Ласкин по повод питбула: Ако аз изям дете, ще ме осиновите ли?

Актьорът с гневен пост срещу "зелени" и "еколози"
Обновена: 2 фев 2018 15:49 | 2 фев 2018 15:45,
189
Ласкин по повод питбула: Ако аз изям дете, ще ме осиновите ли?
Снимка: архив "Булфото"

Актьорът Иван Ласкин направи поредното си провокативно изказване, този път по адрес на хората, поискали да осиновят питбула, който изяде дете.

Трагедията се разигра преди дни в пазарджишкото село Мокрище. Животното било вързано в двора на ромско семейство, а 3-годишното момченце решило да го погали. Това се случило докато роднините му, които го гледали, били на гости при съседи.

Още по темата

Тв кадри показаха кучето в окаяно състояние – слабо и треперещо, а специалисти обясниха, че то е системно недохранвано. След тези информации се появиха хора, готови да осиновят животното.

Това пък провокира гневната реакция на Ласкин.

"Еколози" искали да осиновят кучето-убиец!!! Абе, дебили прости, ако аз изям дете, ще ме осиновите ли? То бива платена дебилщина, ама минахте всички норми", написа днес актьорът в профила си във Facebook.

"Колко от вас, дрисльовци, е носил килограми каменна сол на гърба си с километри в планината, защото чифтокопитният дивеч има нужда от сол, за да изкара зимата?

Носите хартийки на жълтите павета, посраняци такива. Видя ли "зелен", то той веднага ще позеленее, защото ще му счупя мандибулата! Ка...ти платени!", пише още Ласкин.

Той пита зелените и защо не протестират в гората, която се опустошава от роми с бракониерство?

"Защото ви е страх, мърльовци! Да не ви опънат на някой дънер! Ловците сме 135 000, пачаври "зелени". Не ни ядосвайте!", завършва той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
8
 
15
 
! Отговори
Ивчо преди 6 години
qwert евала пич, 85% , съгласен
63
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тези зелените д а кажат от къде получават пари за да уят по площадите , надали има някой от тях така без нищо да щъка по площада с плакат в ръка , разследвайте им доходите и ще стани ясно
62
20
 
32
 
! Отговори
qwert преди 6 години
Отвратен съм като чета голяма част от коментарите тук. Аз знам че по принцип българина е много П-рост ама това тук е отчайващо. Винаги когато някой каже някоя истина публично тълпата куханари български започва да бълва простотия след простотия. Да но Ласкин е напълно прав а народа ни 85% е по-мия
61
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човека си е изказал мнението на личната си стена в личният си профил във Фейсбук. Който му харесва да го чете, който не да не го чете.Той не го е написал на врата на зелените.
60
11
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Безспорно е жестокото отношение към питбула.Вината за разкъсаното дете е на възрастните, но кучето вече става опасно. Най хуманно е да бъде приспано
59
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Коледа заколех прасето, не знам дали това е по правилата на *** разбирания, но си хапвам с кеф месо и луканка.а И за веганите имам с какво да ги почерпя, винце от грозде и ракийка от сливи.
58
2
 
15
 
! Отговори
Бай Х преди 6 години
Ми това с питбула е от типа на истанбулската конвенция и номинацията на хелзинският комитет за човек на годината на ония австралиец дето наръга едно момче в центъра на софия.
57
10
 
22
 
! Отговори
По просто накъде преди 6 години
Принципно, народа ни не е толкова ***, но заблудата в противното я дължим на шопите, като г-н Ласкин.В крайна сметка и детето и кучето са жертва на родителите!
56
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако им спрат на неправителствените организации евро-парите всички до една ще изчезнат веднага. Ако нямат килипир, няма да стачукуват. В момента предимно чрез изявите си защитават евро-парите които получават. Брой стачки, брой статии, брой публикации. Всичко им се плаща.
55
15
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
прав е ЛАСКИН аман от кучкари , и тези зелени недорасчета , да вземат да засадят едно дърво някаде , в гората , а само уят
54
22
 
24
 
! Отговори
Тути преди 6 години
Ласкин,до сега те харесвах,ама сега се *** с тоя коментар! Що не пишеш коментар за тъпите *** дето са си оставили поредното *** на произвола,и другите *** ***,дето са вързали и озверили от глад и тормоз горката животинка,та онова оставено без надзор ***,със сигурност е дразнило кучето,може и с пръчка,може да го е удряло,понеже на *** това им е в гените,и животинката,която е в пъти по-интелигентна от един *** *** го е захапала,за да се предпази!А да напишеш нещо за това,а?
53
0
 
2
 
! Отговори
До Дивна преди 6 години
Браво, прочела си още една новина от днес( за петела )Но не си по темата, а само наливаш масло в огъня.Ходи да се дивиш в друга статия!
52
22
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Ласкин. Който не го харесва да го оближе.
51
10
 
13
 
! Отговори
Марин преди 6 години
Не виждам какво общо имат зелените с кучешките организации. Ласкин ако не беше нменклатура никога нямаше да стане актьор и никой нямаше да публикува мнението му. Човекът очевидно е много ***. Колкото до кучето то както и всяко друго, което посегне на човек трябва да бъде приспано.
50
5
 
15
 
! Отговори
Дивна преди 6 години
Днес във Варненското село Голица послучай Деня на Петела насред площада една лелка обезглави един пъстър петел! После го оскубаха и свариха! Расисти! Бързо всичкото живо Веган и Зелените да направят протест за перманентно спиране клането на петли и кокошки по хуманни съображения!
49
7
 
17
 
! Отговори
КОКО преди 6 години
с подобен език единственото желание е да влезе в новините;)
48
24
 
41
 
! Отговори
Див Петел преди 6 години
Пияндето не е прав по няколко причини: 1. Питбула няма право на избор, защото е вързан и държан гладен и жаден, за разлика от Ласкин. 2. Като носи сол в гората, пияндето си подсигурява кефа да стреля после по сърничките от засада, точно там където ги е свикнал да ходят и това не е хуманно отношение, а чиста проба лична изгода. 3. Като са толкова много ловците, що не излязат в гората да гонят ***, а се заяжда със зелените. Няма да те осинови никой, защото пияндетата са голям разход.
47
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кучето е косвена жертва. Дали щеше да е то, дали някой камион, дали щеше да падне в река детето... безконтролното отношение на родителиете е истинката причина за нелепата случка
46
14
 
30
 
! Отговори
Киро Х преди 6 години
Най-жалкото е, че в България вместо институциите да си свършат работата и незабавно да евтаназират кучето-убиец, съдбата му се решава по Интернет форумите, Нова Телевизия и БиТиВи! Цък-цък- язък държава сме! Е крайна сметка ще се окаже, че един пес-убиец има повече права от един пенсионер в България и това е голата, жестока истина! Общество, проявяващо повече състрадание съм едно куче-убиец, отколкото към най-безпомощните си членове е варварско и нехуманно! Закривай!
45
17
 
17
 
! Отговори
Ивчо преди 6 години
не плюйте Ладкин като човек, вдеки е с кусурите си. Четете и мислете, детето ли е важно или ефин пес. И *** да е, то бе си е избурало етноса. Иво Христов ще излезе прав за девилите. Защо се натискате да сте в тези 80%