Плевнелиев остави Юлияна в миналото, смени я Деси Банова

За синоптичката пък той е прекрасният човек, когото срещнала
Обновена: 8 ное 2017 15:49 | 8 ное 2017 15:27, Камелия Цветанова
216
Плевнелиев остави Юлияна в миналото, смени я Деси Банова
Снимка: БТА, архив

Уж всичко било на шега, пък после станало сериозно. Така са се развили събитията в личния живот на президента (2012-2017) Росен Плевнелиев и на синоптичката на Нова телевизия Деси Банова, твърди "168 часа".

Ако се наблюдават стъпките от последните месеци на Плевнелиев и Деси Банова, ще се види, че те съзнателно или не подготвят почвата за разкриване на своята връзка.

Още по темата

Съседите им ги виждат на улицата, в магазина или пред домовете, където живеят. Просто няма как подобна новина да остане скрита дълго. Точно заради това влюбените решават да се подготвят за медийното цунами, което ще се вдигне след осветяването на романтичната история.

На 9 октомври пред "24 часа" президентът Плевнелиев обявява, че семейната му връзка с Юлияна е вече минало. Първата дама нито веднъж не се появи на официална церемония по време на президентския мандат на мъжа си. Още тогава жълти издания се бяха активизирали да съобщават, че двамата отдавна не живеят заедно, а жестоката семейна трагедия, която ги сполетя, още повече ги е отдалечила един от друг.

Юлияна Плевнелиева запази обичайното мълчание за случващото се в живота й. Плевнелиев също спазваше дистанция с журналистите, когато се опитваха да нахлуят в личното му пространство.

Но настъпва моментът бившият държавен глава да говори за развода си:"Съзнателно пазех своя личен живот от прекалена публичност. Знаех, че българският народ очаква от своя президент да работи денонощно и посветено, а не да присъства ежедневно в булевардните хроники. Истината е, че моят брак със съпругата ми Юлияна е минало. Живеем разделени повече от година. Процедурата за развод по взаимно съгласие отдавна е в ход, като документите са в съда.Оставаме добри приятели и посветени родители, действаме и мислим изцяло в интерес на децата. Но пътищата ни се разделиха". 

10 дни по-късно (на 19 октомври) Деси Банова също нарушава правилото да не обсъжда личния си живот и се явява в предаването на Гала с "важна новина", както обявява самата водеща.

"Продължавам да смятам, че личният живот си е за нас, а не за прожекторите. Реших обаче да говоря пред моите приятели, защото не искам да се спекулира с темата. Повече от година и половина съм разделена с бащата на детето ми - Ивайло. Ще продължим да се грижим за прекрасната ни Йоана. Няма война и няма трети човек. Случи се вследствие на различни характери. Случва се в живота. Живеем във времена, когато сякаш съществува вирус, който удря семействата и те се разделят. Когато хармонията я няма в една връзка, е най-добре за партньорите да поемат по свой път. Не искам да бъда разбрана погрешно, но може би така е по-добре и за самите деца.Ще продължа да уважавам Ивайло и семейството му. Заедно ще вземаме всички важни решения", заявява 37-годишната Деси Банова в популярното телевизионно предаване, като в същото време прави още едно много лично признание: "Доста дълго време бях сама и не го афиширах. Но отскоро срещнах прекрасен човек. Много съм щастлива, много съм влюбена, но още всичко е в начален етап".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
7
 
35
 
! Отговори
Не я винете преди 6 години
Той е богат,цял живот ще има право на охрана и офис.Има връзки.Пък и какво му е?Много по-добре изглежда от бившият на Отварячката или Шиши.След време никой няма да помни какво е правил и какво е говорил докато е бил президент.
87
17
 
40
 
! Отговори
Става дума за пари! преди 6 години
Не вярвам да има тaкава любов, заради която тази жена би игнорирала факта, че избранникът ѝ напълно заслужено е най- презираният и най- подиграван българин за всички времена! Че е безспорен фаворит в съзнанието на хората за двете категории, олицетворяващи възмножно най-гнусното и отвратително човешко и морално падение - националното предателство и държавната измяна! Никоя любов, дори и фанатичната, не би била толкова мазохистична.че да е готова в името на чувствата на подобно изпитание!
86
11
 
49
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Ако не се виждат често, ако и плаща сметките, ако не и прави забележки за изневерите, ще бъдат едно щастливо и сплотено семейство и ще изкарат много години .Плевнелиев му личи, че е изтривалка, нито е мъж, нито политик, да не споменавам за поста президент-беше просто говорител на американския посланик в България .Така за 4 години не чух една дума за бедните българи, за разрухата на държавата, за затъването в дългове и бъдещия фалит......Жалък човечец, съжалявам го .
85
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Росен да върне рогата които получи като президент и да върни на райната си таралайна
84
7
 
29
 
! Отговори
Преси преди 6 години
Случва се, случва се всичко в този живот. И на тези по магистралите им се случва. Тези нямат никакъв морал, никакво достойнство. Тая Банова защо не се хвана с някой бояджия или зидаро-мазач - и от тях има красавци с пари ?
83
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
давам им макс 3 г.
82
8
 
13
 
! Отговори
фиданките имат рога преди 6 години
искам да видя или чуя как Розен обяснява на Дезатерова какво е международното положение на българите в международното пространство и по специялно в простртанството йкоето е международно от гледната точка на меторологичната обстановка през месец Юли. месецът през койте 31 дена Йулето има всеки божи ден имен ден.дал Деситу го е проводила да си кръцне рогцата, че два чифта си бе отгледало Роселентин, за да мое Деситу да види с ква територия разполага и какви да му рогца ашладиса фрау Десси
81
51
 
21
 
! Отговори
Зигфрид преди 6 години
Червени ***, не можете да простите на г-н Плевнелиев мъжката муантируска , антибесепарска и анти предателска ориентация.Проевропейските му и проамерикански (леко) , просъюзнически възгледи ви вбесяваха .И сега оклеветявате в личният му живот този почтен човек.Злобата ви е безмерна и е сравнима с вашето животинско. Пиша с презрение от дънотона душата си .
80
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Късметлийка , ще си ходи наляво на дясно , а пък Рошко ще си мисли че му вярваме че е мъж ! Типичен Холивудски брак .Комедията е пълна .
79
16
 
5
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
А Путин кога че топне чушлето?
78
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато само чакаме хармонията да се случи,не правим нищо,за да я има и бързаме с "присъдата",следва развод,и пак,и паки...тя никога не идва.
77
1
 
33
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
абе тая синоптичка строши шпагите на всички българи с положение и нещо различно от 200 лева в джоба ....?
76
10
 
23
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Много са симпатични... сладки са. Не обичат да са по вестниците, обаче нямат нищо против сами да говорят за себе си по жълтите предавания (то не че им други освен жълти). Мълчат мълчат и като се разприказват нямат спиране, децата бившия бившата остават приятели човека съдбите шортите ах ах ох ох Лили льох жасай жасай ньи моа повечи жасай ньи спирай иби иби пиле коте ах ти Долна *** по *** ша ми хойкаш. Сопраното високо давай
75
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този :мъжага" няма ли да изчезне завинаги???
74
10
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дали я оправя като хората...Малко флегматичен ми е ...,Десито хич не е лоша тя ами след 5 години оня няма да може да й смогне на хормоните.Тя ще си потърси някой млад палавник да и усуква матката ,Роската ще подразбете и хоп,хайде да идва номер 4
73
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ах Роско Роско като те знаем как искара пет години с тия листчета и записки в ръцете. Направо мина между капките. Банова няма да те търпи и пет минути, някой друг да ти пише бележките а ти само да ги четеш. Ще трябва някой и другата работа да ти върши. Дано и там имаш помощници / извинявай/ съветници.
72
21
 
14
 
! Отговори
sd преди 6 години
тази новина възпали руските мозъци на петата колона
71
8
 
37
 
! Отговори
Проблемът преди 6 години
Личния живот на плевнелиев не ме вълнува ни най-малко!Проблемът, идва от това че, тия постоянно ни навират плевнелиев в очите - и съществува реална опасност, да върнат това мекотело в така наречения "полтически живот".
70
13
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Две ***,едната политическа!
69
16
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чеххлъо и дъържaнкaБокллукa нa обществото