Деси Радева за розовото букле във Виена: Просто Nevena!

Съпругата на президента благодари на дизайнерката за роклята
Обновена: 2 яну 2018 12:12 | 2 яну 2018 12:12,
178

Снимка: Facebook

Съпругата на президента Десислава Радева благодари публично на дизайнерката си за роклята в розово букле, с която се появи на прочутия Новогодишния концерт на Виенска филхармония.

В първия ден на 2018 година българският държавен глава Румен Радев и съпругата му бяха на посещение във Виена по лична покана на федералния президент на Република Австрия Александър Ван дер Белен.

Двамата бяха почетни гости на световноизвестния Новогодишен концерт на Виенската филхармония в златната зала на "Музикферайн".

Още по темата

Тоалетът на Радева отново се превърна в по-обсъждана тема от самото посещение на президента. На фона на похвалите и критиките съпругата на президента благодари на дизайнерката си Невена Николова.

"Просто Nevena! Благодаря ти!" написа Радева в профила си във Facebook. 

Nevena е известната българска дизайнерка Невена Николова, която живее в Лондон и е ушила роклите на не една и две знайни особи. Една от тях е сестрата на херцогинята на Кеймбридж Пипа Мидълтън. Преди време Невена призна и че е отказала да ушие рокля на суперзвездата Бионсе, защото била претрупана от работа.

Самата дизайнерка също публикува снимки на Десислава Радева в профила си във Facebook.

"Рокля НЕВЕНА за Десислава Радева. Розово букле и десетки нюанси и видове кристали Сваровски в знак на уважение към Австрия. Честита Нова година на всички, които вярват в красотата и добротата", написа тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До всички пръчки, градски и селскиЗа всички вас съпругата на г-н Президента на Републиката Румен Радев е г-жа Радева, а не Деса! Волю-неволю, ще има да я гледате десетина години! По-добре свиквайте! Няма да се напъвате да измисляте tъпотии толкова време, зер!
112
6
 
3
 
! Отговори
... преди 6 години
До Анонимен 100 - Е ако не е той ще е некои друг.Все некои требе да блажи. Твоя проблем е че не си ти тоя дет блажи.
111
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голяма излагация :)
110
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 104Ето ти си еталон за начина на мислене на плебса у нас - далавери, подкупи, корупция, рекет... Това сте, скъпи мои съотечественици! Съжалявам ви! Щом не можахте да оцените невероятния късмет начело на държавата ни да стои този достолепен мъж! Я вижте сн.7. С коя ще сравните г-жа Радева - с президентката на Естония ли? Или с г-жа ван Белен? Смешници!
109
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами така ще е. Ще четем за президентшата, няма как. Този президент си има съпруга, която не го е срам от него. За разлика от предния.
108
10
 
15
 
! Отговори
ист преди 6 години
Всички в черно, нашта в розово. Всички я гледали, и се чудели. Що е туй нещо.
107
5
 
9
 
! Отговори
До На Виенски бал с. преди 6 години
Това не беше "Виенски БАЛ", за каквито си чувал, хайванче! Сто пъти ти се каза, че беше традиционният новогодишен КОНЦЕРТ на Виенските филхармоници. Ама ти не правиш разлика между бал и концерт. Между другото, дирижираше КОМУНИСТЪТ Рикардо Мути, ама там не им пука, че е комунист! Тук като се разписаха едни столичниинтелектуалци, все естети, дизайнери, колористи, моделиери, ум да ти зайде - цветът на нацията, до един родени в Столицата, всяко жълто паве ги знае! Дават акъл на специалистка по PR!
106
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Деса е обикновена селска пръччка.Излязла е от село Дряновец, ама селото явно не е излязло от нея ;)
105
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Медийте превърнахте Деси Радева в дъвка в устата на хората.Но явно тя няма нищо против.
104
3
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
"Отказала рокля на Бионсе , щото била претрупана с работа " - е брее , де брее !!! Айде посмали малко , тая Невена бая се е поизхвърлила !!
103
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гумен Крадев Галошев фон Грипен трябва да връща подкупа, който взе за Гипените ;)Да беше си траял, но нали е лаком *** ... ама сега ще ги връща, няма как ;)
102
2
 
7
 
! Отговори
Krom преди 6 години
До МЪКА, МЪКА - Павлик?! Вие ли сте Другарю Морозов? Тази модна амбразура се оказа доста ... розова? Може ли поне под един ник да се изказвате? Инак, всеки пост завършва със заключение в трето лице, множествено число - което малко досадно Ви издава? Ще хванете наистина раздвоение на личността. Та, защото е поканено от австрийския Президент, розовото нещо е присъствало там. Но това не ме кара да го харесвам. Още съм на мнение, че тези бонбонени нюанси не са на мястото си там.
101
6
 
15
 
! Отговори
,.,.,. преди 6 години
Докога медии ще ни натрапвате Десислава Радева?А президента Радев по-добре сам отколкото зле придружен.Дори Зорка Първанова не паредираше толкова а е на светлинни години по напред от тази.
100
5
 
16
 
! Отговори
Мара преди 6 години
Няма нищо по-противно от махленски клюкари и клюкарки,събрали се тук и с апломб си казват "тежката дума", само че тях няма как да ги видят как са облечени и какво ли представляват,просто са кухи ***....
99
14
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Блажиш ли, блажиш ли, Румене? Сладко ли е да чупиш народна пара по света, бай Румене?
98
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До нулаНаложи вето на спирането на парите за лечение на раково болни. Вдигна такъв шум, че впоследствие се наложи и гербавите да дадат на заден и да се извиняват скимтейки.Това "нищо полезно" ли не е според теб?А ти какво полезно си свършил за нацията?
97
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешна провинциалистка
96
9
 
7
 
! Отговори
Прическа е! преди 6 години
До RMВиж на сн.7 оная по средата. Знаеш ли как викат на нейната "прическа"??? - викат и "лелчинското подстригване" . Сигурно и ти си с такова Извинявай! Тази в ляво поне е минала през някакъв салон
95
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Корнелия Решетникова вместо да изпише вежди на пилота му извади очите като му нареди да се ожени за любовницата си.Радев само губи,Корнелия печели верен доносник от дома на президента.Българите никога не сме печелели от политиците ни.Пет години екскурзиантката ще се разхожда по света на издръжката на данъкоплатеца и ще излага българките и България.
94
4
 
10
 
! Отговори
RM преди 6 години
AMI ZA PRICHESKATA KAKVO DA KAJA ?!