Вежди Рашидов: У нас остана това, което не става за чеп за зеле!

Творецът също е в България, за разлика от децата си
27 ное 2017 15:07,
187
Вежди Рашидов: У нас остана това, което не става за чеп за зеле!
Снимка: Bulfoto

Вежди Рашидов отбеляза, че България изнася потенциала си в чужбина, а тук остава това, което "не става за чеп за зеле".

Депутатът от ГЕРБ споделя в интервюто си за БНТ, че не съжалява, че не е министър на културата и в сегашното правителство, защото е бил на поста достатъчно дълго време.

Освен това бил настъпил период на демотивация, заради "т.нар. интелектуалци и платени протестъри", които са критикували културните му проекти като Ларгото и "Квадрат 500" в столицата. А сега същите хора били във властта на директорски позиции, подчертава депутатът.

"Обичам свободията, а не свободата. Искам да се върна към амплоато си на творец. В България никой не е свикнал да се отказва. Благодаря на премиера Борисов, защото бях до последно в кандидатурата, но имам нужда от почивка. Непрекъснато имаше дежурни, които ме обвиняваха в кражби и измами", каза депутатът.

Рашидов се похвали с предстоящите си изложби, като най-скорошната ще е по повод рождения му ден на 14 декември, където ще се изложат западноевропейски картини в живопис, както и реставрирани картини.

Специално място ще намери и платно на Рембранд. Той допълни, че му предстои изложба с лични творби по време на европредседателството, както и изложби в Люксембург и Третяковската галерия в Москва.

Рашидов осъди поведението на опозицията в сегашния парламент, но отбеляза, че ако тя продължи да се държи така "инфантилно", най-вероятно партия ГЕРБ ще управлява и след следващите избори. Той отбеляза, че общественото говорене е нехигиенично, от което е пострадал и лично той.

Рашидов сподели, че синът му не живее в България, защото дъщерите му, които са негови внучки, били тормозени в училище заради медийния образ, изграден за дядо им.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
8
 
! Отговори
ПЕТка преди 6 години
До ЧЕПаевнаексминистърът се изтъпани през глава сутринта в акомпанимент на Слави, който от вчера лъска маратонки да търси из Лондон #чeпове, тъй като в България нищо качествено не останало, включително бендът, сценаристите и балетът избегали от Кастинга за политици
138
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От пияницата Вежди Рашидов и неграмотната Тиква и Червенага баба яга Ц.Ц. самоопределила се като майка на нацията ще излезе ч е п за зеле за туй стават.
137
4
 
2
 
! Отговори
1111111111 преди 6 години
ЕДИН Е ТОЙ ГОСПОД И Е Б....................
136
1
 
4
 
! Отговори
ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ преди 6 години
Голям купон с тези коментари :-)
135
0
 
3
 
! Отговори
ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ преди 6 години
Голям купон с тези коментари 😊
134
4
 
10
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Боже, колко мъка има по този свят. А така му се иска (на сина му) да живее в България, та чак зъбите му се клатят ... както и на внучките му, де. Ама нали са репресирани от гадната преса, а да видиш ... Ще се съглася със 134, рядко *** човек. Поне да не говори. Да, разбира се по силата на противното - синът на Господин Вежди Рашидов става и вероятно работи в чужбина "че.п за зеле" което е достойно за уважение?
133
1
 
22
 
! Отговори
Спеца преди 6 години
За съжаление Веждичката е прав , че тия които останаха в България да ни управляват , не стават и за *** на зеле!От 6,5 милиона които живеят тука има поне 1,5 милиона стойностни люде , ставащи за управленци , но те не се напъват !А и тия на власт се борят за кокала , а не за народа си!Но не е вярно , че няма можещи хора , и за управленци , и за бизнес!Има и много скоро тия сикаджийски остатъци в държавната власт , ще бъдат натикани в затворите!Има хора , работещи за очистване от мафията!
132
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алкашиноо ти също спадаш към тази категория
131
1
 
22
 
! Отговори
Идиоти сме преди 6 години
То вие,защото ставате, 30 години само крадете пустиняци.Ако ставахте за нещо, тия с *** нямаше да избягат.Рибата се вмирисва от главата ако не знаете.Въобще някакъв шанс давахте ли на можещите?НЕ.Всичко е шуробаджанащина.Е как мислите да стоят и да гледат някакви *** да стоят над тях и да им управляват живота.Ами вие там сте от мутра нагоре бе
130
1
 
13
 
! Отговори
ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ преди 6 години
Благодарение на този "***" се печелят избори, частия бизнес работи и този "***" плаща данъци/ вашите заплати! НАИСТИНА след такова изказване се чувствам Ч Е П
129
3
 
14
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 6 години
Вежди Рашидов отбеляза, че България изнася потенциала си в чужбина, а тук остава това, което "не става за *** за зеле".С ГОРДОСТ МОГА ДА ПОТВЪРДЯ ,ЧЕ Е ТАКА !
128
2
 
8
 
! Отговори
ЧЕП ЗА ЗЕЛЕ преди 6 години
Благодарение на този "***" се печелят избори, частия бизнес работи и този "***" плаща данъци/ вашите заплати!
127
3
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 6 години
Логично е най големите чепове да са управляващи.
126
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 133 - МИ ВЪЗРАЗЯВАЙ СИ И СИ ПРОТЕСТИРАЙ,КОЙ ТЕ СПИРА?.АМА СИ СТОЙ ТАМ И ПРОДЪЛЖАВАЙ ДА СИ СТРОЙШ СОЦИАЛИЗЪМА! САМО ДА НЕ СЕ ДОВЛЕЧЕШ И ТИ НА САМ ....
125
0
 
12
 
! Отговори
:) преди 6 години
Да не забравяме, че и г-н Рашидов е тук. :)
124
0
 
9
 
! Отговори
Аха преди 6 години
И п*л*у*ж*е*к ли е цензурирана дума тук?
123
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** ние никога не сме разбрали нали!!Те всички ни обичат но така за да ни подразнят просто ни обиждат,еми нали сме дебилни селяни и чепове не разбираме бе,аз ако ти кажа че си гов,,до ти да не помислиш че това имам впредвид,не бе мисля си че си принц,но ми е по-приятно да те нарека гове..до.....
122
5
 
18
 
! Отговори
Аха преди 6 години
Рядко *** човек, доносник, побутван през комунизма и *** лижещ задните части на силните на деня през демокрацията. Каквото и да каже такъв безпринципен човек не е достойно за публикация (било то и в пропаднал сайт като днес). Но нали му промоутирахте изложбата, така че хонорарът е изкаран.
121
0
 
3
 
! Отговори
Искам да се намери , преди 6 години
журналист,който да напише статия като например;КОЙ УПОРТЕБИ БЪЛГАРО МОХАМЕДАЛИТЕ;т.е помаците за тяхната игра визирам случката Вълневи -тв БИТ,визирам Люба Кулезич.Но някой правил си е сметка колко помаци под един или друг повод влязоха като фактор /повечето случай негативен/в продължаващия преход.Ако любобитатвате мога да Ви избоя много предатели
120
13
 
6
 
! Отговори
Секиш Мекишеф преди 6 години
Скотовете не разбраха, какво точно иска да им каже Веждито..! Ми така е, с ,,матряла,, ,който е останал....