От 1 декември пътуваме без виза до Канада

Не можем да работим, но за посещения няма нужда от виза
27 ное 2017 08:52,
67
От 1 декември пътуваме без виза до Канада
Снимка: Reuters

От 1 декември падат визите за Канада. Това каза вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева.

От 16&00 часа на 1 декември българските граждани в рамките на до 6 месеца ще могат да пътуват и престояват в Канада без визи.

Още по темата

"Това не позволява работа там, но бизнес пътувания, туризъм и посещения на роднините ще е безвизово. Ако гражданите пътуват със самолет ще трябва да се регистрират на сайта на канадското министерство на външните работи", обясни Захариева пред БНТ.

"Регистрацията важи за 5 години, таксата е 7 канадски долара", обясни външният ни министър.

Захариева уточни, че по суша и море няма нужда от такава регистрация.

Министърът обърна внимание, че българските гражданите трябва да знаят, че това безвизово пътуване не им дава право да работят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
11
 
! Отговори
ДО КАЗАХ ВИ преди 6 години
МНОГО СИ ПРАВ...АЗ ГО ПИСАХ СЪЩОТО..ВИЗИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ ОТПАДАТ--ТЕ СИ ОСТАВАТ НЕ САМО СЪВСЕМ ОФИЦИАЛНО ЗА ТЕЗИ ДЕТО ИСКАТ ДА УЧАТ И РАБОТЯТ ТАМ--А ТЕ СА 90 % ИМЕННО ТЕЗИ ДЕТО ЗАМИНАВАТ ЗА КАНАДА,,НО И ЗА ТЕЗИ С ЦЕЛ ТУРИЗЪМ--НЯМА ВИЗА,,АМА ПАК ЩЕ ТРЯБВА ДА ТЕ ОДОБРЯВАМЕ,ПАК ЩЕ ЧАКАШ,ПАК ЩЕ ПЛАЩАШ ЗА ТОВА ОДОБРЕНИЕ..НЕ Е ВИЗА,АМА Е СЪЩАТА ПРОЦЕДУРА--ИДЕЯТА Е ПСИХОЛОГИЧЕСКИЯ ТЕРМИН( ВИЗА) ДА ГО НЯМА НО Е СЪЩИЯ К.У.Р..КАКВА МИ Е ПОЛЗАТА В СЛУЧАЯ,АЗ И КАТО ТУРИСТ ДАЛИ ЩЕ Е С ВИЗА ИЛИ СЪС ДРУГОТО ИМА НА
44
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
аз не рвзбрах какво толкова лошо има в сета, като паднат цените на електрониките и храните. и това за гмо е измислица, че някои храни са вече като хранителни добавки с повече витамини и минерали е лошо ? за това сме бедни и прости.
43
0
 
15
 
! Отговори
СРАМ И ПОЗОР преди 6 години
пЪЛНА ГАВРА С БЪЛГАРИНА И С ТАЗИ ***.А.Ч.К.А. МИНИСТЪРКАТА НА ВЪНШНО..СРАМ МЕ Е ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН...ПРИЕМАМЕ ИМ ГМО *** НА ТЕЗИ *** КАНАДЦИТЕ ПРАВИМЕ ГИ ГЛОБАЛНИ ИГРАЧИ И БОГАТАШИ А ТЕ НИ СЕ ПОДИГРАВАТ ЧЕ УШКИМ ЩЕ ОТПАДНАТ ВИЗИТЕ,АМА ВИДИШ ЛИ ПАК ЩЕ ТРЯБВ АДА ТЕ ОДОБРЯВАМЕ...А ЗА ТЕЗИ ДЕТО ИСКАТ ДА УЧАТ ИЛИ РАБОТЯТ ТАМ--ВЪОБЩЕ И ПО ОФИЦИАЛЕН НАЧИН НЕ СЕ ПРЕСТРУВАТ ЧЕ ЩЕ ПАДНАТ ВИЗИТЕ...ПЪЛНА ГАВРА И СРАМ,АКО ВИЗИТЕ ОТПАДАТ ЗАЩО ЩЕ МЕ ОДОБРЯВАШ ??? НАЛИ ТОВА Е ИДЕЯТА ДА НЯМА ВИЗ
42
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бг ще олекне с поне 10к народ до нова година .
41
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чудесно марионетки !Сега имате визи, но ви взеха свободата с CETA.Направихте децата си роби на глобалистката терористична мафия !
40
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Продавам червената лада и право в Канада, нема що залетели сме да ходиме в Канада
39
3
 
25
 
! Отговори
Казах ли ви? преди 6 години
Да не говорим, че тия визи трябваше да паднат, не в замяна на някакви съглашения от наша страна, а просто така - поради принципа на реципрочност!!!Както канадец може по всяко време да дойде у нас (но не и да почне работа!), същото трябва да може да направи и всеки българин в Канада.Какво направи Бойко?? Вместо да настоява полагаемото ни да ни се даде, той го "размени" срещу глупаво търговско споразумение, от което България няма никакъв интерес и никаква нужда. А честито!
38
1
 
2
 
! Отговори
браво Създателя преди 6 години
КАнада я създадохме заради проблеми с обсебване на человеци в щата до Пентагона от проникващи мизерници през останки на боен кораб тип NIBIRU 213АКо огледат е границата ще видит е къд е ми е трапнал средния пръст..
37
2
 
28
 
! Отговори
Казах ли ви? преди 6 години
Визите падат! И 7 млн. *** си помислиха, че веднага се качват на самолета, и почват работа там. Топки маринати!Счупих се да пиша по форумите преди време, че тия визи са САМО ЗА ТУРИЗЪМ. Но нямаше кой да ме чуе.Изводът какъв е: одобрихме им глупавото търговско споразумение ... в замяна на какво?!? На това, че ни пускат да отидем да погледаме как живеят .... Няма що, не кон за кокошка, а кон за мишка е тая сделка!!!!
36
2
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Всичко е една голяма лъжа -- Но ще я разберете след година две --До БГ *** !!!
35
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-който му се ходи там не му дреме така или иначе дали е разрешена работата или не. Пак ще открие начин
34
0
 
15
 
! Отговори
? към соресчета преди 6 години
Даа ,а САЩ защо ни дискриминира ,те са сключили договор с ЕС за безвизов режим ,а към нас те имат визи ,защо е тази дискриминация към българския народ и техните последователи(русофби и соресчета),защо ги считат за трети сорт !?)
33
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи,на аборигените е разрешено великодушно да отиват на екскурзия до Канада,а на американо-канадските корпорации е разрешено,без ограничения във времето и пространството,да си вършеят,както си искат и прилагат "правата си",над законите в територията,наречена "държава"!Изводът,който може да се направи е,че проф.Христов не е прав - броят на деbiлите на територията,на Територията,не е 80%,а надвишава 100%!
32
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 28Първо 100 пъти се каза, че ГМО продукти няма да се внасят, но разбира се рушняшките тролчета продължавате да го дъвчете като г*вно.Второ пенсии 150лв са в Русия и то високите.В България вече такива няма.Трето, защо да не отиде бабата до Канада?По-добре ли е да хвърли 20 бона през балкона?
31
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По-важното е, че родните стоки ще бъдат без мита за пазара в Канада, което значи, че нямат конкуренция цена/качество!
30
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За който ще пътува с влака, трябва ли да се регистрира някъде ?
29
12
 
11
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Аз не съм извънземен гей, а сто процента човек от майката земя. И няма да ранья рушняшките ***, които са на ранилка на Кремъль! Пийте по една студена вода за рефрешване на закърнялата ви мозъчна гънка!
28
20
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голямо постижение! Това беше цената за поредната слугинска изцепка, да им разрешим да си вкарват *** без контрол и да добавим още малко отровна храна на трапезата на вече тровените българи! Обясни на баба ти със 150 лв пенсия, че като си плати тока, с останалите пари може да отиде до Канада! Кажи и също да се радва на големите постижения на страната и за да и подобри живота. Същото се отнася и за младите които едвам свързват двата края! Да не се притесняват! Няма визи с Канада вече!
27
8
 
27
 
! Отговори
български ескимос преди 6 години
Ех, Канада, еех, Канада,ще продам червената си Лада,ще продам последната си риза,за билет до Монреал и виза.Българите там в Канада много са,стигнали са вече и до полюса,там са българските ескимоси,лесно се познават, те са боси.
26
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
РОМЕИТЕ ДА СЕ СТЯГАТ.ЩЕ ИМ НАПРАВЯ БЕЗПЛАТНА РЕЗЕРВАЦИЯ.