Сестрата на Борисов: Проф. Петров, дръжте се! Да си началник е временно

Да се научим да пазим професионалистите, защити тя министъра в оставка
Обновена: 1 ное 2017 09:46 | 1 ное 2017 09:32, Петя Славова
101

Сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова защити вече бившия здравен министър проф. Николай Петров, след като той подаде оставка поради обвинения в роднински назначения.
Още по темата

"Професор Петров го познавам като пациент. Имах много тежка диагноза и лекарите реагираха много бързо. Искам да благодаря на целия екип, който ме оперира. Трябва да се научим да пазим добрите професионалисти и хора – тези, които приемат състоянието на пациента като своя емоция, а проф. Петров е точно такъв", посочи Иванова.

Тя сподели пред водещата на "България сутрин", че не може да коментира решенията на брат си в професионален аспект, тъй като излизат от нейната компетенция.

"Професор Петров, просто се дръжте! Толкова много пациенти дължат живота си на Вас! Да си началник или министър е временно", категорична бе д-р Иванова пред Bulgaria ON AIR.

Сестрата на премиера обясни, че най-тежкият момент за нея, по линия на позицията на брат ѝ, е бил, когато закрили болницата, за която работела преди 15 години.

"Останах без работа. Тогава брат ми беше кмет. Намерих си работа в общинска болница, но веднага ме попитаха дали той не ми е помогнал, за да започна. Аз съм медик, който е учил за това, кандидатствал е и е намерил работа по специалността си. Ако си бях останала вкъщи пък щяха да ме питат как се издържам", разказа д-р Красимира Иванова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджук Паша пак невинен, пак няма да подава оставка, чист като капка герберска пикня....
56
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Депутат от ГЕРБ е съдружник във ф-*** ""Юнион ивкони",чиито автобус катастрофира онзи ден крй Ямбол.Същата фирма има 29 акта за нарушения,но въпреки това вози хора и не за пръв път прави катастрофи.Айде сега да видим има ли чадър над депутатската фирма?
55
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
проф.Петров дръжте се за суджука на брат ми.Той ще ви спаси и ще ви даде още обществени поръчки. Не се притеснявайте проф.Петров всичко ще се замете и ще се оправи.Брат ми ще поговори и с прокурорите.Дръжте суджука на брат ми проф.Петров
54
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ВРЕМЕННО ,НО ТВЪРДЕ ПАГУБНО ЗА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ. УМНИ ХОРА МНОООГО ,НО ДАЛИ ВСИЧКИ СА ТАКА АЛЧНИ И ЛАКОМИ КАТО Д-Р ПЕТРОВ ,И НЕГОВИТЕ ЗАЩИТНИЦИ.НАЛИ ТОЧНО ТАЗИ ЛАКОМИЯ СЪСИПА БЪЛГАРИЯ И ПРАТИ МЛАДИТЕ, УМНИТЕ И БУДНИ ДЕЦА ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ ,ЗАЩОТО ТУК НЕ СЕ ЖИВЕЕ С ТАКИВА АКУЛИ !
53
1
 
37
 
! Отговори
Даскала преди 6 години
Каката на Бойко изглежда и харесва ситуацията в страната и затова застава на страната на крадеца!Това са роднините ,защитават те защото тяхната мрежа е част от мафията обхванала България!Борисов е много слаб премиер и никой не очаква от него , че ще се залови да скъса с шуробаджанащината!За борба с корупцията на него и на ум не му минава да направи нещо!Според него вероятно който е на власт трябва да краде , затова си е избрал главен прокурор по свой образ и подобие!
52
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наглостта,дебелоочието и чувството за безнаказаност са пуснали пипалата си освен във всички етажи на валастта,вече и в роднините им.Корупцията се превърна в законен начин на управление,а липсата на адекватна съдебна власт бетонира статуквото и ни превръща в джунгла,в която силните на деня мачкат и грабят с всички средства,без да има кой да им се противопостави.
51
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Да си началник е временно " каза сестрата на вожда . Временно ,временно колко да е временно .... вече 10 години мутри на власт . Ако мога да перефразирам старата комунистическа мантра "Тая власт с кръв ( с неразкрити поръчкови убийства )сме я взели и с кръв ще я дадем "
50
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дръжте се корумпета!Има кой да ви защити.
49
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много съжалявам, 2009 гласувах за тези крадци ГЕРБ.
48
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Главният суджук на републиката"....хаха това е готино
47
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше по-умна,щеше да си замълчиш.Защото подкрепата за корупцията е като участниците в нея-и тоя,който дава и тоя,който взема са еднакво виновни.Това е началото на края за"Непобедимите"-3.
46
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
г-жо сестрата на , да, вас приближените ви лекуват бързо и качествено ,любезно и грижовно ,но за обикновенния човек изобщо не е така - Майка ми и Баща ми умряха на по 60г в мизерия,унижение,болка и подигравки !
45
0
 
21
 
! Отговори
До 49 преди 6 години
До СТРАНДЖАТААми, че то става въпрос за времето, когато НЕ Е бил министър. Отново на държавна болница, съдействащ на зет си (дори и без брак) да печели поръчки за милиони.Предполагам, че и зетя е само фиктивна фигура във фирмата, а приходите от нея отиват при въпросния екс министър.Да позная ли и защо все още нямат официален брак с дъщеря му? Точно, заради такива като теб...да ги оправдават, че уж не се по знавали.Айде, стига герберски обяснения! Писнали са ни!
44
0
 
8
 
! Отговори
Бандит преди 6 години
Да видиш ти.,...
43
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СТРАНДЖАТАА бе той не е бил тогава министър, ама е бил шеф на военна болница, а дъщеря му е била главен секретар в министерството демек заместничка на Москов.
42
0
 
12
 
! Отговори
пипи лянка преди 6 години
Алу, да не сме българи, да ми лееш измишльотуни. Айде знаем се и кое, и как става у бегето
41
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според премиерската сестричка,щом е специалист му е простено да краде,да захранва близките си с поръчки за милиони и да не подлежи на съдебно преследване.Сестричке,и брат ти ли така постъпва?Ти само за удоволствие ли работиш?Казваш ли ни,че кражбите и корупцията,щом си на власт са законни?
40
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз такованката ,да питам де ? Какво стана със снимката на Икебаната ,дето била Нинова ?
39
17
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Когато момчето е спечелило конкурса... - "мнимият му дядо /нямат брак/ още не е бил министър... - още нещо?...
38
0
 
17
 
! Отговори
Дон преди 6 години
До СТРАНДЖАТАЗащо не участва зет му по поръчки в други болници ,а само в тази?Има още двеста болници,като е толкова добър с офертите не би имал проблем.Така се изгражда мафията на белите якички...когато другите са виновни с най голямата строгост на закона,когато наште крадат всичко е законно.