Борисов увери НАП: Ще им го върнем за стрелбата!

Премиерът заяви, че покушението срещу данъчния е срещу държавата
101
Борисов увери НАП: Ще им го върнем за стрелбата!
Снимка: архив, БТА

Премиерът Бойко Борисов заяви, че стрелбата по данъчен служител е стрелба по самата държава.

Още по темата

В понеделник бе прострелян ръководителят на фискалния контрол в НАП Ивайло Стаменов, който отивал на работа с колата си. Основна версия за покушението е работата му.

"Ако ги оставим безнаказани, утре ще посегнат и на друг", каза Борисов по време на срещата си с ръководството на Националната агенция за приходите и с директорите на териториалните дирекции на Агенцията, съобщиха от правителствената информационна служба.

"Имаме много ясен план. Благодаря за отличната работа през годината, за това, че благодарение на вашия труд, като пчелички, приходните агенции – и двете, са с близо милиард повече приходи. Благодарение на вас, защото от нас е волята, а от вас е работата, заедно с колегите от МВР и, разбира се, с абсолютната подкрепа на главния прокурор – най-видимият резултат е повечето пари в бюджета, благодарение на който може да се дават и давахме и повече пенсии, увеличение на заплатите и на учители, и на полицаи и на военни и т.н.", заяви премиерът.

Той отбеляза, че нападението над данъчен служител няма да остане безнаказано. По думите му данъчните служители ще са част от предложените от МВР ответни мерки.

"Така хората ще ни вярват повече, така ще разберат че това, което правим, е принципно, правилно и безкомпромисно. И рано или късно, правилата ще се спазват. Така че много приказки не е нужно да се казват. Имаме утвърден от прокурорите план, имаме насоки, имаме, дето се вика, достатъчно, за да им го върнем така, както заслужават. И това ще бъде сторено, може да бъдете сигурни, да ходите на работа на спокойни", обобщи Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
39
 
7
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Баце е най-големият държавник от Фердинанд насам. Изключително дълновиден, работохолик, приказва на разбираем за всички език, харизматичен, човечен и изключително добър. Той е политик от световна величина на славна и горда БЪЛГАРИЯ!
23
3
 
45
 
! Отговори
Шефа преди 6 години
При толкова неразкрити убийства и то от времето МУ на главен секретар на МВР, тия закани на Бойко Борисов увисват във въздуха като прани *** на тел!Интересно е какво се крие зад думите " имам план" ?Може пък да е решил да застане в центъра на Софея да го гърмят , без охрана , със скрита камера да следят КОЙ ще го гръмне!Нещо като мюре!Даа , за мюре става , но няма толкова кураж - страхлив е!
22
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Обраха офис за бързи кредити в София" (Става дума за 1000лв!!!)"Признанията на Мехмед: Влязъл за пари, но Дамла го чула и...Майката на момичето му дала ден по-рано 50 лв., той дошъл за още...."Всеки ден ограбени и убити за 50-100лв.Ето това направи Тиквата с България.Глад, мизерия и тежки престъпления за НИЩО.ЧЕСТИТО на простите българи които го избират.
21
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Saschto samo sa toja s skapis djip ste sagrijeni a sa starite isnasileni babi krajbite dr ubiistva tel ismami sa ubiizite na deza po pe6ahidnite pateki sa tesi saachto trabva takava reakzia boiko vs prestspnizi ubiizi usnadilva4i trabca da hvanete i v satvora
20
2
 
38
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Имате план и насоки...само комисия по случая нямате. Я там Цоко да направи някаква комисия! Той прави хубави комисии..
19
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе Бокич, ти да не си играл мач с тоя данъчен че така си се загрижил? Язък че го е уредил в данъчното ...
18
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оня турчак Мехмед влязъл да краде, 7годишно дете го вижда и той ............го удушил.Може ли да схванете колко отчаян и глупав е бил тоя НЕНОРМАЛНИК.А сега си представете на какъв хал са провинциалистите които идват в София прегладнели и оскотели, и на какво са готови за някой лев.Не един данъчен ами целият министерски съвет ще го отнесът като бръмбър сламка.Който може да бяга от това блато че ще става страшно.
17
24
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почвайте от Нинова!
16
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мафията ще отмъщава, спиш народе.
15
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България - там където геройте на Марио Пузо са все още живи ! Елате в България е мулто бене , република мафиозо .Започваме евро прецедателството по един изтрелващ начин .
14
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 6Тръгнал е от тези среди но като разносвач на пици.Ако беше истински "играч" щеше да знае елементарни истини а той е очевадно не ги знае.Нещата ще стават МНОГО по-зле.Гладът е по-силен от тока.На много хора вече ама изобщо не им пука.Тези които са гърмели по данъчния трябва да са били много отчаяни.Един Бог знае още колко такива като тях има.А от ден на ден икономиката се СГОВНЯВА.
13
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даа, ще се вдигне мизата на рекета.
12
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
помним те ! бивш мутряга... и тн. до това докарахте държавата, вие сте срам и унижение за народа. От 99 до сега промяна няма, само народа си сменя тиранина !
11
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 9Единственото "посерано" е около дебелогъзия банкянски клоун.Народ на който премиера говори на "....д'ет се вика" му е..и майката!
10
26
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега ще стопят сланинките на ***! Има да връща милиони на държавата долната крадла-приватизаторка!
9
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Посерано 20 венсеремос!
8
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай СО.дж.ук си прави авто фе,/. ла /цио . Как ще стане тъй ,сам себе си ли ще обвини? От много бело брашно нещо е прегряла жичката. Ама кат натиснат котето дали пак няма да ревне за повече пари за НСО да го пази. Иначе много приказва "Аз Доган ще вкарам в затвора ,щему изскубя перата" , "Аз БСП ще ги вкарам в затвора " ,като го натиснат и почва да пищи кат жена "Искаааат да мааа убиият,поръъъчал ме ее Догааан" И ТОВА СИ ГО ХАРЕСАХТЕ ЗА ПРЕМИЕР ,ХАЛАЛ ДА ВИ Е ЦЕЛИЯТ ,ЦЕЛИЯТ ..
7
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе не знам как става, но всеки път когато на власт е ГЕРБ, по улиците се стреля като през мутренските години...
6
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да не забравяме че Баце Боко и той е тръгнал от тези среди и че същите го направиха премиер купувайки срещу 20-30 лева гласовете на интегралните!
5
12
 
15
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
До ТиневНДК не е, но паметника на Азиатската армия е. Ще му дойде ред!

Спонсорирани публикации