и неадекватно медицинско обслужване.
24
8
 
26
 
! Отговори
Крети преди 6 години
Като гледам какво са писали капацитетите дотук , май само две три смислени мнения прочетох. Май повечето умни Българине не са вече в България. ТИКВАН АГА за едно е прав по голямата часто от МАТЕРИАЛА НЕ СТАВА.
23
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДО ЕВРОЦЕННОСТИ - Пфу! Плюя на Вашите "ЕВРОЦЕННОСТИ"!!! Позьор!
22
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин е виновен.
21
3
 
71
 
! Отговори
Пепо преди 6 години
Лека му пръст на момчето! Да извинява таткото, но сами родителите са си виновни!!! Просто да повярваш как момчето едва ли не за 24 часа е попаднало в секта, започнало да употребява марихуана, вкарват го в болницата, и докторите го отвързват, че да започне да ги бие. Как така родителите нито за миг не търсят вината в себе си, а другите им виновни?
20
5
 
34
 
! Отговори
ЕВРОЦЕННОСТИ преди 6 години
НАРКОМАНЪТ БИЛ БОКСЬОР, ЗАТОВА ПРЕБИЛ СЕСТРАТА.АЕ ТОЗИ НАГЛЕЦ ПОНЕ ДА ОТИДЕ ДА Я ВИДИ.ГОСПОД МУ Е ДАЛ ВЪЗПОЖНОСТ САМ ДА СИ ПРОИЗНЕСЕ ПРИСЪДАТА И САМ ДА Я ИЗПЪЛНИ.
19
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен "Лъже на поразия.Само като разбрах,че са го оставили в болницата и са си тръгнали веднага ми стана ясно,че просто искат да го разкарат.... " Как точно го разбрахте?! Вие интервюто с бащата и шефа на Пирогов гледахте ли го ВНИМАТЕЛНО?! Къде видяхте /чухте родителите му да не го искат? В токсикология не се допускат придружители, освен в много сериозни случаи! Това, което излезе вчера в медиите няма общо с фактите, както се разбра! И Д-р Балтов го потвърди!
18
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ееее ,. Бива ли толкова наглост ?????
17
4
 
39
 
! Отговори
лошо преди 6 години
Поредните провинциалисти който са оставили детето си без надзор и самотек а сега търсят под вола теле...
16
8
 
74
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Наглоста няма граници.Защо не стоя до сина си като е бил в нужда а го захвърли и избяга.Защо прехвърли семейните си проблеми на обществотоЗАЩО НЕ СЕ ИЗВИНИ НА ПРЕБИТАТА СЕСТРА ПОНЕ ТИ.Нагляр до безкрай
15
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 15 Во, во...именно от тоя Бог ни е страх. Сега заради него това момче го няма вече на белия свят.
14
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудя се, ако не се бе самоубил, дали изобщо щеше да получи някакво наказание от импотентната ни съдебна система. Май е направил услуга на обществото, като го е освободил от присъствието си. Някога Хитлер такива подобни не ги е чакал да се самоубиват, ама това е друга тема.
13
7
 
32
 
! Отговори
Крети преди 6 години
Най-добрата ми приятелка е дръпнаха при СВИДЕТЕЛИ НА ЙЕХОВА покрай малоумния и мъж Германски-*** , просто не можеше да бъде контролирана и да и бъде повлияно по никакаъв начин. Просто ми каза НЕ МОГА ДА ГОВОРЯ С ТЕБ ТИ НЕ СИ ОТ МОЯТА ЦЪРКВА. Смени си телефона и от тогава не съм е виждал. Така че недейте да пишете глупости , нивото на много от драскачите тук е много ниско или са на заплата при някоя секта.
12
16
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Засрамете се, хора! Вярно ли сте убедени, че не може да ви сполети подобна трагедия - дете, внуче, скъп за вас човек да има проблем с някакъв вид зависимост или психично заболяване?!? Като богоизбрани ли се изживявате?! Страх от Бога нямате ли?!Светлина и покой на душата на това момче!
11
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Туй полудялото наркоманче добре че не е убил някой невинен човек. Историята завършва добре.
10
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Слабото чеене на сестрата го е пуснала. Накрая за последно в живота си е направил нещо разумно.

Спонсорирани публикации