Битата сестра в "Пирогов" е стабилизирана, ще я оперират

"Няма как да се следи всеки пациент", коментира зам.-шефът на болницата
30 окт 2017 13:24,
7

Стабилно е състоянието на медицинската сестра от "Пирогов", която бе пребита от 18-годишния Калоян, който избяга от болницата и по-късно бе намерен мъртъв.
Още по темата

Тя има черепно-мозъчна травма, с фрактура на лицевите кости и мозъчно сътресение е. Най-вероятно днес ще бъде оперирана.

"Когато имаме агресивни пациенти допълнително се предупреждава охраната. Имаме и такива, охранявани с полиция, но по-голямата част от хората, хоспитализирани тук, са съвсем нормални. Мерки се взимат за всеки конкретен случай", каза пред репортера на Bulgaria ON AIR Михаела Карабельова зам.-директорът на "Пирогов" проф. д-р Николай Габровски.

"Темата за насилие над лекари е доста актуална. В "Пирогов" с доста голям процент от пациентите трябва да се внимава. Има по-засилени мерки за сигурност. Вече има и паник бутони и се надявам те да бъдат от полза", каза още д-р Габровски.

По-рано пред Bulgaria ON AIR бащата на 18-годишния Калоян постави въпроса кой му е помогнал да избяга и кой го е развързал. В отговор д-р Габровски каза, че "Пирогов" не е болница, в която пациентите да се задържат принудително.

Според него охранителите са действали адекватно и не може подобна ситуация да бъде предотвратена.

"Няма как да бъде следен всеки един", категоричен е зам.-директорът на "Пирогов".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Да ви кажа честно не ми прилича нито на боксьор , нито на манекен . Има вид обаче на психично неуравновесен . Мир на праха му . Просто изказвам мнение .
6
0
 
0
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Смятам че като кадър точно на това отделение доста им е набивано в главите , че такива хора са непредвидими . Никой не може да каже с точност как наркотика ще въздейства на мозъка . Ето защо не вярвам на бащата , че е от секта това което се случи . Ако е бил под влияние на секта то с него ще можеше да се разговоря , преговяря и щеше да има вариант за въздействие .
5
0
 
3
 
! Отговори
Неа преди 6 години
Бащата твърди че има клип на вързания си син . Може сам да установи дали е могъл да се отвърже или някой го е отвързал . Една ли мед.сестра с опит ще тръгне от милост да го отвързва . Тя на ден има сигурно по 5-6 такива предрусали , вързани и с желание да ги пуснеш ...
4
0
 
1
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Моята логика е следната : Точно пребитата медицинска сестра /дълбоко и се покланям/ е отвързала / милостиво ...но в нарушение на професионалното поведение и правила/ дрогироното момче . В противен случай ,трябва да се издири престъпника убил не отцелелия срещу наркотрафика Калоян !!!
3
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А ВИЕ НЕ СЛЕДЕТЕ ВСИЧКИ СЛЕДЕТЕ ТИЯ ДЕТО СА ПРИЕТИ С ПСИХОТРОПНИ ВЕЩЕСТВА КЪДЕ СА ЗАПИСИТЕ ОТ КАМЕРИТЕ КАК СЕ Е РАЗВЪРЗАЛ ПАЦИЕНТА МАЙ САМИ СТЕ ГО РАЗВЪРЗАЛИ И ТОЙ Е НАПАДНАЛ СЕСТРАТА И СТЕ ГО УБИЛИ А ТЯЛОТО СТЕ ЗАХВЪРЛИЛИ ОТ КАРДЦИ НА ПЛАЦЕНТА ВСИЧКО МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА
2
1
 
2
 
! Отговори
toi преди 6 години
До АнонименМалко ли си ***?
1
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако съм на мястото на сестрата, бих заявил, че не искам да се оперирам в болнично заведение на мафията, та да не ми е за последно..