Борисов увери НАП: Ще им го върнем за стрелбата!

Премиерът заяви, че покушението срещу данъчния е срещу държавата
101
Борисов увери НАП: Ще им го върнем за стрелбата!
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че стрелбата по данъчен служител е стрелба по самата държава.

Още по темата

В понеделник бе прострелян ръководителят на фискалния контрол в НАП Ивайло Стаменов, който отивал на работа с колата си. Основна версия за покушението е работата му.

"Ако ги оставим безнаказани, утре ще посегнат и на друг", каза Борисов по време на срещата си с ръководството на Националната агенция за приходите и с директорите на териториалните дирекции на Агенцията, съобщиха от правителствената информационна служба.

"Имаме много ясен план. Благодаря за отличната работа през годината, за това, че благодарение на вашия труд, като пчелички, приходните агенции – и двете, са с близо милиард повече приходи. Благодарение на вас, защото от нас е волята, а от вас е работата, заедно с колегите от МВР и, разбира се, с абсолютната подкрепа на главния прокурор – най-видимият резултат е повечето пари в бюджета, благодарение на който може да се дават и давахме и повече пенсии, увеличение на заплатите и на учители, и на полицаи и на военни и т.н.", заяви премиерът.

Той отбеляза, че нападението над данъчен служител няма да остане безнаказано. По думите му данъчните служители ще са част от предложените от МВР ответни мерки.

"Така хората ще ни вярват повече, така ще разберат че това, което правим, е принципно, правилно и безкомпромисно. И рано или късно, правилата ще се спазват. Така че много приказки не е нужно да се казват. Имаме утвърден от прокурорите план, имаме насоки, имаме, дето се вика, достатъчно, за да им го върнем така, както заслужават. И това ще бъде сторено, може да бъдете сигурни, да ходите на работа на спокойни", обобщи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
3
 
! Отговори
стрелбаши пияни преди 6 години
стрелбашите са били къркани. по цел ден на бустаните стреляли по тикви а когато дойде работа да вършат земат да пийнат по едно и то от радост че са ги избрали да осолят затиквеника на Буля Тиквуня и да земат молимти се да уцелат некой дека НАПирал да праи каквото праел
83
0
 
8
 
! Отговори
Yoan преди 6 години
Браво! Да внимават, като делят парите от далаверите. Да има за далавераджиите, но да остава нещичко и за държавата! Трябват парици я за здравеопазване, я за полиция, за образование, за пенсии и т.н. То бива, бива, ама стига толкова!
82
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Значи,когато пребиват,убиват български граждани,това е техен проблем.А когато решат да гръмнат държавен служител,това било посегателство срещу държавата.Българските граждани кучета ги яли.А той моля да се щял да им отвърне за стрелбата.Как с гранатомет като при Чакъра ли бе?
81
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като главен секретар участваше активно в разстрелите на конкуренцията.По време на първото правителство бяха заловени осъдени и вкарани в затвора,хора,които знаеха твърде много за него.Сега пад прицел са бизнесмени които не плащат,запорират им се сметки и медиите ги съсипват.Но престъпниците няма кой да ги хване.Всеки ден обири на търговски обекти,банкомати и домове на граждани.Безсилни сте.Или не искате или сте некадърни.
80
0
 
7
 
! Отговори
Да врне молекулътъ преди 6 години
оти нашътъ тиква оди до южните араби и после отказаха а са пущиъ молекулата да тепа рако.он да га неизеде сите мулекулни, майнъ, и нищо да не останъ за народо раковизиран от канцер с туморни бучки или ко праиме са?
79
0
 
8
 
! Отговори
Боко медика преди 6 години
Боке е синеок, има гъста руса коса и завърши преди практика от 20 године цела медицина
78
0
 
6
 
! Отговори
ВисокоВероятноЕ... преди 6 години
...Боконестият да е силно притеснен някой с по-точен мерник да не започне да го гледа през кръстосаните линии, затова е предполагаемо толкова притеснен.И не, дръжте си свинските копои надалеч, нямам никакъв свързан intel по темата, нито пък съм на тази Земя за да отнемам нечий живот( имам си далеч по-възвишени цели и занимания :D ) - даже евентуално и хипотетично ви помагам, ако не сте се сетили( предвид, че сте аматьорци), че е много възможно за точно това да става на под във въпрос !
77
10
 
4
 
! Отговори
u4en преди 6 години
Б.Б. ще управлява ДОКАТО СИ ИСКА ! Набийте си го в червените кратуни ! А БСП е в опозиция поне до 3 000 -та год. !
76
0
 
11
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Не знам защо ,но м се струва, че Бойко гледа като на погребение?
75
1
 
4
 
! Отговори
Ot UK преди 6 години
Takiva premieri, kato ten TEREZA MEY gi uvolnava na zakuska. Spoko zvankash I pak si na rabota ;-/. Ne vsi4ki mi imat nomera.
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТАЯКА СА СИ ГО ВРЪЩАЛИ, КОГАТО БОКО БЕШЕ В СИК.
73
1
 
2
 
! Отговори
Pinbol преди 6 години
To tam gaiger trqbva ne kola. Povee4e prezervativi, 4e se revnuvat firmite PRI koq da spre.
72
2
 
18
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Как кой ще дойде след баце?Никой!Ще го сложиме в мавзолей,друг такъв тъпан нема да се роди!
71
2
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Бойко голема си кабагайда вече не си сикаджия!Кво се периш?
70
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига плюхте бе, кой ще дойде на власт пишете *** след него като го бутнете кой.... Приватизацията ли, фесовете ли кой искате аааа, идват най хубавите празници а вие как агресивно сте настроени и сами ще се изядете от вътре *** помислете преди това кой ще дойде на власт като бутнат генерала.
69
2
 
24
 
! Отговори
333 преди 6 години
Голям лицемер сте др. Борисооф. Когато си в опозиция и се случват такива трагедии излизаш и говориш по медиите, че няма държава. Когато не си на власт за всяко убийство, катастрофа, кражба, злоупотреба с европейски средства... слънчево и лунно затъмнение са виновни управляващите, защото не са осъществили контрол. Колко " братко и братко" има при вас, но ги криете. Не случайно младежите в Ловеч те освиркаха и нарекоха мутра и мафиот, но в медиите пълно мълчание за това посещение. Снишиха се.
68
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кво стана с целата операция дето търсеха преди време за взивен банкомат - полиция, въртолет, жандармерия .... и още малко да ги хванем. Къде са хванатите? Откраднатите пари за пенсии преди време , колко разбити банкомати и кой е хванат - никой още не се е похвалил.
67
3
 
25
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Борисов наводни Държавната Администрация с всякакви тиквочи. Затова страната е в това плачевно състояние.
66
2
 
21
 
! Отговори
ФАКТ преди 6 години
СТАНАХМЕ КАТО ПРЕЗ СОЦА, ПРАВИМЕ СЕ ,ЧЕ ИМ ВЯРВАМЕ И ЧЕ РАБОТИМЕ
65
2
 
24
 
! Отговори
socialen преди 6 години
Едната групировка нападнала другата. Крайно време е Борисов да спре да бълва простотии пред малобройния си функционално неграмотен, *** електорат, а да започне да бачка нещо смислено, защото освен него никой не получава заплата за правене на нищо.