Приемаме "джендър" конвенцията и юруш... българите сменят пола

Експерт твърди, че Брюксел ни натиска за Истанбулската конвенция
Обновена: 23 яну 2018 12:03 | 23 яну 2018 12:00, Анисия Иванова
317

Върху България се упражнява огромен натиск от Брюксел да приеме Истанбулската конвенция, коментира пред Bulgaria ON AIR журналистът Велислава Дърева.

"Такъв натиск върху България беше упражняван по повод трети и четвърти блок на АЕЦ "Козлодуй". Тогава от Брюксел казваха или ги закривате, или няма да няма да ви приемем в Европейския съюз", обясни тя. Според нея това изнудване сега се повтаря.

Още по темата

Скулпторът проф. Велислав Минеков пък е на мнение, че конвенцията не е задължителна за приемане от нашата страна и дори е частично излишна.

"Домашното насилие не се разрешава и сега", обясни той.

Велислава Дърева каза още, че според нея тази конвенция е опит да се внесе "джендър" идеологията.

"Джендър образованието трябва да влезе на всички равнища", подчерта тя.

Дърева обясни още, че в резултат на "джендър" образованието, в Англия са открити специални клиники за смяна на пола. По думите ѝ оттам всяка година преминават по около 2000 деца.

Проф. Велислав Минеков пък каза, че случаите със смяната на пола са редки и са личен избор. По думите му обаче няма да бъдат спрени никъде в Европа.

"Това е изкуствено създадена тема с тази конвенция. Корупцията, унищожението на гражданските ни свободи, унищожението на свободата на словото - това са темите. Истанбулската конвенция е накрая", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
166
3
 
16
 
! Отговори
Голям прос преди 6 години
Брюкселчетата се опитаха да се месят в Полша и Унгария, но нещо не им се получи. Тук обаче ще успеят да съберат стадото. Този съюз е от независими ( на книга ) държави и никой няма право да си налага пр.ост.отиите на другите. В Брюксел ако искат да узаконят сек.са със животни, прав им път.
165
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** фемили, подрастващото джендърче от мъжкоженски пол търчи при майка си: - Мамо, мамо, никнат ми гърди; - Дреме ми на к..а, синко, я виж на колко години стана, а още не си правил секс;- Ааа, не е вярно, вчера правих за първи път;- Чудесно, моето момче, а кога ще правиш пак?- Ами батковците казаха, след като ми зарастнело д...то.
164
2
 
13
 
! Отговори
джендъри до 169 преди 6 години
Gender identity не се отнася за 3-я пол,така ли?Ами non-stereotipical gender roles какво ще рече?Освен това в обяснителния доклад се препоръчват законови промени в полза на ЛГБТ.
163
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичко е решено вече, спуснатите директиви от Брюксел винаги се налагат. Този медиен шум сега е с цел народът да се поразгорещи контролирано, да изразходва енергията си по темата и като го приемат вече да му е безралично.
162
3
 
6
 
! Отговори
патриотарщини преди 6 години
Като отхвърлим конвенцията би следвало да хармонизираме и законодателството в тая насока.Декриминализиране на насилието между различните полове като единствено в случаите когато се упражнява насилие между хора от един и същи пол ще се носи наказателна отговорност. Т.е. всеки третополов може да насилва първи и втори пол, както първополов да насилва втори и трети пол и второполов първи и трети пол без наказателни последствия. В останалите случаи закона ще бъде строг и безкомпромисен.
161
4
 
10
 
! Отговори
Брюкселска зелка преди 6 години
Ще го приемете, ще го преглътнете и за още ще питате, няма къде да ходите.
160
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С пожелания за много *** и джендърчета в семействотвата на всички които подкрепят джендърството-Зет ***,снаха джендърка,внук ***,внучка джендърка!
159
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 170че тролейбусите в Петербург не сте много умни е ясно за всички, ама това твойто на нищо не прилича :) поне да се беше поинтересувал за какво се приемат международните конвенции, или може би смяташ, че понеже България няма ядрено оръжие не е нужно да ратифицираме и конвенцията за неразпространение на ядреното оръжие
158
1
 
16
 
! Отговори
съд преди 6 години
В България всеки има право не да бие, ами да убива без наказано.
157
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има нещо много гнило в цялата тази история.Някой се опитва да отвлече вниманието от нещо много сериозно и понеже на българския народ комплексът винаги му е бил в това да се докаже като големия балкански мъж, му се пуска муха като тази за пола.Вярвайте, че се случва нещо далеч по-страшно, някой в момента краде нещо под носа ни.
156
2
 
8
 
! Отговори
Вазелинчо преди 6 години
Лелинчо ми каза, че собственият му съпруг е чул от жена си, която е депутатка от една розовата партия, та тя се е изпуснала по време на сутрешното си бръснене, че депутатите щели да ратифицират конвенцията точно на 2-ри февруари, след което ще има шествие и тържествено полагане на букети от зюмбюли и момини сълзи пред турското посолств, а после заря, разбира се.
155
8
 
5
 
! Отговори
Сексолог преди 6 години
Съвет към дамите - правете поне веднъж седмично секс със бившия или някой колега. Това освежава брака или постоянната ви връзка и е много тренди в авангардните кръгове.
154
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Преведете на български "*** конвенция" = "пендър конвенция".
153
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Неприемането на конвенцията означава само едно: Признаване правото на всеки *** да нанася побой над останалите *** различни от него.
152
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ***,gender и gender identity - пол и полова индентичност, а също и за род, родова индентичночноств първия случай - famale gender / жена/ , male gender / мъж/ и трансджендер/трансескуален/, самата конвения никъде не разглежда трансджендърите, отася се само насилието в семейството и насилието върху жените
151
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В България има закон за домашното насилие. Всеки може да бъде защитен ако поиска. При домашното насилие независимо колко конвенции сме приели, винаги се работи така - жертвата инициира и се спасява. Никой не може вместо нея да предприеме действия. Не отмествайте темата - конвенцията е за отмяна на християнството, не за друго. Мислете за децата си, за внуците, какво ще стане в обществото във времето, мислете глобално. Който приеме конвенцията предава християнството.
150
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 164Преди век ако жената е търпяла насилие,днес още след първия път, обикновено слага рога на мъжа си !
149
1
 
10
 
! Отговори
Демократ преди 6 години
При тоталитаризма нямахме тоалетна хартия и банани и биехме жените си. а при демокрацията имаме тоалетна хартия и банани и не бием жените!
148
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Споко бе, дори да приемат конвенцията никой няма да тръгне да си сменя пола, тъй като затова трябват пари, предполагам немалко.А при наще доходи, ние едвам тока си плащаме, какво остава за операция за смяна на пола.
147
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 160Викаш далеч по демократично е да си младим жената и децата, то това е част от нашата многовековна традиция