Сестрата на Борисов: Проф. Петров, дръжте се! Да си началник е временно

Да се научим да пазим професионалистите, защити тя министъра в оставка
Обновена: 1 ное 2017 09:46 | 1 ное 2017 09:32, Петя Славова
101

Сестрата на премиера Бойко Борисов д-р Красимира Иванова защити вече бившия здравен министър проф. Николай Петров, след като той подаде оставка поради обвинения в роднински назначения.
Още по темата

"Професор Петров го познавам като пациент. Имах много тежка диагноза и лекарите реагираха много бързо. Искам да благодаря на целия екип, който ме оперира. Трябва да се научим да пазим добрите професионалисти и хора – тези, които приемат състоянието на пациента като своя емоция, а проф. Петров е точно такъв", посочи Иванова.

Тя сподели пред водещата на "България сутрин", че не може да коментира решенията на брат си в професионален аспект, тъй като излизат от нейната компетенция.

"Професор Петров, просто се дръжте! Толкова много пациенти дължат живота си на Вас! Да си началник или министър е временно", категорична бе д-р Иванова пред Bulgaria ON AIR.

Сестрата на премиера обясни, че най-тежкият момент за нея, по линия на позицията на брат ѝ, е бил, когато закрили болницата, за която работела преди 15 години.

"Останах без работа. Тогава брат ми беше кмет. Намерих си работа в общинска болница, но веднага ме попитаха дали той не ми е помогнал, за да започна. Аз съм медик, който е учил за това, кандидатствал е и е намерил работа по специалността си. Ако си бях останала вкъщи пък щяха да ме питат как се издържам", разказа д-р Красимира Иванова.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
27
 
! Отговори
Хелуин.. преди 6 години
Тиквеници и баджанаци от всички ведомства, самоназначавайте се!///
16
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Разбира се че е така.Голяма смелост и силен характер на Проф.Петров да слезе от дървото и за запази човешкото в себе си.
15
0
 
20
 
! Отговори
инцест преди 6 години
Фанатичния стремеж на тези от герб към шуро-баджанащина, за да не пуснат кокала на властта, натрапчиво ги кара да се женят само помежду си. По роднински, така да се каже. Което пряко води до кръвосмешение (инцест). За това трябва да ги стерилизират. Да им се отнеме възможността да зачеват деца. На които след време психиката ще им се окаже деформирана. С други думи, ще се кълнат във вечна вярност към пожарникаря.
14
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПФУ, ТОЯ ГОСПОД СЛЯП ЛИ Е, ЗАЩО НА ЖЕНИЦАТА ТРЯБВАШЕ ДА Й ДОЙДЕ ТУМОР НА ГЛАВАТА, ПРИ ТОВА ЛЕЧИМ...ТРЯБВАШЕ ДАДОЙДЕ В ГЛАВАТА НА МАЛКОТО БРАТЧЕ, И ТО НЕЛЕЧИМ, НО ДА ИМА ВРЕМЕ ДА СИ ПРЕОСМИСЛИ ЖИВОТА И ДАЛИ С ОТКРАДНАТИТЕ ОТ БЕДНИТЕ И БОЛНИ БЪЛГАРИ МИЛИАРДИ МОЖЕ ДА СИ КУПИ ЖИВОТ
13
0
 
26
 
! Отговори
Обективно преди 6 години
погледнато, ген.Тонев, беше много по-голям професионалист от проф.Петров. Тонев колко години беше шеф на ВМА и успя да източи от там не някакъв пиклив милион и половина, а цели СТО милиона. В сравнение с него, този професор е аматьор, обаче историята и на двамата от тук на сетне е една и съща. Завеждаме им гръмки дела в съответствие с общественото мнение и медийния шум, после медиите и обществото зяпват друг скандал, втори, трети...50-ти. А ген.Тонев и проф.Петров, в сянката харчат "спестеното".
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И аз имам проблем - не мога да си намеря работа, защото нямам брат на власт!
11
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сестрата на Борисов: Проф. Петров, дръжте се! Да си началник е временноТова го кажи на брат си, щото ...
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 10 Та корко репресираните в България?Някъде около 6 000. И репресираните започнаха да се увеличават като активнити борци.колкото повече време минава толкова повече стават.Най-репресирани са бившите партийни секретари и бившите комунисти,които сега са най-големите антикомунисти
9
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боже, колко мъка има по тоя свят! Сестричката на Боко, обяснява как останала заради него без работа и въпреки, че никой не я пита, тя да си каже, че той не и е намерил друга работа. Ми то е ясно, че не е, той винаги е игнорирал семейството си заради Родината.Ето и сега, изгони професионалиста, въпреки, че спасил сестра му.Сега ще има три седмици медийно ихооо, и после - тихооо... щерка му ще си харчи изцедените от бюджета пари за "здраве".Какво стана с предишния шеф на ВМА, ген.Тонев и 100млн
8
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
#10Темата е за професор Петров ,а не за БКП -БСП ,давай по същество ,стига с тази демагогия за комунистите.
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е да де ама някой помнят как Плевнелиев го назначи за шеф на ВМА .Ако проф.Петров имаше морал нямаше да приема това назначение.Колко специалисти напуснаха ВМА заради него?
6
25
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От 1944 г. та до днес БКП-БСП се занимава само с интриги и доноси. Затрила е физически и морално стотици хиляди хора . Всичко хубаво в България е унищожено от тази ретроградна партия .
5
2
 
34
 
! Отговори
Веселин преди 6 години
Това че е голям медик ,не му дава право да краде........то и аз съм "специалист",ама това няма да ме оправдае в съда.......
4
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да си на власт наистина е временно. Временно сме и на този свят, но Шайката краде като за безсмъртни! Обясни го на брат си, ако обичаш! Все пак си медицински работник и добре го знаеш.
3
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще пророня сълза !
2
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Професор Петров го познавам като пациент" Ама, тя не беше ли акушер-гинеколог?
1
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цола Драгойчева, Мара Малеева Живкова не са ли казали нещо и те?! Днес, вече се излагате. Типично