Приемаме "джендър" конвенцията и юруш... българите сменят пола

Експерт твърди, че Брюксел ни натиска за Истанбулската конвенция
Обновена: 23 яну 2018 12:03 | 23 яну 2018 12:00, Анисия Иванова
317

Върху България се упражнява огромен натиск от Брюксел да приеме Истанбулската конвенция, коментира пред Bulgaria ON AIR журналистът Велислава Дърева.

"Такъв натиск върху България беше упражняван по повод трети и четвърти блок на АЕЦ "Козлодуй". Тогава от Брюксел казваха или ги закривате, или няма да няма да ви приемем в Европейския съюз", обясни тя. Според нея това изнудване сега се повтаря.

Още по темата

Скулпторът проф. Велислав Минеков пък е на мнение, че конвенцията не е задължителна за приемане от нашата страна и дори е частично излишна.

"Домашното насилие не се разрешава и сега", обясни той.

Велислава Дърева каза още, че според нея тази конвенция е опит да се внесе "джендър" идеологията.

"Джендър образованието трябва да влезе на всички равнища", подчерта тя.

Дърева обясни още, че в резултат на "джендър" образованието, в Англия са открити специални клиники за смяна на пола. По думите ѝ оттам всяка година преминават по около 2000 деца.

Проф. Велислав Минеков пък каза, че случаите със смяната на пола са редки и са личен избор. По думите му обаче няма да бъдат спрени никъде в Европа.

"Това е изкуствено създадена тема с тази конвенция. Корупцията, унищожението на гражданските ни свободи, унищожението на свободата на словото - това са темите. Истанбулската конвенция е накрая", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


317
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
6
 
4
 
! Отговори
бащата на Боко преди 6 години
Веднъж атенемост ли го и край!Край с пожарната.Край с политиката.Край! Тотален крах.Ще му вземат и трите папски корони.Ще му останат само милярдите в офшорките. САМО, ЧЕ НЯМА ДА МОЖЕ ДА СИ ГИ ВЗЕМЕ ЩОМ НАСТЪПИ МОМЕНТА.
185
6
 
10
 
! Отговори
Ф преди 6 години
И какво лошо има ако някой реши да мине под дъгата ? Те и сега го правят.Важното е да са тихички и да не ни занимават с техните терзания
184
5
 
19
 
! Отговори
Венета преди 6 години
Президентът Радев има възможност да докаже, че не е представител на единствено говорещите. В прирогативите на президента е да свиква референдум... Свикайте референдум за Истанбулската конвенция, господин президент!!! Докажете, че сте националноотговорен политик!
183
4
 
5
 
! Отговори
До Бай Иван преди 6 години
Ето това е правилното мислене. Не да губим енергия да спираме развитието, а да мислим как може да го обърнем в наша полза. Браво!
182
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 194Става въпрос за зрели хора а не за деца. Детски ти са разсъжденията. Явно като малък не са ти забранявали да бъркаш по контактите което е дало отражение и върху сегашното ти състояние.
181
2
 
10
 
! Отговори
Бай Иван преди 6 години
Ако сложа рокля и перука им кажа. че съм си сменил джендъра ще ме пенсионират ли по-рано?
180
11
 
4
 
! Отговори
До Обонго преди 6 години
То понеже сега не е пълно със самотни старци, които си умират сами. Ако е мода, ще мине, ако не мине, значи това ни е част от еволюцията. Но преди 100 години по подобен начин се е гледало и на дебата за това жените да могат да гласуват. Страх от различното и непознатото.
179
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 189А ти като забраняваш си мислиш че всичко ще оправиш и децата и внуците ти няма да се дженджеросват. Наивник.
178
13
 
4
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Шантава държава, левите ни са по-десни от десните. Дърева беше голям радетел на социализма и човешките права, а с възрастта се е превърнала в консервативна баба.Ако в Англия на година 2000 души си сменят пола, то тогава в България тази бройка ще е 200 души максимум. 200 души, които 95% от нас няма да познават. Що за проблем, че 20 дена го дъвчем.
177
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По някога ограниченията в избора не са случайни. Едно дете има избор да бръкне в контакта или не. Ако не му дам, то това означава ли че преча на свободния му избор?!? Агресор ли съм? Явно всеки ще си бърка в контакта по собствено желание, пък после каквото стане...
176
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те и да не го приемат сега ще чакат всичко да поутихне и през лятото когато всички сте на ваканции и забравили, хоп в торбата. Помнете ми думите, знам им триковете. Това правителство трябва да си ходи, иначе няма да я бъде.
175
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв изборе бе? Или си мъж или жена по ПОЛ с половите белези. Ако не ти харесва, сменяш пола си по закон. Това съществува и сега. Какво искате повече? Децата ни да са безполови, да не се размноважат, за да се размножават определени религии?
174
5
 
2
 
! Отговори
бах преди 6 години
Скоро ще се случат следните неща.В Англия по-време на сватбата с кралските величия булката ще откаже на принца. Това ще доведе до милиони печалба от залаганията.В България ПАТРИАРХА ще бъде принуден да произнесе АНАТЕМА СПРЯМО ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ ГЛАСУВАЛИ за приемането на третополовата конвенция. Решението ще рефлектира на по-късен етап и за приемане на ПЕДОФИЛИЯТА.Ще настъпи разделение, което ще доведе до война с невиждани последици. Ще последва за кратко мир, продиктувен от появата на ВЕЛИК
173
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ега ти и сбъркания свят и време. Много ненормални неща стават.
172
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хич не значи това драги. Всички тези права ги има и сега. Пожелавам ти всичките ти деца и внуци да се джендеросат и тогава ще си говорим. Ще питаш къде ти е била главата...ама късно... разбирам, че ти плащат да пишеш, ама някои неща не са за пари.
171
11
 
5
 
! Отговори
Нищо ново преди 6 години
Въпроса в крайна сметка стига отново до свободата на личността. Дали ти се дава свобода да се чувстваш такъв какъвто ти се иска или трябва да бъдеш такъв какъвто те насилва обществото. Затова и отново се разделяме на 2 лагера тези които ти разрешават да направиш своя избор и тези които ти забраняват да правиш избор. Отново тези които ти забраняват са сторонници на Москва, а тези които ти разрешават са сторонници на запада.
170
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До патриотарщиними тъй де, ако приемем конвенцията Валери Симеонов нема да може да рита бабички по границата
169
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До *** до 169non-stereotipical gender roles0 - ами означава точно товароля на пола извън изградените стереотипи бе, например поради една или друга причина майчинството да се получава от бащата например, или пък жената да е глава на семейството по някаква причина, въобще *** термина се налага именно във тази връзка, т.е. когато една вдовица следва да взима решения и като глава на семейството, недей да бъркаш нещата с трансджендърите, разборам че на патритарите много им се иска, ама нее
168
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Триполовите и Ким Кардашиян, едни от най прогресивните евроатлантически ценности които обезателно да се включат в учебниците на децата. Напред към светлините европейски.
167
1
 
3
 
! Отговори
Fssx преди 6 години
Puskat vi sekakvi teror sluhove da vi manipulirvat i greiat...a oni se lazgat po skapite alpiiskite pisti s vashite parichki.... zlovesto...