Нинова: Решението за мораториум върху лекарствата е на Борисов

"С какво ще изненадаме ЕС, ако внесем вот на недоверие за корупцията?"
Обновена: 16 дек 2017 19:13 | 16 дек 2017 18:34, Веселина Йорданова
102
Нинова: Решението за мораториум върху лекарствата е на Борисов
Снимка: БТА, архив

"Ние сме опозиция и когато решим, тогава ще направим вот на недоверие, а Цветанов и Борисов да гледат тяхната политика”. Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова пред Дарик радио.

"Сакво бихме изненадали европейците, като внесем вот на недоверие за корупция? Какво пише в докладите, които всяка година получаваме, какво пише в европейските изследвания?", коментира още тя.

Още по темата
Лидерът на левицата заяви, че БСП ще внесе конституционна жалба за мораториума върху новите молекули. Нинова бе категорична, че този случай трябва да влезе в учебниците като пример как не се прави политика.

"Вчера г-н Борисов каза, че ще преосмисли решението си. Това предложение е прието от Министерския съвет и е влязло с неговия подпис”, възмути се тя. Корнелия Нинова припомни, че предложението за мораториума е гласувано шест пъти и от ГЕРБ всеки път са гласували за него.

"Изведнъж, след толкова гласувания, те откриват, че има проблем. БСП, пациентските организации, болни хора им казваха да не го правят, защото убиват човешки същества. Те дори не ни чуха, защото са си самодостатъчни", каза тя. Председателят на БСП заяви още, че в този случай има отказ на държавата да се грижи за свои граждани, самонадеяност, корупция, пренебрегване на решение на парламента и еднолично вземане на решение от премиера.

"Има най-вече демагогия, защото Борисов си изми ръцете с неговите народни представители, защото те не разсъждават и нямат аргументи", добави още тя.

Лидерът на социалистите каза, че левицата е искала решението за повишаване на цената на водата да бъде взето след обществено обсъждане. "Нашият кмет в Кресна отказва да влезе във ВиК асоциацията, за да не се увеличи цената на водата. Заради това му се спират европроекти, само за да го принудят да я вдигне", обяви Корнелия Нинова.

Председателят на БСП заяви, че антикорупционният закон няма да проработи и от него няма да видим осъден политик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
14
 
13
 
! Отговори
Ама Ей! преди 6 години
Ние тези пари нали пак тези които работим ще ги плащаме ***?Ние затова сме избрали Бойко да не ни разпилява парите по безумни комунистически проекти. Недъгава партия тежи като воденичен камък на врата на народа!Марш САЩ при сина ти!
64
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Квачка........
63
13
 
11
 
! Отговори
нищо не струвате преди 6 години
сина ти в саш снася яйца а доносници за америка бсп червени ***
62
13
 
10
 
! Отговори
много сте такива преди 6 години
ало след скандал се подава оставка от уважение към вота на избирателите не вярват на крадла лъжкиня червен *** за затвор си бабо от курника на кокошките
61
12
 
11
 
! Отговори
ЧЕРВЕНАТА ТРЪТКА преди 6 години
.....ОГРАБИ ПАРИТЕ НА "ТЕХНОИМПЕКС"!ОГРАБИ --ПАРИТЕ НА НАРОДА , ИЗКАРАНИ С ЧЕРЕН ТРУД В ЧУЖБИНА!ДОЛУ!!!!!!!!!!!!!!
60
10
 
8
 
! Отговори
не ставате преди 6 години
до здравните осигуровки дойдохте от акъл и алчност ,,родолюбие,, бсп мафия неморални деградили червени *** затвор за вас ненормални от бсп и т.н грозни гнусни затвор за вас зли хора не човеци а изчадия нр сте добре злобни мръсни гнусни дупедавци бсп
59
10
 
10
 
! Отговори
ЧЕРВЕНАТА ТРЪТКА преди 6 години
..ПАК СЕ ПРАВИ НА "ЛЪВ-ПРИВАТИЗАТОР"----ОТ СДС!!!!!!!ХА, ХА, ХАААААААААААААААААААААА
58
13
 
9
 
! Отговори
ненормална от бсп преди 6 години
корнелке не си добре щом си верваш на лъжите крадла за затвор
57
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти освен да се заяяждаш с Тиквата денонощно биваш ли за друго, *** плондер непоръбен?
56
10
 
15
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
До даниБила крала Корнелия Нинова, така ли?Даже да се е облажила нещо, тя си е една аматьорка в сравнение с професионалните лъжци, крадци и манипулатори от ГЕРБ.
55
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая се оказа Еврейка, синчето и затова работи в Голден Сакс. Демокрацията в Русия и преватизацията от техните евреий не е по различна и от нашата
54
11
 
13
 
! Отговори
дани преди 6 години
костовата приватизаторка крадла заговорила за корупция.направо да повърнеш
53
13
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Корнелия Нинова е бъдещият премиер на България.Разбрахте ли, ГЕРБ-ери?
52
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
какво от това,нали затова сме го избрали да решава,дали сме му права и отговорности
51
11
 
11
 
! Отговори
Курнелия кифлее преди 6 години
Тази "социал-капиталистка" ***(г-жа Лъжа) отдавна се опитва да се репчи на Борисов. Ще отговоря с цитат от "Храбрият войник Швейк" на Ярослав Хашек: Какво си мислите че направихте? Едно голямо лаайно направихте. Та това прави и *** Нинова. Липсата на ясна мисъл при нея се замества с нахалство, наглост, безочие и просташко поведение и естествено загуба на избиратели.
50
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като е публична тайна дай ни да видим документи като бордерото от внесените пари в ливанската банка?
49
4
 
19
 
! Отговори
Курнелия-милионерка преди 6 години
През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи. Ако Д. Благоев ги види от някъде ще се обърне в гроба
48
15
 
8
 
! Отговори
ДО 54 преди 6 години
Да ви преведа на БГ една добра прогноза от 54 .*Dogodina po tova vreme Ninova shte e premier, a Borisov ako e oshte ziv, shte e izbqgal v LA.**Догодина по това време Нинова ще е премиер , а Борисов ако е още жив , ще е избягал в ЛА *
47
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали за това не ни приемат в Шенген,заради корупцията.Така че Нинова е права,че няма с какво да ги изненадаме тия от Брюксел.Много добре са ни преценили,затова не им трябва таралеж в гащите.
46
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Dogodina po tova vreme Ninova shte e premier, a Borisov ako e oshte ziv, shte e izbqgal v LA.

Спонсорирани публикации